Ochranný štít na tvár pre dieťa

saman33
7. nov 2020

ahojte, mate prosim niekto skusenosti s ochranným štítom na tvár pre dieťa ? Hlavne do školy, myslím, že by sa lepšie dýchalo. Mám predstavu o takom polovičnom (vid. foto)... vopred ďakujem za tipy.

simsalabim
7. nov 2020

@saman33 stity su neucinne. Neposkytuju ochranu ani nositelovi ani tym okolo neho. V mnohych krajinach ich pouzitie bez ruska uz zakazali, napr v Rakusku. Ja by som to preto nepouzivala.

uriva
7. nov 2020

U nás v škole to nosila jedna žiačka, aby jej vraj bolo lepšie vidieť tvár(je pekná, tak vraj preto, neriešim). Mala to ani nie celý týždeň. Vôbec to nechránilo, tam to máš fakt len pred nosom, čo sa zahmlievalo, keď otvoríš ústa znova a všade ti "fúka". Ochrana rovná 0. Toto by som chápala jedine u logopéda, keď potrebuje vidieť výslovnosť a aj to na malú chvíľu.

mimkao
7. nov 2020

@saman33 Syn, prváčik, má presne tento štít. Veľkosť S. Má to oveľa radšej ako rúško.

evkamotka
8. nov 2020

V stite sa mu dycha lepsie prave preto, ze nevytvara barieru na dychacich cestach. Zapoj logiku, o co pri kapockovej infekcii ide :(

lenja123
8. nov 2020

@saman33 v našej škole nestačí štít, musí byť rúško.

kika831
8. nov 2020

@saman33 na nasej skole uz deti nemozu mat stity. Treba sa prv informovat vo vasej skole.

darkswan
9. nov 2020

to uz nemusi mat vobec nic