Obťažovanie na detskom ihrisku Osadná v Bratuskave

alena6232
28. feb 2016

Ahojte baby. Chcem sa opýtať dievčat, ktoré chodia na ihrisko Osadná v Bratislave, či nemajú podobnú skúsenosť. Včera som tam bola s päťočnou dcérou. Sedela som na lavičke a jedna pani, ktorá sedela asi dve lavičky odomňa si ma začala fotiť. Dosť okato na to, aby som si bola istá, že fotí mňa. Potom sa robila, že s niekým telefonuje (myslím si, že s nikým netelefonovala) a začala mu do telefónu rozprávať čo mám oblečené a že má má nafotenú a že nech si pohne. Rozprávala mu o tom, že som sa chúďatko do toho zaplietla a že na to doplatím. Išla som za ňou a opýtala sa jej, či sa dobre baví a či sa jedná o nejaký sociálny experiment. Pani povedala, že je jej to ľúto, ale že nie je cesty späť a že najviac ju mrzí, že na to doplatia deti a najviac budú trpieť. Hovorila o deťoch z ihriska a ešte pár krát sa robila že telefonuje s nejakým mužom, ktorého poháňala, aby si pohol, že už odchádzam. Vplývala na mňa ako žena, ktorá je psychicky natušená, keďže sa usmievala a nehovorila úplne súvisle. Neviem, či to bol blbý vtip, alebo bola vážne narušená. Samozrejme, že som chcela s mojou malou čo najskôr vypadnúť preč. Tak sme hneď odišli. Pri odchode som ju tam už nevidela. Rozmýšlala som aj nad tým, že zavolám policajtov, ale nevedela by som im ju ani moc opísať (moc som si ju radšej neobzerala) a chcela som byť už s malou doma. Chcem vedieť, či sa niekomu z Vás niečo podobne v tomto okolí nestalo. A možno aj varovať baby, ktoré sem chodia. Pani bola mladá, veľmi štíhla, dlhé rovné vlasy a bielu bundu. Sedela tam bez dieťata.

mamulka211
28. feb 2016

chod na políciu

samo_blaho
28. feb 2016

mala si ju odfotiť aj ty

alena6232
autor
28. feb 2016

@samo_blaho
Nj, ale nevedela som, čo od nej môžem čakať. jediné, čo má zaujímalo, bolo zobrať malú a vypadnúť. Nie ju dráždiť tým, že ju fotím, keď na mňa pozerá. Ale áno, presne to mi aj muž doma povedal.

tova
29. feb 2016

@alena6232 schizofrenicka podla vsetkeho. oni sa zhovaraju s vymyslenymi osobami, duchmi. Dobre ze si odisla, niekedy im prepne a moze mlatit alebo ublizit. Ale najpv treba ist do bezpecia, nestala by som na chodniku vedlanej a volala policiu. Ked sa aj na prvy pohlada zdala mentalna, co by normalna zena robila sama na ihrisku a niekoho priamo fotila.

alena6232
autor
29. feb 2016

@tova áno, máš pravdu. Nedávalo to logiku. Určite nebola v poriadku.

tinqua
29. feb 2016

Noo toto celkom sedi na typkinu z nr...tiez tu taku mame aj v bielej bunde chodi, minule stala cely den bez pohnutia pri baraku ako matoha...

alena6232
autor
29. feb 2016

@tinqua je to neuveriteľné :( Chápem, že asi potrebuje sama so sebou pomôcť, ale človeka dokáže takýto človek dosť vystrašiť. Ja sa tam skočím ešte pár krát pozrieť, keď pôjdem okolo. Keby som ju zbadala znova, tak zavolám policajtov. Ale bez malej keď tam budem.

tinqua
29. feb 2016

@alena6232 no poviem ti tak, že tuto keď minule stála niekto zavolal policajtov...a ako prišli tak aj odišli...holt len stála, a stáť môže hockde a koľko chce. To že desí to áno, sme o deviatej ráno šli s malou do obchodu a už tam bola, ako prízrak ani sa nepohla...vracali sme sa, bola tam...potom som v priebehu dňa na ňu zabudla a večer o pol desiatej som sa vracala z fitka a skoro ma porazilo, tak som sa jej zľakla, furt tam bola v mraze....potom som ju stretla v mhd a stála tam na jednej nohe a tlačila si do úst jeden bon pari za druhym potom vsetky vyplula a zase ich tlačila....čistý blázon....myslím, že to môže byť tá tvoja, lebo ten opis ozaj sedí.

alena6232
autor
29. feb 2016

@tinqua no fasa, by ma porazilo, keby mi stála pred domom. Ale ako si povedala, asi by si človek aj tak nepomohol, ani s tými policajtami. Našťastie to nebolo blízko môjho bydliska, tak pevne dúfam, že už ju neuvidím. To isté želám aj Tebe, nech sa nacpáva bomparami ďaleko od nás :D

cacianka
1. mar 2016

Nitra - Bratislava ???