Oblečenie vhodné do fitka

21. dec 2022

Prosim vas, co nosia vo fitku zeny, ktore nevyzeraju ako z casopisu, nejaky podprsenkovy top nehrozi. Chcem tam zacat chodot, ale nikdy som tam nebola, nemienim sa tam predvadzat skoro hola. 😃 Su tam aj v teplakoch a volnom tricku? Ci vsetky maju leginy a topy?

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sense
21. dec 2022

Kedysivsom chodila legiby, tricko tenisky. A teda bolo mi sumafuk co maju ine oblecene. A neboj kazdy ta bude mat na salame.chodili tam aj dochodcovia. A hlavne tam chodia bezni ludia nielen instagramovi pozeri

autor
21. dec 2022

Leginy si obleciem, to si viem predstavit, lebo moj problem je brucho, to by som nejak chcela skryt. Dakujem.

zojazoja
21. dec 2022

Vždy som do foťáku chodila v najstarších najhnusnejsich kratasoch a v najstarsom tričku...lebo: koľkokrát sa tam človek zachytí o niečo, zaspini..P.S. moja váha od 50 do 54..takže mohla som si dovoliť aj sexi kúsky fittnesove.

dadis
21. dec 2022

Ja nosim leginy a tielko..v teplakoch by ti bolo asi horuco, leginy a tricko je fajn..

ibrunova
21. dec 2022

tričko športové, nemusí byť obtiahnuté, ja si väčšinou kupujem pánske, lebo dámske sú mi krátke.

lilope
21. dec 2022

Však si obleč buď obyčajné alebo športové tričko, v obchodoch je toho na mraky. Neboj sa, nikto tam na teba nebude zvedavý a nebude riešiť či máš alebo nemáš legíny. Neviem prečo majú ľudia predstavu, že ženy čo cvičia sa len promenádujú v športových podprsenkách a vytiahnutých legínach, takých je málo.

lelluska
21. dec 2022

Nie je to módna prehliadka - ideš do priestoru, kde sa cvičí. Oblecenie si preto vyber take, ktoré Ti bude hlavne pohodlne. Legíny majú svoj význam v tom, ze sú take s vyšším pasom (pekne držia brusko) a pri cvikoch ako napr drepy/výpady Ti budú pekne držať tam kde majú, bez toho (ako sa pri teplákoch môže stať) aby Ti vyliezalo spodne pradlo či zadok😉A hlavne, sa nesnaž nič skrývať, na to tam predsa ideš, aby si to riešila.

majamat
21. dec 2022

ja som dost an zaciatku nsoila fakt teplaky a trocko a jednoduche sportove podprsenky, mam problem zohnat lepsiu sportovu podprdu an seba. jednu mam, sice je mala,a le natlacim sa do nej - vcelku mi zmensuje prsia 😀 no uz podobnu nemozem zohnat, dobre su mi sportove podprdy Belinda.
a teda sportove oblecko som si dokupila -sportove leginy a tricka halvne z Tesca. maju fajn ceny a najdu sa aj vacsie cisla. sem tam som nasla aj niekde inde nejake oblecko. mam uz toho viac, no paradoxne teraz do fitka enchodim, ale cez leto sem tam jazdim na bcykli, priapdne doma na elipt. trenazeri.

majamat
21. dec 2022

ja mam pruh po porode a nosims tahujuce nohavicky, mam aj sportove leginy s pevnym pasom, co som pred 2r kupila v Tescu,a le uz take moc nemavaju. vacsinou je len v pase navlecena guma. sice nedavno som take kupila, ale uz ich tam zas nemaju.

majamat
21. dec 2022

a veru, nikoho nezaujimalo, ako vyzeram a co mam na sebe. bolo tam vacsinou dost chlapov, ale aj zeny sa nasli. a mnohi boli fakt dost nabuchani a tiez mali obycajne teplaky a trocka, kolkokrat take stare, odstrihnute a pod. no sportove oblecko ej fajn, lebo v klasickom je viac teplo, leginy stacia aj po kolena. a moze byt tricko, ci aj tielko.,
v zime mi bola na zaciatku dost zima,a le ked soms a rozbehla, tak mi bolo teplo. to sa da vyriesit mikinou na zips

kitycat
21. dec 2022

Podprsenkovy top je iba na fotenie moja...

Sportuje sa vo sportovej podprsenke, funkcnom tricku a leginach.

V teplakoch by ti odpalilo dekel za chvilu. A iba ty mas problem s tym, ako vyzeras v leginach, neboj.
A pockaj, ked uvidis ako ti tie leginy zacnu byt volne 😘

majamat
21. dec 2022

@kitycat 😀 no veru, tie moje prve podedila mama a nosi cih do zahrady,p paci sa jej ako ju stahuju 😀

bimbambom
21. dec 2022

Ja nosím legíny a tričko / tielko , avšak málokedy mám niečo funkčné , nenāvidím to , nosím zvyčajne bavlnu 🙂

wade
21. dec 2022

Neviem či pre baby toto existuje ale ja si kupujem “Oversize” tricka. V teplákoch ti asi bude teplo. A naozaj ta nebude nikto riešiť. Good luck!

pikachu999
22. dec 2022

Tie som taká..legíny s vreckami a kúpila som si o dve čísla väčšie voľné tričko obyc v kiku