Oblecenie /tricka,tielocka,bodicka/ po niekolkych praniach a zehleniach vypada hrozne ☹ da sa vobec predist tym, ze tie veci sa nebudu napriklad rozsirovat?? Kupim napriklad tielko zo Slovenky, tricko znackove, bodicko Cherokee a ono to vsetko je neskor tak strasne skratene a siroke... a to plati aj obleceni pre dospelych...
Slak ma ide trafit 😠 😠
Ja periem všetko na 40°, na biele používam Persil, na farebné persil gél a normálka aviváž Silan na citl.pokožku a nemám problém. Máme doma HM, CA, Next, Cherokee... ale musím povedať, že tie cherokee tričká sa vždy sperú najviac... 😅
ja som prala prvy krat mimi vecicky vsetko na 40 stupnov a pouzila tekutu lovelu a ked som to zehlila, tiez sa mi to zdalo ako po niekolkych praniach 🙄
tak neviem cim to je, ale vsetko mam veci z dobrych obchodov, ziadna čína, tak nerozumiem 😕
lubiva,vo mne to nie je,bo perem tiez pri 40st,pri 60st perem iba ponozky,nohavicky,slipy,plienky,utierky a uteraky. A prasky aj avivaze klasika. 😉
Miska,chceme,nechceme,cinu kupujeme vsetci,znackove veci su z ciny,nezabudaj 😉
Asi to perieš v nesprávnej teplote. Keby sa ti to stalo len pri jednej značke, tak je to chyba výrobcu, ale keď sa ti to stáva pri všetkom, tak je chyba v Tebe. Buď je to teplotou vody, alebo nesprávnym práškom. Lubiva