Ahojte,v apríli ideme na oslavu 40tky, mám 12 ročnú dcéru a neviem čo jej mám obliecť. ( vzhľadom na počasie) 😖
Neviem či mám začať pozerať po nejakých hrubších ale kombinovateľných šatách alebo jej mám kúpiť slušné nohavice s blúzkou. 😒
Za všetky rady vopred ďakujem. 😉 😉 😉 😀 🙂 🙂
12r. sa oblečie sama resp. neoblečie,čo jej mama nanúti 😉 treba obliekať to,v čom sa človek dobre cíti,netreba vyškrobené šaty,kľudne aj čierne nohavice a pekný top,ak nie je slečna sukňový typ...alebo pekné šaty,ktoré si sama vyberie.....
Myslim, ze najprv sa treba mladej damy spytat, co by chcela. A kedze aprili je nevypytatelny, treba mat v zalohe verziu pre +20 aj pre -5.
to zalezi aj od toho kde tu oslavu budete mat
ja si osobne myslim ze v aprili uz taka zima nebude, nejake satocky a nato sveter by som zvolila, ale tak to uvidis tyzden pred oslavou ake bude pocasie
Ja neviem ale saty alebo sukna s nejakym peknym topom nic nepokazi - je zimsie - tak hrube pancuchy a trebars aj cizmy vysoke ke teplejsie tak nejaky baloniak +silonky +bailariny - vsak hadam to nebude zahradna party pri minus 20 a volakde vo vnutri hadam aj prikuria ak bude zima.
@sobka65 bez kona tu niektore zeny ani nevedia sa obliect 😎
v aprili je uz teplo, dokonca sa da byt aj bez pancuch....