Obľúbený vtip

4. dec 2021

Ahojte, napíšte nejaký váš obľúbený vtip 😁

opica_skorica
4. dec 2021

Stále je viac blbcov než nakazených.
Blb je nepriestrelný, spredu i zozadu sa číta rovnako.
Voľakedy nebolo ani toľko ľudí, čo je dnes hlupákov.

ckocka
4. dec 2021
brankovamama
4. dec 2021

Lalala.sk

brankovamama
4. dec 2021
jezibab
4. dec 2021

Janko a Marienka sú v lese. Jankovi treba cikať, ale nechce byť hulvát a povedať to napriamo, tak Marienke povie: "Marienka, tu ma prosím počkaj, ja ti zatiaľ na tamtej lúčke natrhám kvietky." A Marienka na to: "Dobre, ja sa tu zatiaľ vyseriem."

nature01
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivkazba
4. dec 2021
zlatyk16
5. dec 2021

Pride hrbaty chlap do obchodu už chodi pomedzi uličky a predavačka spoza regalu nanho ,,Ale, ale čo sa tu tak zakrádate" 🤣

Chlap so ženou a synom sedia v kuchyni. Chlap si začne šomrať ,,Hm o chvíľu je tu zima treba nam spraviť klobasy, hurky, slaniny, rebra vyudiť " Chlap pozrie na syna tresne mu po papuli, žena krik ,,To čo si urobil?! Prečo si ho udrel?!" A chlap nato ,,Lebo vidim debila ako to žerie bez chleba" 🤣

Nadržany medveď chodi po lese driape všetko co sa hýbe a už nemá koho a najde ježka. Zoberie ho do ruky obzera ho z každej strany ze čo to je za zvieratko tak sa ho medveď pýta ,,Čo si ty za zviera" a ježko na to ,, Ja som jež" a medveď pohotovo ,,Čim si to povedal?!, čim si to povedal?!" 🤣

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lesana25
5. dec 2021

Slečna, ste ešte panna?
Ešte nie.

paulinamajerova
5. dec 2021

Ono to je take zo zivota na dedine zo skusenosti 😅 Pride Jano v zime do obchodu a pyta si od predavacky zavaraninove pohare. Predavacka sa nanho pozrie a povie "Janko a co ides zavarat?" (Jano sa zamysli, no blba truba co asi v zime mozem ine zavarat ako maso) a tak Jano odpovie: "Ceresne." Predavacka: "Ceresne? A to ti 4 pohare budu stacit?" Jano: "Ja nemam rad ceresne." 😂 tak snad niekoho pobavi tak ako mna 😅

mnamko
6. dec 2021

Chlap pride v Nemecku fo obchodu a pyta si baterky
Nemec predavač mu nerozumie a hovori- wy bitte?
Chlap - načo by mi boli vybité,nabité chcem

retriver
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
retriver
17. dec 2023

Hovorí beznohy nečum na mňa lebo ta kopnem a ešte idú dve stíhačky a jedna nestíha😅

opica_skorica
17. dec 2023
mnamko
17. dec 2023