Ahojte, napíšte nejaký váš obľúbený vtip 😁
Janko a Marienka sú v lese. Jankovi treba cikať, ale nechce byť hulvát a povedať to napriamo, tak Marienke povie: "Marienka, tu ma prosím počkaj, ja ti zatiaľ na tamtej lúčke natrhám kvietky." A Marienka na to: "Dobre, ja sa tu zatiaľ vyseriem."
Pride hrbaty chlap do obchodu už chodi pomedzi uličky a predavačka spoza regalu nanho ,,Ale, ale čo sa tu tak zakrádate" 🤣
Chlap so ženou a synom sedia v kuchyni. Chlap si začne šomrať ,,Hm o chvíľu je tu zima treba nam spraviť klobasy, hurky, slaniny, rebra vyudiť " Chlap pozrie na syna tresne mu po papuli, žena krik ,,To čo si urobil?! Prečo si ho udrel?!" A chlap nato ,,Lebo vidim debila ako to žerie bez chleba" 🤣
Nadržany medveď chodi po lese driape všetko co sa hýbe a už nemá koho a najde ježka. Zoberie ho do ruky obzera ho z každej strany ze čo to je za zvieratko tak sa ho medveď pýta ,,Čo si ty za zviera" a ježko na to ,, Ja som jež" a medveď pohotovo ,,Čim si to povedal?!, čim si to povedal?!" 🤣
Slečna, ste ešte panna?
Ešte nie.
Ono to je take zo zivota na dedine zo skusenosti 😅 Pride Jano v zime do obchodu a pyta si od predavacky zavaraninove pohare. Predavacka sa nanho pozrie a povie "Janko a co ides zavarat?" (Jano sa zamysli, no blba truba co asi v zime mozem ine zavarat ako maso) a tak Jano odpovie: "Ceresne." Predavacka: "Ceresne? A to ti 4 pohare budu stacit?" Jano: "Ja nemam rad ceresne." 😂 tak snad niekoho pobavi tak ako mna 😅
Chlap pride v Nemecku fo obchodu a pyta si baterky
Nemec predavač mu nerozumie a hovori- wy bitte?
Chlap - načo by mi boli vybité,nabité chcem
Hovorí beznohy nečum na mňa lebo ta kopnem a ešte idú dve stíhačky a jedna nestíha😅
Stále je viac blbcov než nakazených.
Blb je nepriestrelný, spredu i zozadu sa číta rovnako.
Voľakedy nebolo ani toľko ľudí, čo je dnes hlupákov.