Ahojte,
Fhu, musim to zo seba vypisat. V spalni mame velky balkon, a tmavy zaves. Dnes rano sme sexovali, a neboli sme ticho pri tom. 😆🤦🏻♀️ Normalne sme boli taki hlasni, ze vo vedlajsej izbe sa zobudil aj nas 2 rocny syncek. 🤦🏻♀️😅 A potom, ked sme skoncili, sme zistili, ze sme mali OTVORENY BALKON. Takze krasne nas mohla pocut cela ulica, susedia, kedze byvame vsetci na 1 kopyto.
Dnes som normalne nemohla ist von od hanby.
My sme mali susedov a nam povedali medzi sebou,ze ked budu mat hlasno hudbu ,tak si to rozdavaju 🙂)))
No tak celá ulica určite nevedela kto zo susedov si užíva..
aký trapas prosím ta, nerieš, každý chlap sa bude culiť a usmievat a závidieť manželovi že má polovičku čo sa vie odviazat a užit si to s ním
vôbec nerieš, žiadny trapas , aspon vedie že vám to klape
No Ježiš Mária.. nieste ani prví, ani poslední, koho bolo počuť že sexujú.. Skôr by ma "trápilo/sralo /brala za nie zrovna okey" (každý nech si už vyberie hociktoré pomenovanie, lebo sama neviem ktoré slovo by to najlepšie vystihovalo) to, že sa na sexovanie zobudilo dieťa aj keď len 2ročné..., ako to, že to MOŽNO počuli susedia
A tu si to zavesila ešte počas orgazmu?? Ci ako mam chápať tomuto príspevku? Chudák decko, mama ručí ako jeleň...však sme ľudia, vieme sa ovládať ci?
ako baby spamätajte sa myslíte že ako dieta nejak chápe čo je to za zvuk a že je to mamička ? neblbnite, jasné len plodit nič viac
2 ročné ano a ked sa vonku pária mačky a zobudi sa dieta je to iné alebo ked holuby sa pária atd ...
Ďakujeme za informáciu 🤨
Véd to je super ze vám to funguje - žiadna hanba, hrdo by som kráčala ulicou ...
Tak ono možno nebolo až také jasne z akého balkóna to ide ale treba začať cvičiť ako sa sexuje potichu keďže máte už dieťa. Osobne to by ma zaujímalo viac ako susedia
A tebe nestači ze to vie cela ulica a musime to vediet aj my?.🤦♀️
@zazvorka87 a preco je dieta chuda? Lebo si jeho rodicia dovolili prezivat rozkos? Chudata su tie deti, ktorych rodicia spolu ziju ako brat a sestra, bez lasky, bez vasne.... A nie ze jeho rodicia spolu sexuju 🤦
@lindusss2016 Skôr to myslia z pohľadu dieťaťa.. neviem ktoré dieťa túži počuť výkriky rodičov.. áno dieťa nechápe 2 ročne čo znamenajú ale aj tak, dieťa to nepotrebuje počúvať. Myslím že baby to nemysleli zle, skôr či neskôr sa musia začať ovládať a stisit volume lebo dieťa vyrastie a začne tým pazvukom rozumieť a teda bude cíti veľmi blbo..Ty si to chytila zo zlého konca tu nikto nepísal že chudá dieťa lebo sa rodičia majú radi.
Mám kolegyňu, o ktorej vie celé sídlisko, že vrieska pri sexe. Viem to nezávisle od seba od viacerých.. a áno, je to trápne.
@lindusss2016 ty by si si vašich rada vypocula? Lebo ja teda ani nie 😅
Veď ste manželia, nie? Čo by ste mali asi robiť v spálni? Iné sem píšu kvôli tomu, že muž je agresívny, prekacuje smetiaky, huláka na celú ulicu.
Aký trapas, nebuď mala. Ja tiež.pravidelne počujem susedov a hádam si nemyslíš že na to myslím keď ich stretnem. Jedným uchom dnu , druhým von.
Keď máš susedov z každej strany tak to je počuť podľa mňa aj keď je to okno zatvorené keď tak vrieskas pri tom 😁....ak je to štýl radových domov tak to sú steny ako na bytoch ...
@lindusss2016 Joooj, tak ja som mala detskú izbu hneď vedľa spálne rodičov a počula som ich vždy (!) až do 25 rokov, kedy som sa odsťahovala. A nie, nebolo mi to príjemné 😀
Toto sa stalo susedom hore nad nami, mali otvorený balkón 😄 ja s dcérou sme boli akurát na balkóne a ona sa pýta, že čo to je 😄 ja že nič asi susedia upratujú a išli sme dovnútra 😄
To su odpovede ze aspon vedia ze vam to klape🙈
Akoze koho zaujima ze im to klape? Mna vobec nezaujima ako to klape mojim susedom v posteli a uz vobec to nechcem pocuvat😅
A ano, dieta tomu este nerozumie.. ale nazor ze radsej toto ako vidiet rodicov bez vasne. To ozaj? Ktore decko tuzi pocuvat "vasen" rodicov?
Tak stalo sa, prezijete. Nabuduce stiste volume, zavrite balkon alebo chodte niekde kde nebudete mat tolko obecenstva🙂
Názor ze aspoň počuť že im to v posteli klape iba kôli tomu ze niekto zjape🤣 ako to je dosť od veci sex si uzivaju aj ty co pri tom neskriekaju ako opice🙉 v pavilóne raz bývam na bytovke tak sa krotim aby som sa vonku nehanbia ako pes 😉😋
Noaco, iní to nerobia? Každý sexuje, niekto potichu, iný hlasno. Kľud.
To mi pripomenulo keď raz sme išli a mužom domov a pri jednom paneláku mali otvorené okno.Pocut to bolo na celú ulicu a najlepšia hláška bola : Do tej dierky nieee aaa 😂🤭
A to si sa chcela pochvalit este aj na Mk? 😁🤣Neviem...mna by hanba fackovala. Pred susedmi ani nehovorim. Nam tiez funguje vsetko ako ma a nespravame sa pritom ako z osady.
@amiaja Uplne s tebou suhlasim. A milujem take nazory, ze ''nech zavidia'' :D Nech vidia, vedia, je este oproti tomu OK. Ale priat (odporucat) niekomu, nech zavidi?? Tym to uplne zaklincovali, takym primitivnym komentom. Este keby bolo co zavidiet. Ved nie su jedini na svete, co si vedia uzit...
no puritánske slovensko sa nezaprie proste
Aký trapas, veď nech závidia, ako vám to klape. 😉