Obľúbené jedlo a jedlo, ktoré neznášate

macickaandy
24. júl 2022

Moje je pečené zemiaky, perkelt, sviečková, pirohy s cibuľkou. neznášam rascu a veci v ktorých je,

ivanaks
24. júl 2022

@macickaandy Ahoj, ja mám z klasiky rada pečené kurča s ryžou, najneradšej makové rezance, žemľovku a ryžový nákyp.

elizabet173
24. júl 2022

@macickaandy oblubene zapekana brokolica, grilovana zelenina, rizoto, kapustove strapacky, zeleninovy salat s masom,neznasam sladke jedla a morske plody

marca12
24. júl 2022

Nemam oblubene jedlo,mam rada vela jedal,ale co nezjem je ryzovy nakyp

bessie12
24. júl 2022

@macickaandy nechutia mi vnutornosti z akehokolvek zvierata urcene na konzumaciu. taktiez ani ryby ci morske plody. Z ryb zjem max rybie prsty. Ale mam rada kurca na akykolvek sposob, karfiol, zemiaky. Zo sladkych ryzovy nakyp, krupicovu kasu a neviem. To by som musela porozmyslat.
Priatel nema rad nic co je s kokosom. Nema rad ryby a morske plody. Zo zeleniny nema rad brokolicu a cakanku.

jarmila2010
24. júl 2022

@macickaandy s rascou som na tom rovnako.neznasajum ju od mala....vždy som ju z chleba vyberala....inak nemám rada tu spomínaný ryžový nákyp a morské potvory😅

melanta
24. júl 2022

Top sú francúzske zemiaky, musaka, rizoto, pizza a sushi. Nezjem vnútornosti, sladkovodné ryby a sladké jedlá typu dukátové buchtičky, ryžový nákyp, parené buchty.

martinkatinka
24. júl 2022

Ja vela veci nezjem 😁 som ako male decko... A co mi nechuti, to nevarim. A najradsej mam brokolicu a syr 😆

moniikka
24. júl 2022

@macickaandy neznášam pizzu, paradajky, banány, tresku, ryby a milujem držky, rizoto, segedin, pečienky...

kleopatra114
24. júl 2022

Zjem skoro všetko , ale nemám rada bravčové maso a nezjem ani vnútornosti , držky a podobne záležitosti 😂

sssss123
24. júl 2022

hlivu, lečo a držky nie, ostatné môžem

matejakub
24. júl 2022

Moje naj jedlo ,zemiakové placky a hranolky .Ale najviac milujem vlažské orechy ,ktoré sa dajú ešte šúpať .tie by som jedla na kilá😀A čo doslova nenávidím to je cvikla a zabíjačkové jaternice .Aleže fuuj.Alebo sa to volá jelitá .Bleee

monillia
24. júl 2022

Zjem v podstate všetko a mám rada celu skalu jedál ale určite za žiadnych okolností drzky, puncovu zmrzlinu a červený melón

54tinka54
24. júl 2022

@macickaandy obľúbené sú špagety ale celkovo cestoviny na akýkoľvek spôsob a neznášam cibuľu (hlavne v surovom stave)

macickaandy
autor
24. júl 2022

@monillia držky som ešte hadam ani nejedla a ani ma nelákajú.
@kleopatra114 vnutornosti tiež nemám rada

jaskolka
24. júl 2022

Top sú bryndzové halušky so slaninkou, a z neoblubenych jedine cviklu v akejkoľvek podobe nezjem.

komplikovana
24. júl 2022

Oblubene su bryndzove halusky, svieckova, parizsky salat, a do ust nedam vsekto co je surove - tatarak, sushi a ine studene morske potvory, a este plucka na smotane.

evinku
24. júl 2022

Nemám rada držky, kôpor, petržlenovu vňať... Inak zjem všetko... Ale naj mam francúzske zemiaky, opekanu zeleninu a polievky vseho druhu 🤗

zuzitko74
24. júl 2022

Nemám rada špenát, papriku, olivy a surovú cviklu. Ostatné môže byť. Najradšej mám jedlá, v ktorých je smotana, syr alebo bryndza.

dilino
24. júl 2022

čo neznašam segedinský guľáš ani za nič, nič špenatove a bryndzove halušky.

juliastrakovave
24. júl 2022

Moje obľúbené sú bolonske špagety, sviečková. Nemám rada bryndzové halušky alebo teda bryndzu ako takú a nedala by som do úst králika dajako mi to je proti srsti

ivangeline
24. júl 2022

Cestoviny a maslom a solou mi stacia k stastiu. Inac mam vela oblubenych. xD Tiez su jedla,kt nemusim. Mnoho je z masa/ryb/nedrvena rasca mi vadi/stiplave/polievky a omacky s mierou xD...

fadama
24. júl 2022

Ja nemám rada veľa vecí ako napríklad bryndzové halušky ci kapustove ani žiadne, kadejaké blbosti s makom ci orechmi.
Mam rada pizzu, kuracie prsia, šalát s reznom 😆😆

lesana25
24. júl 2022

Nemusím ryžový nákyp, nezjem držky a iné vnútornosti, kolozvarsku kapustu, zajaca, vyprážaný syr a ani tie bryndzové halušky mi moc nejdú. A ešte jedlá s paprikou a brokolicou. Kozie mlieko a výrobky z neho, tlačenku či huspeninu s octom a cibuľou.
A keď mi niekto povie aká som fajnová, tak áno som, budem jesť to čo chcem. Od decka neznášam čierne ovocie - malina, ríbezle, čučoriedky + všetko vyššie menované, ale aj tak ma to nútili jesť a potom som dostala vynadané, ze to nechcem.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenkasarka
24. júl 2022

@macickaandy neznasam bryndzové halušky, nivu,olivy a najradšej mám zemiakové pirohy

kiwi3
24. júl 2022

tak ja neviem, ale naco je niekomu vediet oblubene a neoblubene jedlo uplne cudzich ludi? to uz fakt sa neda nic lepsie vymysliet v tomto teple?

lenkasarka
24. júl 2022

@kiwi3 za mna vždy lepšie, ako tie debilne ocikane, rozobraté tehotenské testy, kde je viac než zjavne,že druha čiarka ani náznakom. No dotyčná sa aj tak opýta či je tehotná.

mamkalentedkova
24. júl 2022

V živote by som nezjedla granadír ,vnutornosti v akejkoľvek podobe ,nemám rada plnenu papriku ani rizoto ,koložvársku kapustu ,nechutia mi ani strukoviny ,šošovica ,fazuľa ,sušený hrach,tiez nemám rada olivy ..bleee .
Nemusím ani zemiakové placky ,halušky či pyrohy

tncka
24. júl 2022

@macickaandy ja mam rada huspeninu,pizzu,burgre,hranolky,hovadzie maso,perkelt,halusky,gulas,segedinsky,langose,same nezdravosti🙂Nikdy v zivote nedam do ust spenat,brokolicu,ryzovy nakyp a ta rozmocena vec z rozkov,ako sa to vola🤔zemlovka🤢

ruzenka333
24. júl 2022

Oblúbené jedlá bryndzové halušky, špagety,cestoviny, kurací rezen s hraonlkami, čokoládový puding. 🙂Nemám rada feferony, držky, morské plody.