Ahojte, chcem sa podeliť s Vami so svojou depresiou 🥲. Možno sa nájde niekto komu sa stalo niečo podobné, alebo to pomôže aby ste boli opatrnejšie a nestane sa to.
Ja, manžel, aj staršia dcéra máme vlastné telefóny. Ale jeden telefón bol využívaný na foto. Mikrofón bol ,, v čudu,, , ale robí prekvapivo pekné fotky tak sme si ho nechali na tento účel ( bez SIM) . Máme ho už cez 3-4 roky. Priebežne sa snažím fotky z neho zálohovať. Niekedy ho využijeme aj na surfovanie na nete, alebo si dcéra na ňom zahrala nejakú oddychovku. Stiahla aplikáciu.
V marci sa nám narodila dcérka, fotky sme robili prevažne na tento telefón. Počas jesenných prázdnin som ich mala v pláne vyvolať.
Veríte na náhody ?
V sobotu prišla svokra. Večer sme ju boli zaviesť na stanicu. A po príchode domov som našla mobil na stolíku v obývačke. Vedela som, že na ňom dcéra ukazovala fotky návšteve. Zdal sa byť vybitý. Dala som ho na nabíjačku a ukázalo 30%. Tak som ho chcela zapnúť a vyskočilo mi možnosť zvoliť jazyk. 😨 Vedela som, čo to znamená okamžite som zalarmovala muža a dohodli sme sa nič nerobiť a v pondelok skontaktovať servisákov.
Dnes sme obvolali možné/nemožné ale verdikt znie - všetko je nenávratne preč. 😢 Všetky fotky z tehotenstva, a našej najmladšej dcérky od narodenia. Dorevala som sa. Nepripúšťala som si to celý víkend. Stále som verila.
Ak poznáte niekoho náhodou, alebo by ste možno dokázali pomôcť.... ďakujem
@maninka1974 nie, zálohované žiaľ nie sú. To bolo prvé čo som pozerala cez počítač. Tam je pár fotiek ešte z 2021.
IT technik čo sa venuje záchrane dát nám to kontroloval. Ten mobil je bez Sim-karty takže si nepýtalo ani heslo, či pin pred zneužitím tohto procesu. 😔 Bohužiaľ , bol bez pamäťovej karty.
Nenapadlo by ma, že nám niekto resetne telefón.
@maranco ďakujem. Skúsila som, nevedia mi pomôcť.
Ten mobil bol aktivovaný cez gmail nemáte ich v zálohe na email