Obuv Deichmann - skúsenosti

rencika8
18. nov 2013

Akú máte ? 🙂

soniatko
18. nov 2013

@rencika8 ja tam nakupujem, pretoze maju aj XXL cisla...uz som tam riesila aj 2X tu istu reklamaciu a co sa mne napr. vtedy nepacilo, miesto penazi mi dali nakupnu poukazku a este casovo obmedzenu, kedze som bola vtedy po porode, vybavoval to miesto mna muz... 😒

rencika8
autor
18. nov 2013

@soniatko oni sa ťa nespýtali najskor či nechceš peniažky?

soniatko
18. nov 2013

@rencika8 nie, neopytali sa...celu reklamaciu mi vybavoval muz, takze on vzal aj tu poukazku a kedze bola casovo obmedzena, bola som nutena si tam nieco kupit, takze som si kupila topanky, v ktorych ma strasne bolia nohy... 😠 😠 😠

astika
18. nov 2013

Ja som vzdy pytala peniaze a nebol problem,. Kvalita akoktorych topanok, niektore mi vydrzali dve sezony, niektore jeden mesiac.

katrinka8
18. nov 2013

Ja si u nich moc neviem vybrat obuv, ale v lete som si kupila sandale - tak nahle, lebo som nemala inu moznost. Sluzii celkom dobre, cize zas az taku skusenost nemam. Ale v poslednej dobe (par tyzdnov dozadu) som videla az 2 dokumenty, kde prave v tejto obuvi predavali zdraviu skodlivy tovar - materialy z Ciny, Indie atd., plne zakazanej alebo nevhodnej chemie, ktore sposobovali tazke alergie a pod. + aj pri kozenych vyrobkoch /topankach) nasli taketo skodliviny. Bolo to na STV 2 - odvtedy mam akusi nedoveru voci Deichmanu...

jarfek
18. nov 2013

Ja som tam tiez nakupovala vo velkom (kvoli velkosti), ale ako som videla tu relaciu na STV2, tak sa tomuto obchodu vyhybam :( A v ziadnom pripade tam nekupim nic pre dieta!!! To je moj nazor

katrinka8
18. nov 2013

@jarfek - presne... ja som bola sokovana z tej relacie (resp. z 2 relacii). Plus vsetci vychvalovali topanocky a vyrobky Elefanten (tie u nas predavaju v Deichmane), ze ake dobre a kvalitne a pod., ale nam ortoped povedal, ze sandalky Elefanten su pre deticky nevhodne (dcerka mala 3 roky v lete, vraj by mala byt stale pevna pata aj v sandalkach - neviem ale, do akeho veku, bol s nou mm, ten sa neopytal).

adigo81
18. nov 2013

Ja som mala odtial viackrat topanky aj cizmy a katastrofa,ani jedny mi nevydrzali dlho,kazde som musela reklamovat,cizmy aj viackrat po sebe,potom mi vratili peniaze,poznam vela ludi vo svojom okoli,co sa im stalo to iste,takze z Deichmana uz nekupujem vobec nic min.2 roky.

dovolenka2
18. nov 2013

Deichman má samú umelinu 😒 , ale keďže som nikde inde nezohnala svoje číslo a cez net nechcem kupovať, tak som išla hlava sklonená a chodila som ako SOIka 😎 , tuším troje som im doniesla pokaždé keď som si našla nejaké mojej veľkosti a nositeľné tak boli buď polepené odvrchu dolu 😖 ako keby spadli na lepidlo, otlačené normálne vytŕčal špic ako zacvaknuté v stroji 😝 ,keď som sa spýtala či majú vôbec niečo v koži tak som zasa niesla oškret 😨 é ale tie som už zobrala, bolo to zvnútra a decko mi zatiaľ odvesilo všetky hračky čo tam prezieravo pri tom tv majú a druhé s tatom v aute revalo 🙄 . Som v šoku že aj v koženných tam mali chemikálie v takom množstve neviete kedy sa to vysielalo - už pár rokov neviem čo sú to správy ☹

marca1331
18. nov 2013

ja som si tam minuly rok kupila cizmy a hned prvu zimu aj dosli..to iste ako keby som si kupila tie cizmy z cinaku ale o niekolko desat eur viac...cize nikdy viac

grettka
19. nov 2013

mam som odtial dvoje poltopanky a oboje kozene, ziaden problem, jedny som mala davnejsie, vydrzali 3 roky a boli nosene celu jesen a jar, druhe su nosene podobne a drzia aj po troch rokoch.

spominane dokumenty neboli v spravach, ale ako samostatne dokumenty, jeden sa tykal vyroby topanok pre znacky deichaman a reno, a druhy sa tykal vyroby dzinsov pre znacku HM.

tykat
19. nov 2013

@katrinka8 tak co sa tyka pevnej päty tak ani ortopedi nemaju jednoznacny nazor nielen v tom ze dokedy pevnu pätu ale ci vobec.

Deichmann - tiez som vyuzivala kvoli XXL velkostiam, odkedy som objavila nadmerku v Lamaci tak pre seba tam nekupujem, radsej si priplatim za kvalitu. Synovi tam kupujem pretoze ma velmi siroku nohu a vysoky nart a jedine tam pre neho zozeniem topanky. Teraz sme este kupodivu zohnali zimne v Humanicu ale inak Deichmann to isti.

sisa2525
10. nov 2016
Používateľ sisa2525 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sisa2525.

Na Deichmann nakupujem vždy,keď si chcem kúpiť topánky.Vždy si dokážem vybrať a vďaka zľavovýým kuponom ma to vždy vájde lacnejšie. http://www.kuponyzdarma.sk/deichmann-sk/

gretocka
10. nov 2016

kupujem tam v ramci poslednych parov, akcii 2+1 a podobne, takze cenovo vychadzaju ze smiesne...
Co sa tyka kvality... porovnatelna s CCC, Humanic a Reno, Bata a podobne...
Lodicky som si tam kupila uz aj super pohodlne aj take, v ktorych vydrzim pol hodiny a musim ich skopnut, mam odtial ale aj nizke topanky ktore vlacim denno-denne uz druhu sezonu a drzia.

mellanie24
20. júl 2017

Tiež som si z deichmannu kúpila pár topánok, naposledy topánky na jeseň. V kamenných obchodoch mám však problém nájsť veľkosť tak nakupujem hlavne cez internet, ak niečo vhodné nájdem. Na Plnej Peňaženke je to o čosi lacnejšie tak nakupujem odtial.

natali299
15. aug 2017

@mellanie24 ďakujem za info o Plnej peňaženke. Začala som ju používať a z Deichmannu som teraz objednala topánky na jeseň za super ceny, ešte mi aj vrátili peniažky späť.

olincek1
28. dec 2023

@rencika8 ja som povedala, že do tohto obchodu už nikdy nevstúpim. Kúpila som 11 ročnej dcére zimné topánky, dala som na ne impregnáciu. Napadol sneh a hneď prvý deň mala do polovice mokré chodidlá. Po týždni som ich išla reklamovať a po mesiaci prišli domov topánky kuriérom s vyrozumením, že je to vychádzková obuv a nie je na zimné obdobie. Pritom sú to zimné vyteplené topánky, ktoré mimochodom stali 50 € a ešte pani predavačka keď som jej povedala, že pre dieťa sa mi zdajú drahé a ešte aby do nich aj tieklo, tak ma oboznámila s tým, že to je teraz pre dieťa normálna cena. Som inak vytočená a neviem ako ďalej.