Koledy vynechajme :D
Zeny, v novi som nemohla spat a pocuvala som svoje oblubene vianocne online vysielanie "zabavneho" radia.
Vsetky tam hraju vo ich spomeniem, je ich vela ze si ani neviem spomenut... :D Ktore su vase oblubene?
Moje:
Wham - Last Christmas - nikdy sa mi asi neohra :Dva isto ju mnohi neznasaju 🙂
Ed sheeran a elton john - merry christmas - netusim kedy ju nahrali ale je super aj ked klip gyc
Chris rea - driving home for christmas
Z takych smutnych:
Mabel - christmas is the loneliest time of year
Sia - snowman
Slovenske:
Vianoce, Vianoce od Nagya
A neznasam Pulnocni od Neckare, tu musim prepnut, zda sa mi strasne nasilu napisana :-/
Neznasam Last Christmas. Milujem: Driving Home For christmas, Mistletoe and Wine, Have yourself a merry little christmas, Carol of the bells a z nasich milujem Ewa Farna - vanoce na miru, neskutocne krasna pesnicka.
@kitycat ja milujem Holly night od Hometown
Najlepšia je Driving home for a christmaaaas :D najhoršia je mariah carey a all i waaant fooor kristmaaaas is júúú.
mam rada vianocne pesnicky od Michaela Buble a Chris Rea, a zo slovenskych napr. Docolomansky - Biela zima s nami leti na saniach
nozik vo vrecku sa mi otvara ked pocujem Mariah Carey 😂
Ja milujem vsetky ❤️❤️❤️ slovenska,pri ktorej mam zimomriavky je od Kandracovcov- stastne vianoce
Mala tu asi tyzden spieva All I wamt for christmas is you takze zacinam byt na nu alergicka 🤣 na pesnicku, nie na malu 😀 a oblubene mam viacero 🥰
Na mňa raz vyskočila táto anglická a veľmi pekná:
https://www.youtube.com/watch?v=DkXIJe8CaIcA nepačí sa mi žiadna, kde piští gombitka. Ale to nie je pesničkami, ale ňou. Proste nemôžem ten jej hlas vystať.
Sia - Santa's Coming For Us👏
@kitycat Milujem Mistletoe and wine, List Jeziskovi od Haberu, Najkrajsie Vianoce od Kollarovcov a tuto Stastne a vesele
https://www.youtube.com/watch?v=QzMJah-mL7c
Nemam nejaku taku co by mi vyslovene vadila.
Mám rada Carol of the bells, Little drummer boy a nemám rada Feliz Navidad a Mariah.
Mám rada od Johna Lennona Happy Xmas (War is over). Tie bežné pesničky čo idú dokola vsade mi pijú krv.
Ešte Driving home for Cristmas je pekná
rea. odkedy vyšla tá pesnička (ale ja ho mám rada celkovo, často počúvam celú auberge napr. od neho ...). a mám rada aj mariah, raz za rok prežijem - ale hlavne mám rada klip k nej ...
Ja som alergická len na Last Christmas a na Mariah Carey. Inak mám rada svižnejšie vianočné pesničky, nie ťahave. Nieco ako Candy Cane lane od Sia. Alebo Snow ist falling alebo Wrap je up (uznávam, z umeleckého hľadiska sú to odrhovacky. Ale i tak sa mi páčia 🤷🏼♀️)
Ja nemám rada od vidieku. 23tieho mi preletelo hlavou že mám odísť na vidiek na Vianoce za mamou 😏😏
@gabriellka ona je ta pesnicka hrozne vtipna, ide do USA a nakoniec sa aj tak vrati na tie tradicne slovenske
Teraz hrali Queen - thank god is christmas ❤️
Moja NAJ: Melanie Thornton - Holidays are coming (ak si spomínate na tú Coca Cola reklamu z 90. tych rokov, ako išli tie kamióny, tak aj v nej bola táto pesnička)
Mám veľmi rada: Darlene Love - All alone on Christmas (so Sám doma 2, keď Kevin zistí, že je v New Yorku)
Ktorá má vyženie zo sveta a nemôžem z nej ani tri sekundy počúvať (ešte aj teraz mám husiu kožu, že to sem píšem): Jééééžiškuuuu, milááááčkuu a DIDLAJ DIDLAJ (ááááááááááách) :D
Mám rada:
Petr Kocman - Ty návraty domů ve vánoční čas
Honza Nedvěd - Do kostela
Kristína - Vianočná jahoda
Bryan Adams - Christmas Time
Veľa piesní je super, mnohé dokážem odtolerovať 😀
Nemám rada čokoľvek od Mariah Carey.. vtedy naozaj vypínam 🤷🏻♀️
Okrem spominanych mam rada Baby its cold outside, Snowman, Do they know its Christmas…ja si ulietavam aj na Wham, aj na Mariah, zvladnem aj Boney M.
Z coho sa mi chlpi na krku jezia je Paul McCartney, Wonderful Christmastime. Ked pocujem ten zaciatok, instantne nervy!
Ja počúvam len slovenské, české.
Pulnocni
List Ježiškovi
Tri oriesky
Potom také tie od Mirgovej, Ďuricu, Opatovského...
Ja si (nielen) na Vianoce púšťam rock🤣 toto je moja "vianočná" vypaľovačka: https://open.spotify.com/track/0FEzpdOqGqlBqwUI...
A z takých prvoplánovo vianočných mám rada jedine celý ten album Everyday Is Christmas od Sie, a som schopná odtolerovať Vánoce Vánoce přicházejí😆 inak som alergická úplne na všetky, idú mi krkom už v auguste🤣
@kitycat nemam rada Last Christmas, milujem Let It Snow 😍 a este si pustam soundtracky z Home Alone 🥰