Caute zeny. Trochu som googlila, ze co pristane postave jablko. Predstavu by som aj mala, no v obchode to uz je o inom. Nikde neviem najst veci, ktore by svedcili mojej postave. Kde si zeny s takymto typom postavy kupuju oblecenie? Pripada mi, ze to co je moderne, dnes v obchodoch, absolutne nepasuje mojej postave. Nevidim tuniky, ani V vystrihy, ani, nic take co by malo opticky skraslit postavu.
@limetka69 skus katalogy, napr Bonprix a pod. Tam zvykne byt ponuka sirsia ako v obchodoch, aspon ja mam taky pocit.
https://www.modrykonik.sk/group/1896/ skus tu...baby by ti mohli poradit..
Ja mám rada Bonprix, tiež mám tento tip postavy...
@jarmila2010 dakujem, pridala som sa.
@kukulienka83
@simsalabim z bonprixu som mala par veci a vsetky boli z hrozneho, krciveho materialu, viackrat som sa uz neodvazila. 😂
@limetka69 ja mam odtial iba saty a celkom dost a som naopak velmi spokojna 🤷♀️
@simsalabim fakt? Zeby som im este dala sancu? Tak skusim si tam nieco vybrat.
Ja som tiež jablko, nosím veľkosť 44. Väčšinu oblečenia si objednávam v Tchibe, to mi sedí najlepšie. Aj strihmi aj materiálom. Väčšinou nosím nohavice užšieho strihu a voľnejšie tričko alebo blúzku. Šaty len v lete. Keďže som nízka, objednávam su nohavice po členky, na mne sú normalne dlhé. Na vrch nosím kardigan, trenčkot a v zime dlhšiu bundu. Pre mňa je dôležité sa v tom dobre cítiť .
@limetka69 ja objednávam cez appku a čítam recenzie.
Bonorix je podla mna najvacsi shit.. mas asi chude nohy skus slim fit rifle, pripadne leginy a lezerny predlzeny vrch..
@limetka69 hmko má kolekciu HM+ , nádherne kúsky tam nájdeš aj online , rovnako zahraničná stránka ASOS má parádne veci pre plussize , mám kamosku ktorá neustále tam nakupuje a vie sa tak štýlovo a pekne obliecť ako často nevedia ani štíhle ženy💪Častý omyl je si myslieť že keď mám kilá navyše potrebujem na seba niečo voľne ako stan , ako si spomenula výstrih V , dlhši náhrdelník, kardigan / sako/ vesta predĺžená všetko čo urobí siluetu a zostihli v oblasti pása treba nosiť ... pracujem s oblečením vyše 15 rokov postavy som obliekala rôzne , hlavne je mat dosť sebavedomia a cítiť sa krásna v tom čo práve máte na sebe
asi nic