Oblečenie z Bon Prixu

simonka1304
12. jan 2013

Ahojte.Chcem si objednat bundu z bon prixu,a neviem ,ci mam objednat o cislo mensiu ako nosim.Citala som,ze treba obednavat mensie,ako nosime,len neviem,ci staci o cislo,ci az o dve? Neviete mi poradit? Neobjednavali ste niekto?

ela2710
12. jan 2013

@simonka1304 ja odtial objednavam vela veci, pre seba si vzdy beriem moje normalne bezne cisla a aj pre muza, len pri detoch sa mi stalo, ze napr. maly nosi 98, no ked som z bonprixu objednala 98 bolo to o dost vacsie, ale na druhej strane mame z bonprixu aj vela 92, a tie su mu uz male....ale pre veciach pre mna sa mi to nestalo, a to som odtial kupovala aj tehotenske a vsetko mi sadlo...

labelo
12. jan 2013

ja odtial tiež objednavam dost často,vždy objednavam o cislo menšie doteraz všerko sadlo,ale teraz som si objednala bluzku zase o číslo menšiu,ale bola mi malá,takže to je asi všelijako to číslovanie

simonka1304
autor
12. jan 2013

A da sa to potom vymenit? Nerobia s tym problemy?

nela82
12. jan 2013

Zaujímavá téma...mám záujem si odtial objednat saty-no tiez mam obavy s tymi mierami..aaj s reklamaciou-po pripade..

labelo
12. jan 2013

@simonka1304
vobec žiadne problemy,možeš vymenit alebo ak vrátiš tovar vratia ti peniaze do dvoch týždnov,objednavala som vela krat aj teraz mám vo výhlade nejaké oblečko a stalo sa mi,že som dvakrat vratila,že to vyzeralo inak ako na obrazku,ale vo vačšine som spokojna

simonka1304
autor
12. jan 2013

Ok,dakujem za odpovede.