Obťažujú ma utajené telefonáty

maytee
10. máj 2014

Prosim vas idem si k vam po radu. Som vydata mlada zena. Uz takner rok mi po nociach mi vyvolava sukromne cislo. Je to vacsinou cez vikend a skor nad ranom. Bolo to castejsie ale ako sa mi narodila mala stalo sa to uz len par krat len s tym rozdielom ze dotycny pan vzdycha do mobilu. Je mi to velmi neprijemne a priznam sa nahana mi to strach. Mate niektora skusenost ako ste to prosim riesili. Rada by som to ignorovala ale trosku sa aj bojim.Dakujem za odpoved.

stormie
10. máj 2014

Kontaktovat policiu, ina pomoc asi nie je

sissy27
10. máj 2014

@maytee presmerovať telefón na neexistujúce číslo - aspoň na noc, počas pár dní... keď sa dotyčný nebude mať kam dovolať, tak ho to snáď omrzí, resp. si nájde inú obeť... môžeš kontaktovať aj políciu, ale neviem či niečo zmôžu, ak dotyčný voláva z nejakej karty, ktorá nie je písaná naňho, tak je ťažko ho vystopovať...

anatalia77
10. máj 2014

@maytee utajene sukromne nedvihat..a hlavne v noci

henika32
10. máj 2014

mám telefon s androidom.stiahla som si aplikáciu block call a aj na sms.nastavis tam blokovanie císel, ci už z kontaktov niekoho vyberies alebo vsetky sukromne utajene císla.u mna to funguje.

nikawero12
10. máj 2014

@maytee ja by som si na tvojom mieste mobil cez noc vypla a zapla až ráno....Inak ja utajené čísla nedvíham ani cez deň, môže zvoniť koľko chce. Poriadny človek si nemá prečo utajovať svoje číslo na mobil.

maytee
autor
10. máj 2014

Dakujem za odpoved som to zdvihla hl. Preto ze som chcela vediet kto to je a o co mu ide. . . Ale dakujem za vsetky rady tiez mam android tak to skysim bloknut.

havana_frost
10. máj 2014

@maytee poziadat operatora o zverejnenie cisla a jeho majitela a podat trestne oznamenie, vsak to neni normalne. v odovodnenych pripadoch - napriklad obtazovanie, ti operator za poplatok prezradi kto je sukromne cislo.

natuska87
10. máj 2014

@stormie ohlasit na policii...pomoze to

natuska87
10. máj 2014

@stormie ohlasit na policii...pomoze to
@havana_frost operator Ti neprezradi cislo, to musi riesit policia

bosoriak
10. máj 2014

@maytee alebo zmen cislo.

stormie
10. máj 2014

@natuska87 Jedna znama mavala taketo telefonaty na pevnu linku, nahlasila to a dotycneho nasli a riesilo sa to. Mobilny operator vie kto ti vola aj ked je utajene cislo len tebe to nepovie, policii to ale povedat musi

maytee
autor
10. máj 2014

Ved to ze aj to bloknem ale stale rozmyslam kto to moze byt ci mi nieco nehrozi vsak tento svet je taky hnusny obcas. . . Uz ho aj manzel poslal kade lahske no nezabera tak nejak musim riesit aj ked policia atd. Mam male djefa radsej by som si uziva rodi nu pohodu ako toto rozoberat ale co uz dakujem za kazdu radu

svano
10. máj 2014

Mobil na noc vypni. Ja utajené čísla nedvíham vôbec. Ja sa nezatajujem, nemám dôvod a s anonymom sa nevybavujem.

svano
10. máj 2014

@maytee ak máš strach, skontaktuj políciu, možno cez operátora niečo zistia.

sandracs
10. máj 2014

Rieš to prostredníctvom polície, to, že si zmeníš číslo alebo nebudeš dvíhať Ti nezaručí, že si nenájde iný spôsob, ako ťa obťažovať - listy, maily a pod...
Môže byť neškodný, ale aj nemusí...
@maytee

havana_frost
11. máj 2014

@natuska87 za nemaly poplatok to robili, riesila som to tak 8 rokov dozadu. opytala by som sa operatora, za pokus to stoji.

natuska87
11. máj 2014

@stormie presne tak....ja som nechcene /???/ dobila cez svoj telefon kredit na dve mobilne nezname cisla za 60 e!!! Neviem, ako to je mozne, ale operator ma presvedcil, ze je to z mojho mobilu,tak to musim zaplatit....ked som chcela majitelov tych dvoch cisiel, samozrejme, odmietol....

nikita1911
2. dec 2014

Myslite ze policia zisty ked mi volaju cez sukromne cislo?