Moje je pečené zemiaky, perkelt, sviečková, pirohy s cibuľkou. neznášam rascu a veci v ktorých je,
@macickaandy oblubene zapekana brokolica, grilovana zelenina, rizoto, kapustove strapacky, zeleninovy salat s masom,neznasam sladke jedla a morske plody
Nemam oblubene jedlo,mam rada vela jedal,ale co nezjem je ryzovy nakyp
@macickaandy nechutia mi vnutornosti z akehokolvek zvierata urcene na konzumaciu. taktiez ani ryby ci morske plody. Z ryb zjem max rybie prsty. Ale mam rada kurca na akykolvek sposob, karfiol, zemiaky. Zo sladkych ryzovy nakyp, krupicovu kasu a neviem. To by som musela porozmyslat.
Priatel nema rad nic co je s kokosom. Nema rad ryby a morske plody. Zo zeleniny nema rad brokolicu a cakanku.
@macickaandy s rascou som na tom rovnako.neznasajum ju od mala....vždy som ju z chleba vyberala....inak nemám rada tu spomínaný ryžový nákyp a morské potvory😅
Top sú francúzske zemiaky, musaka, rizoto, pizza a sushi. Nezjem vnútornosti, sladkovodné ryby a sladké jedlá typu dukátové buchtičky, ryžový nákyp, parené buchty.
Ja vela veci nezjem 😁 som ako male decko... A co mi nechuti, to nevarim. A najradsej mam brokolicu a syr 😆
@macickaandy neznášam pizzu, paradajky, banány, tresku, ryby a milujem držky, rizoto, segedin, pečienky...
Zjem skoro všetko , ale nemám rada bravčové maso a nezjem ani vnútornosti , držky a podobne záležitosti 😂
hlivu, lečo a držky nie, ostatné môžem
Moje naj jedlo ,zemiakové placky a hranolky .Ale najviac milujem vlažské orechy ,ktoré sa dajú ešte šúpať .tie by som jedla na kilá😀A čo doslova nenávidím to je cvikla a zabíjačkové jaternice .Aleže fuuj.Alebo sa to volá jelitá .Bleee
Zjem v podstate všetko a mám rada celu skalu jedál ale určite za žiadnych okolností drzky, puncovu zmrzlinu a červený melón
@macickaandy obľúbené sú špagety ale celkovo cestoviny na akýkoľvek spôsob a neznášam cibuľu (hlavne v surovom stave)
@monillia držky som ešte hadam ani nejedla a ani ma nelákajú.
@kleopatra114 vnutornosti tiež nemám rada
Top sú bryndzové halušky so slaninkou, a z neoblubenych jedine cviklu v akejkoľvek podobe nezjem.
Oblubene su bryndzove halusky, svieckova, parizsky salat, a do ust nedam vsekto co je surove - tatarak, sushi a ine studene morske potvory, a este plucka na smotane.
Nemám rada držky, kôpor, petržlenovu vňať... Inak zjem všetko... Ale naj mam francúzske zemiaky, opekanu zeleninu a polievky vseho druhu 🤗
Nemám rada špenát, papriku, olivy a surovú cviklu. Ostatné môže byť. Najradšej mám jedlá, v ktorých je smotana, syr alebo bryndza.
čo neznašam segedinský guľáš ani za nič, nič špenatove a bryndzove halušky.
Moje obľúbené sú bolonske špagety, sviečková. Nemám rada bryndzové halušky alebo teda bryndzu ako takú a nedala by som do úst králika dajako mi to je proti srsti
Cestoviny a maslom a solou mi stacia k stastiu. Inac mam vela oblubenych. xD Tiez su jedla,kt nemusim. Mnoho je z masa/ryb/nedrvena rasca mi vadi/stiplave/polievky a omacky s mierou xD...
Ja nemám rada veľa vecí ako napríklad bryndzové halušky ci kapustove ani žiadne, kadejaké blbosti s makom ci orechmi.
Mam rada pizzu, kuracie prsia, šalát s reznom 😆😆
Nemusím ryžový nákyp, nezjem držky a iné vnútornosti, kolozvarsku kapustu, zajaca, vyprážaný syr a ani tie bryndzové halušky mi moc nejdú. A ešte jedlá s paprikou a brokolicou. Kozie mlieko a výrobky z neho, tlačenku či huspeninu s octom a cibuľou.
A keď mi niekto povie aká som fajnová, tak áno som, budem jesť to čo chcem. Od decka neznášam čierne ovocie - malina, ríbezle, čučoriedky + všetko vyššie menované, ale aj tak ma to nútili jesť a potom som dostala vynadané, ze to nechcem.
@macickaandy neznasam bryndzové halušky, nivu,olivy a najradšej mám zemiakové pirohy
tak ja neviem, ale naco je niekomu vediet oblubene a neoblubene jedlo uplne cudzich ludi? to uz fakt sa neda nic lepsie vymysliet v tomto teple?
@kiwi3 za mna vždy lepšie, ako tie debilne ocikane, rozobraté tehotenské testy, kde je viac než zjavne,že druha čiarka ani náznakom. No dotyčná sa aj tak opýta či je tehotná.
V živote by som nezjedla granadír ,vnutornosti v akejkoľvek podobe ,nemám rada plnenu papriku ani rizoto ,koložvársku kapustu ,nechutia mi ani strukoviny ,šošovica ,fazuľa ,sušený hrach,tiez nemám rada olivy ..bleee .
Nemusím ani zemiakové placky ,halušky či pyrohy
@macickaandy ja mam rada huspeninu,pizzu,burgre,hranolky,hovadzie maso,perkelt,halusky,gulas,segedinsky,langose,same nezdravosti🙂Nikdy v zivote nedam do ust spenat,brokolicu,ryzovy nakyp a ta rozmocena vec z rozkov,ako sa to vola🤔zemlovka🤢
Oblúbené jedlá bryndzové halušky, špagety,cestoviny, kurací rezen s hraonlkami, čokoládový puding. 🙂Nemám rada feferony, držky, morské plody.
@macickaandy Ahoj, ja mám z klasiky rada pečené kurča s ryžou, najneradšej makové rezance, žemľovku a ryžový nákyp.