Baby, prosim, poradte. Mám veeelmi uzku nohu a neviem si kupit obuv na leto. Potrebujem šľapky, sandále a všetko mi je voľné ..poradite, kde kúpim niečo
pekne úzkeho strihu? Aké značky kupujete vy, ak máte rovnaký problém? Ďakujem za reakcie
Presne aj ja mam ten problem, ze mam uzku nohu a napr. v Deichmanne mi 90% obuvi je siroka. Tiez uz nakupujem v CCC, aj ked aj tam je dost veci sirokych, ale najdu sa aj uzsie strihy.
Taktiez vacsinou letne topanky mam z ccc, tam maju kopu letnych topanok, takze treba poskusat a snad aspon jedny ti budu dobre.
@cernusik Geox
Ahojte, len pre info, bola som cez vikend v CCC a maju dost dobry vyber sandalok na uzku nohu 😉 a maju aj akciu, ze ak kupite 2 pary, tak druhy je za polovicu, alebo ak kupite 3 pary, tak treti je za cent 🙂
@tyrkysova_kobyla to je naozaj super, no u nás ccc nemáme😕
@cernusik mam velkost 36, velmi uzku nohu. Najviac mi sedia v CCC
zn. Rieker a Geox
@veronikaszabova este sa dá krásne dodatočné doladiť aj stielkami. Mala má teraz vel 36 a roky aj tie najnižšie topánocky dolaďujeme stielkami skippy Bambino zo slovenskej stranky moneta
@cernusik mam rovnaky problem. Kedze mam radsej kvalitnejsiu obuv, tak zatial som kupila 2x kozene sandale v CCC, najviac mi sedia take, co maju remienky na priehlavku do X, lepsie to fixuje nohu 🙂