mama ma pevnu linku od t comu. uz par mesiacov jej tam vyvolavaju ze this os mucrosoft... volaju aj 7krat denne aj cez vikend. budia ju aj moje dieta. ked som ich poziadala nech si jej cislo vymazu z databazy volajuca ma vysmiala ze to neurobi a bude volat este castejsie. prosim vas co sa da s tymto robit???
neviem, co je to za spolocnost, ale da sa zablokovat v telefone, alebo v telekom.spolocnosti..
Mne to príde ako šikanovanie...Volajúcej by som tak vynadala, že by z toho ohluchla!
Ahoj, mne to robia ma mobil, ta ista hlaska. Problem je, ze to je vzdy ine cislo. Zablokujem jedno, za hodinu volaju z ineho. Niektore dni nic, niektore aj styri telefonaty denne. Neviem co s tym, tiez mi to lezie na nervy strasne. Vzdy su to slovenske cisla, ale po anglicky hovoriaci ludia. Vraj je to nejaky podvod, tak ja to vzdy zlozim ked zacnu rozpravat.
@juliet86 je to podvod, pisala o tom policia na Facebooku, budu ta navigovat v tom zmysle, ze mas zavireny pocitac, mas im dat vzdialeny pristup k nemu a samozrejme, prides o peniaze. Ale v tomto pripade, ak sa ti smeju tak povediac do oci, by som si nachystala pistalku a poriadne piskla do sluchadla, ked by opat volali. A potom zablokovat.
Mojej mame rak vola nejaký chlap po anglicky asi je to to iste rozmýšľame nad zrusenim pevnej linky
@simsalabim presne tak, nam uz aj prisiel centralny firemny email zo security, ze prebieja tento “podvod”. Mne volaju na pevnu linku cca 2 krat za den, cislo sa meni, cize blok nepomoze. Pisali uz o tom aj v Sme, alebo Denniku N. Treba zda sa robit osvetu i svojich blizkych.
ja viem ze ide o podvod. nebavime sa s nimi. ale naozaj nie je ochrana aby prestali volat??? uz som pisala aj telekomu. skusia ich blokovat ale ako ked vsdy volaju z ineho cisla??
@juliet86 to je uz predsa zalezitost telekomu 🙂 ak to registruje policia, zaroven je to medzinarodny “podvod” tak pravdepodobne natom pracuju aj ine krajiny. Ono to nebude uplne jednoduche to rozlusknut. To nie je vec malej skupiny ludi, ale premysleny biznis, do ktoreho bolo naliatych kopec $$$. Takze to maju aj nalezite zabezpecene. Treba vydrzat.
Kúpiť pevnú linku s ID volajúceho a postupne blokovať. Chvíľu to síce potrvá, ale potom máš pokoj. Na operátora by som sa nespoliehala, že niečo porieši.
@simsalabim ked som zacala čítať tento príspevok, presne toto mi napadlo.
PÍŠŤALKA !
@juliet86 zablokovat v t-come