Akú máte ? 🙂
Ja som vzdy pytala peniaze a nebol problem,. Kvalita akoktorych topanok, niektore mi vydrzali dve sezony, niektore jeden mesiac.
Ja si u nich moc neviem vybrat obuv, ale v lete som si kupila sandale - tak nahle, lebo som nemala inu moznost. Sluzii celkom dobre, cize zas az taku skusenost nemam. Ale v poslednej dobe (par tyzdnov dozadu) som videla az 2 dokumenty, kde prave v tejto obuvi predavali zdraviu skodlivy tovar - materialy z Ciny, Indie atd., plne zakazanej alebo nevhodnej chemie, ktore sposobovali tazke alergie a pod. + aj pri kozenych vyrobkoch /topankach) nasli taketo skodliviny. Bolo to na STV 2 - odvtedy mam akusi nedoveru voci Deichmanu...
Ja som tam tiez nakupovala vo velkom (kvoli velkosti), ale ako som videla tu relaciu na STV2, tak sa tomuto obchodu vyhybam :( A v ziadnom pripade tam nekupim nic pre dieta!!! To je moj nazor
@jarfek - presne... ja som bola sokovana z tej relacie (resp. z 2 relacii). Plus vsetci vychvalovali topanocky a vyrobky Elefanten (tie u nas predavaju v Deichmane), ze ake dobre a kvalitne a pod., ale nam ortoped povedal, ze sandalky Elefanten su pre deticky nevhodne (dcerka mala 3 roky v lete, vraj by mala byt stale pevna pata aj v sandalkach - neviem ale, do akeho veku, bol s nou mm, ten sa neopytal).
Ja som mala odtial viackrat topanky aj cizmy a katastrofa,ani jedny mi nevydrzali dlho,kazde som musela reklamovat,cizmy aj viackrat po sebe,potom mi vratili peniaze,poznam vela ludi vo svojom okoli,co sa im stalo to iste,takze z Deichmana uz nekupujem vobec nic min.2 roky.
Deichman má samú umelinu 😒 , ale keďže som nikde inde nezohnala svoje číslo a cez net nechcem kupovať, tak som išla hlava sklonená a chodila som ako SOIka 😎 , tuším troje som im doniesla pokaždé keď som si našla nejaké mojej veľkosti a nositeľné tak boli buď polepené odvrchu dolu 😖 ako keby spadli na lepidlo, otlačené normálne vytŕčal špic ako zacvaknuté v stroji 😝 ,keď som sa spýtala či majú vôbec niečo v koži tak som zasa niesla oškret 😨 é ale tie som už zobrala, bolo to zvnútra a decko mi zatiaľ odvesilo všetky hračky čo tam prezieravo pri tom tv majú a druhé s tatom v aute revalo 🙄 . Som v šoku že aj v koženných tam mali chemikálie v takom množstve neviete kedy sa to vysielalo - už pár rokov neviem čo sú to správy ☹
ja som si tam minuly rok kupila cizmy a hned prvu zimu aj dosli..to iste ako keby som si kupila tie cizmy z cinaku ale o niekolko desat eur viac...cize nikdy viac
mam som odtial dvoje poltopanky a oboje kozene, ziaden problem, jedny som mala davnejsie, vydrzali 3 roky a boli nosene celu jesen a jar, druhe su nosene podobne a drzia aj po troch rokoch.
spominane dokumenty neboli v spravach, ale ako samostatne dokumenty, jeden sa tykal vyroby topanok pre znacky deichaman a reno, a druhy sa tykal vyroby dzinsov pre znacku HM.
@katrinka8 tak co sa tyka pevnej päty tak ani ortopedi nemaju jednoznacny nazor nielen v tom ze dokedy pevnu pätu ale ci vobec.
Deichmann - tiez som vyuzivala kvoli XXL velkostiam, odkedy som objavila nadmerku v Lamaci tak pre seba tam nekupujem, radsej si priplatim za kvalitu. Synovi tam kupujem pretoze ma velmi siroku nohu a vysoky nart a jedine tam pre neho zozeniem topanky. Teraz sme este kupodivu zohnali zimne v Humanicu ale inak Deichmann to isti.
Na Deichmann nakupujem vždy,keď si chcem kúpiť topánky.Vždy si dokážem vybrať a vďaka zľavovýým kuponom ma to vždy vájde lacnejšie. http://www.kuponyzdarma.sk/deichmann-sk/
kupujem tam v ramci poslednych parov, akcii 2+1 a podobne, takze cenovo vychadzaju ze smiesne...
Co sa tyka kvality... porovnatelna s CCC, Humanic a Reno, Bata a podobne...
Lodicky som si tam kupila uz aj super pohodlne aj take, v ktorych vydrzim pol hodiny a musim ich skopnut, mam odtial ale aj nizke topanky ktore vlacim denno-denne uz druhu sezonu a drzia.
Tiež som si z deichmannu kúpila pár topánok, naposledy topánky na jeseň. V kamenných obchodoch mám však problém nájsť veľkosť tak nakupujem hlavne cez internet, ak niečo vhodné nájdem. Na Plnej Peňaženke je to o čosi lacnejšie tak nakupujem odtial.
@mellanie24 ďakujem za info o Plnej peňaženke. Začala som ju používať a z Deichmannu som teraz objednala topánky na jeseň za super ceny, ešte mi aj vrátili peniažky späť.
@rencika8 ja som povedala, že do tohto obchodu už nikdy nevstúpim. Kúpila som 11 ročnej dcére zimné topánky, dala som na ne impregnáciu. Napadol sneh a hneď prvý deň mala do polovice mokré chodidlá. Po týždni som ich išla reklamovať a po mesiaci prišli domov topánky kuriérom s vyrozumením, že je to vychádzková obuv a nie je na zimné obdobie. Pritom sú to zimné vyteplené topánky, ktoré mimochodom stali 50 € a ešte pani predavačka keď som jej povedala, že pre dieťa sa mi zdajú drahé a ešte aby do nich aj tieklo, tak ma oboznámila s tým, že to je teraz pre dieťa normálna cena. Som inak vytočená a neviem ako ďalej.
@rencika8 ja tam nakupujem, pretoze maju aj XXL cisla...uz som tam riesila aj 2X tu istu reklamaciu a co sa mne napr. vtedy nepacilo, miesto penazi mi dali nakupnu poukazku a este casovo obmedzenu, kedze som bola vtedy po porode, vybavoval to miesto mna muz... 😒