Obnova továrenských nastavení

23. okt 2023

Ahojte, chcem sa podeliť s Vami so svojou depresiou 🥲. Možno sa nájde niekto komu sa stalo niečo podobné, alebo to pomôže aby ste boli opatrnejšie a nestane sa to.

Ja, manžel, aj staršia dcéra máme vlastné telefóny. Ale jeden telefón bol využívaný na foto. Mikrofón bol ,, v čudu,, , ale robí prekvapivo pekné fotky tak sme si ho nechali na tento účel ( bez SIM) . Máme ho už cez 3-4 roky. Priebežne sa snažím fotky z neho zálohovať. Niekedy ho využijeme aj na surfovanie na nete, alebo si dcéra na ňom zahrala nejakú oddychovku. Stiahla aplikáciu.
V marci sa nám narodila dcérka, fotky sme robili prevažne na tento telefón. Počas jesenných prázdnin som ich mala v pláne vyvolať.

Veríte na náhody ?

V sobotu prišla svokra. Večer sme ju boli zaviesť na stanicu. A po príchode domov som našla mobil na stolíku v obývačke. Vedela som, že na ňom dcéra ukazovala fotky návšteve. Zdal sa byť vybitý. Dala som ho na nabíjačku a ukázalo 30%. Tak som ho chcela zapnúť a vyskočilo mi možnosť zvoliť jazyk. 😨 Vedela som, čo to znamená okamžite som zalarmovala muža a dohodli sme sa nič nerobiť a v pondelok skontaktovať servisákov.

Dnes sme obvolali možné/nemožné ale verdikt znie - všetko je nenávratne preč. 😢 Všetky fotky z tehotenstva, a našej najmladšej dcérky od narodenia. Dorevala som sa. Nepripúšťala som si to celý víkend. Stále som verila.

Ak poznáte niekoho náhodou, alebo by ste možno dokázali pomôcť.... ďakujem

maninka1974
23. okt 2023

Ten mobil bol aktivovaný cez gmail nemáte ich v zálohe na email

autor
23. okt 2023

@maninka1974 nie, zálohované žiaľ nie sú. To bolo prvé čo som pozerala cez počítač. Tam je pár fotiek ešte z 2021.

IT technik čo sa venuje záchrane dát nám to kontroloval. Ten mobil je bez Sim-karty takže si nepýtalo ani heslo, či pin pred zneužitím tohto procesu. 😔 Bohužiaľ , bol bez pamäťovej karty.

Nenapadlo by ma, že nám niekto resetne telefón.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maranco
24. okt 2023
autor
25. okt 2023

@maranco ďakujem. Skúsila som, nevedia mi pomôcť.