Dobry den, vcera som kúpila body v sinsay- a uz po 1. Prani potlac vybledla a cele body su take tensie, tvrdsie (prala som na 40).
Boli lacnejsie, kupila som ich na skusku no som sklamana...s f&f co zvyknem kupovať sa to neda porovnat. Tak som chcela vediet ci mam proste zly kus, alebo je to taka kvalita. Dakujem za info
@hruska91 dcera na odtial par triciek legin mikinu a zatial v pohode nepostrehla som zeby boli o nieco horsie ako podobne znacky
Aj ja som sklamaná. Dostala som mikiny ako darček a tak sa podarilo pásiky na nich,že to je tak do záhrady.
Ja od nich objednávam často a je to vždy také malé prekvapenie. Raz som si objednala šedé tepláky kde materiál a kvalita boli tak skvelé, že som si pre istotu objednala ešte raz také isté, dodnes držia nič sa im nestalo a zas iné tepláky ktoré som objednala (dokonca drahšie ako tie predtým) sa mi už pri prvom nosení rozpárali na zadku komplet lebo material bol tvrdý neelasticky a aj ked som ich zašila hneď na druhý krát pustili zas. Takže za mňa je to taká hádanka, že čo mi príde 😂 mám od nich napríklad aj kozenkove bundičky a tie sú tiež skvelé som spokojná je to lacný eshop netreba čakať zázraky
@hruska91 so sinsay nemám skúsenosť, my sme dostali po kamoškinom dieťati nejaké veci značky Pinokio a hrozne sa mi páčili ich overaly, na to, že boli používané boli super. tak som našla, že majú na mall tie vecičky, píšu tam že sú z mäkkej česanej bavlny, takže preto sú asi také fajn, objednala som, dúfam, že stále majú takú kvalitu ako tie staršie vecičky, čo sme zdedili. Nemá niekto skúsenosť? (Sorry, že som sa priživila s otázkou, dúfam ze nevadí 🙈)
@kisskiss Pinokio ma super vecicky. Je to polska znacka, celkovo s polskym oblecenim pre male deti mam dobre skusenosti. Lepsie ako HM, Tesco a ostatne velke retazce, co siju v Cine a Bangladesi. Veci od Pinokio som kupovala tento a minuly rok a super. Krasne teplacky, body, mikiny. Stylove a kvalitne. Po prani mi ostali pekne. Mall ma inak dost vysoke ceny, pozri napr. Babyplace.sk, tak som zohnala lacnejsie. Zo slovenskych veci Richelieu, Japitex mam dobre skusenosti. Pravdaze je to drahsie ako Sinsay alebo Pepco.
@chatte007 jeeej ďakujem , toto aj mne veľmi pomohlo
Ja mam prvé dieťa, slečnu, tak sa stále hľadám a strácam v značkách. .. skúšam kadečo, ako obuv tak aj oblecko. Zatiaľ som najspokojnejsia s mayoral a boboli, len boboli akože.... 20e za tričko pomaly. HM mi tiez nepríde žiadna sláva. Tak na vaše odporúčania najbližšie skúsim pinokio
Ja mám zo sinsay viac veci a všetko vpohode… áno niektoré trička po dlhšom čase vybledli ale inak pohoda
@hruska91 ja odtiaľ kupujem často, akože keď mala zakopne a drbne na kolená rovnako roztrha legíny za 2€ alebo za 10€, rovnako malý, koľkokrát je pri jedení taky zagebrany, že to nejde vôbec pustiť a bolo by mi ľúto dat za body 5€ alebo aj viac a rovnako aj za tepláky, decká behajú po ihriskách rovnako aj v školke veľa času trávia na kolenách, tak tie veci potom aj tak vyzerajú
v sinsay za malo penazi malo muziky. veci z tesca mi pridu kvalitnejsie
@hruska91 tam sa oplatia kúpiť tričká a tepláky na doma alebo do záhrady... Je to taká kvalita