Baby máte skúsenosti s obuvou pre dieťa značky Protetika a Geox?
Viem že protetika je zdravotná no často počúvam že Geox je lepšia obuv... samozrejme že Ecco je Topka no aj pekne drahé 🤔🤔.
Mňa len zaujímajú tieto dve značky Geox a Protetika.
Ďakujem
Protetiky su neskutocne tazke na tak malu nozicku, co sa len uci chodit. To je ako obut dieta do kusku betonu. Geoxy tak nepoznam. Ja dietatu obuvam barefoot a som s tym stotoznena. Ved obut dietatu nieco, v com nozkou ani nepohne a jeho svaly sa necvicia, je uplne mimo rozumu. Svaly sa musia cvicit, a nie ochabovat v tvrdej a pevnej topanke
Ani jedny, ani druhé, ani tretie. Ročnému Feiertag, zacinajucemu chodcovi netreba žiadne topánky. Stačí naboso, popr ABS ponožky. Ak už chodí isto, aj vonku, treba kúpiť niečo mäkké, s veeeelmi flexibilnou podrážkou, širokou špičkou. Najlepšie BF alebo alternatívy napr. dDStep 015tsky.
*rocnemu dietatu
Ahojte,my máme dobré skúsenosti s topanockami Protetika,Rak,Wanda...na prvé krôčiky sme mali Wanda
Treba odmerat nozku - sirku aj dlzku. Porovnat tvar topanky s tvarom nozky. A podla toho vybrat.
@moncek88 odkedy nasa chodi kupujeme len geox a protetiku,ikef tu teraz v piatich rokoch uz menej ale inak geox a raz mala primigi