Obnova hesla na Facebooku

14. júl 2020

Chcem sa opytat ci niekto vie ako by som sa dostala na FB ked neviem heslo plus email ktory tam mam evidovany je uz zruseny. A Jedine nanho mi vedia poslat obnovu hesla, :/. Dakujem pekne

qetka
14. júl 2020

skusit si obnovit si ten email, este by to mohlo ist cez mobil, ak tam mas zadane tel. cislo

autor
14. júl 2020

@qetka email bol z pokecu kde uz nemam nick :( a stale tam pise ze len na email vedia poslat kod. Mam evidovane tel. c takze aj podla neho by sa mohlo dat len sa k tomu neviem dopatrat.

ivuska147
14. júl 2020

Priateľ ma kvôli tomuto už tretí FB účet (zabudol heslá aj od mailov🤣) on je taký polepetko, takže podľa mňa jedine spraviť si nový.

ivuska147
14. júl 2020

Ale je pravda, že mne keď pol roka dozadu ukradli učty (fb, ig, dokonca aj na mailoch mi zmenili heslá) tak som sa cez fb podporu k nemu vrátila, zmenila heslá a bolo vyriešené.

ivuska147
14. júl 2020

A podarilo sa mi to tak, že som na googli našla odkaz na zabudnuté údaje a tam mi ponúklo vyhladať môj učet a pýtali sa ma otázky, či som to naozaj ja, vyhadzovalo mi tam moje fotky s priateľmi/rodinou a pýtali sa kto je na foto a potom mi povolili prístup. A to už som si myslela, že som o všetky účty prišla.

autor
14. júl 2020

@ivuska147 a to bol nejaky odkaz z facebookovej stranky na zabudnute udaje? Ako sa k tomu prosim dopatram?

ivuska147
14. júl 2020

No ja som šla cez hacknutie, keďže mi ho ukradli. Ale podľa mňa to môžeš skúsiť cez to. Odkaz: https://m.facebook.com/hacked

ivuska147
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivuska147
14. júl 2020

Ale vraviš, že ho maš aj na tel. č. tak by som najprv skúsila toto. Zadať tel. a naň by ti malo prísť obnovenie hesla, ale to som neskušala.

ivuska147
14. júl 2020

A ak sa do neho predsa len dostaneš tak si zmeň rovno emailovú adresu na aktuálnu, aj ja som to tak urobila.

autor
14. júl 2020

@ivuska147 davam stale ze zabudnute udaje a stale ma to odkazuje ze len na email poslu kod ziadna zmienka aby to poslali na mobilne cislo :(viem ze raz sa mi nieco tiez s heslom stalo ale kludne som sa na fb dostala cez kod na sms cislo. A teraz vobec tu moznost uz nevyhadzuje... Len cez mail... Joj zufala som z toho. Skusala som pisat na azet ci nevedia nejako s tymto poriesit, i ked pochybujem ked nick mam zruseny.

skusihu
14. júl 2020

ak si pamätáš tvoj "nick" - prezývku na azete, tak si založ taký istý. Nebude to problém a tam ti príde aj prístupový kód. Už som to tak robila a potom si zmenila mail na aktuálny.

autor
14. júl 2020

@skusihu dakujem ti pekne uz som naspat na FB 🙏🙏🙏👍👍👍

monuska1352
2. aug 2020

@ivuska147 ahoj prosim ta kde na googli su tie zavudnute udaje ja to nilde neviem najist

nikolas1029
15. dec 2020

Dobrý deň, zabudol som si heslo na fb a hadze mi tam že kód mi poslu iba na email... Ale ten email uz nemám zabudol som si naň heslo. Už som skúšal obnoviť ten email ale nejde mi to!! Neviem prečo mi ten aktivačný kód nejde poslať na číslo

89adka89
16. jan 2021

Ahoj.mozem vediet ako si sa dostala nakoniec na fb? Mám taký istý problém

frankorejesdunka
4. feb 2021

Caw mam taky isti problém ako ty vyriešil si ho dik daj vediet

zuzizu11
7. feb 2021

@nikolas1029 cavko, mám to podobné...zaujímalo by ma či sa ti to podarilo spraviť a ako. Dik

janulka1210
8. feb 2021

dobrý den, mam rovanky problem, vie mi niekto pomoct ? :/

patrikcbrezzy
19. feb 2021

Zabudol som heslo na fb

matusqa777
2. mar 2021

Zdravím prosím vás pomôžte mi s fb, síce heslo mám uložené keby som sa vedela dostať.. Ale potrebujem obnovu emailovej adresy a heslo keďže som zabudla a ta adresa nie je aktuálna.

hiro
2. mar 2021

KeePass

matusqa777
2. mar 2021

@hiro už ste to skúšal?

hiro
2. mar 2021

Samozrejme. Pouzivam ho 10 rokov.

matusqa777
2. mar 2021

Ďakujem krásne

frdeerik
11. mar 2021

Ja neznam heslo

frdeerik
12. mar 2021

Zabudol so heslo od fb

frdeerik
12. mar 2021
viktorkunc12345
17. mar 2021

Ako sa dostanem k heslu facebook Gmail mi nechce nájsť spraví poraďte mi

nikolas1029
19. mar 2021

@zuzizu11 prave ze nepodarilo,spravil som si novy fb...ale aj nan som zabudol heslo...ach boze uz ma to svte