Ženy, nadpis je samozrejme nadnesený, no jednoducho zháňam kvalitne oblecenie pre seba.
Poradíte?
Asi som uz dospela do štádia kedy ma nebaví stale len nakupovať a vyhadzovať. Keby sa to dalo aspon posunut dalej, ale kvalita vecí isla hrozne dole.
Doteraz som nakupovala v uplne beznych obchodoch od pepca cez HM, reserved atd. ved to asi poznate.
Na jesen som si kupila vetrovku z newyorkeru. Mala.som ju oblecenu ozaj zoparkat a doslova sa rozpadava. Pred dvoma rokmi zas paperovu vetrovku z manga, bola aj drahsia a tiez uz dosluzila.
Chcela by som aby sa moj satnik vyzeral asi takto, 5 riflí/ nohavíc 10 triciek a 5 svetrov... a hotovo 😅
Uz som sa obzerala aj po drahsich veciach cca 30-40€ tricko 70€ sveter ale bojim sa ze zaplatim za znacku a skonci to rovnako.
Dakuje za vsetky rady 😘😊
Odporúčam alpha industies, aj keď v niektorých prípadoch sa logo trochu zosucha alebo sa “pokrčia” tie fóliové nápisy kvalitou sú dosť dobre a Tommy Hilfiger je tiež kvalitovo dobrá značka, ak rada nosíš tmavé najlepšiu skúsenosť mám s tričkami converse, tie snáď nezošedivejú nikdy
Reklamovať a reklamovať. Ľudia sa väčšinou na to vykaslu
Choď do skupiny minimalizmus, tam sú aj tipy kde dobre nakúpiť kvalitné veci, keďže máme pár veci a točíme ich ..
A vo hovorite na next? Pripadne nejakych nasich slovenskych vyrobcov?
@patys123 ozeta je brutal, ale draha.. https://www.ozeta.sk/damsky-kabat-9977071
@patys123 Za mňa odporúčam košele a blúzky z ľanu, aj nohavice - je to nadčasový materiál a netreba ho žehliť aj keď vyzerá ako pokrčený, je to jeho prirodzená vlastnosť. Rifle kupujem zásadne v cenovej kategórii 80 EUR nahor - samozrejme na všetky veci čakám na výpredaje (ABOUT YOU alebo BESTSECRET - 50-70% zľavy). Svetre si našťastie upletiem sama z merina alebo inej prírodnej pridze, takže tu poradiť neviem. Tričká a šaty pozerám zásadne iba bavlnu, všetko umelé za chvíľu na mne smrdí 🙂
Mne sa celkom osvedčila značka Pietro Filipi, Massimo Dutti. Mám od nich viacero kabátov, šiat, sukní už zopár rokov. Gant a Tommy Hilfiger sú tiež také klasické, kvalitnejšie, drahšie, ale nie ako Burberry. Next je kvalitnejšie ako hm, zara, ale kupujem tam len detské oblečenie, neviem, či aj dámske je také kvalitné.
Ja mam dobre skusenosti so s.oliver, mark&spencer, gant u nas hlavne panske kupujeme ... A potom kusovky roznych znaciek ale fakt dizajnovych rôznych (ribkoff.. Vacsinou butily maju rozne znacky)
Ale vsetko to zalezi aj na konkretnom kuse oblečenia, doslova. Ale to ked spoznas, tak vidíš proste ci to je handra alebo nie. S. Oliver nohavice som nosila asi aj 5rokov a ešte stale ich mam na povale lebo proste som narástla 😂 ale napr uz take v ponuke ani nemali, tento rok ked som do toho obchodu vkročila tak nemali ani len pekne tricko 😂 musis mat stastie.
Rifle ked kúpiš kvalitné... A to veru tie znacky co opisujes skor nemajú, ti musia vydrzat par rokov... (okrem toho netreba na správnu udrzbu zabudat, ziadna avivaz a tak ☺️)
Ano a s nextom damskym nie som ja spokojná, to sa mne rovna asi tam magnet blancheporte alebo bonprix ale aj tam som uz videla aj rozbe one znacky ale to sa uz potom skor oplati cez nase eshopy objednávať .
Som na tom rovnako. Vyhadzala som skoro celu skrinu. Doslova. A zacinam nakupovat odznovu. Tiez som sa zamerala na drahsie veci (podla hesla, nie sme taki bohati, aby sme kupovali lacne veci). Ja som malinka (153cm), cize na mna nieco kupit je celokm vyzva. Ale na about you som objavila vero moda petit a este znacku Only a vcelku sa mi kvalita pozdava. Taktiez mam rada TH 🙂
Inak ja mam celkom problem s obuvou ☺️ to kde kupujete? Mne su dobre hadam iba ecco topanky a aj to sa mi dizajnovo paci vzdy tak jeden model a dosť. Mna z kadecoho iného strasne chodidlá bolia🤦🏻♀️
Mango islo tak dole s kvalitou veci za poslednych par rokov 🙄
@simca06022011 skus geox. mam problemy s nohami a s geoxom super. Na jesen som si kupila lacoste topanky - a neviem preco, z toho modelu ma tak bolia nohy. Musim ich vyhodit. Pricom su to obyc. nizke botasky
@kittykat22 ja mam asi 3 lacoste a to su ako papuce 🙉 milujem ich. Ono asi zalezi co komu sadne co sa tyka topanok. Este mam rada Pepe jeans
Tak ja tričká kupujem na stránke veronika in, baba ktorá šije oblečenie z úpletu. Prvý nátelník čo som kúpila má už 5 rokov a stále drží tvar aj farbu, svetre si štrikujem sama a tie sú nezničiteľné, keď ma omrzia spáram a spravím iný.
@anonymous87 ja mam tiez dalsie lacoste a v pohode. Len tieto su zle 🙄 Dufam, ze to je len nejaky omyl. Kupila som si v piatok nove botasky tak dufam, ze budu ok.
Ted Baker, Pinko, Karen Millen, Max Mara…trochu tazsie sa radi ked si nenapisala rozpocet, alebo aky mas styl (ci mas rada skor elegantnejsie veci, alebo sportove…) 🙂 Co sa triciek tyka, ak hladas take zakladne bez napisov alebo vzorov, tak kvalitne ma aj slovenska znacka Lull Loungewear.
@kittykat22 aha na tie som zabudla 🤦🏻♀️😂 pozriem
@simca06022011 Tamaris, geox
@marcellka32 tamaris nemôžem 😂 leteli uz asi 3-4 pary do koša, v poslednych 10krokov a isla som zomrieť
@simca06022011 tak geox, tenisky Pepe jeans a ako papuče sú sneakers
Z lacnejších značiek Tommy Hilfiger, Ralph Lauren a Gant. Z drahších Karl Lagerfeld, Diesel, Gucci, Saint Laurent a Prada. Mám s nimi výborné skúsenosti, niektoré veci mám viac ako 10 rokov. Záleží však od rozpočtu, aký máš na jednotlivé kúsky. Napr. tých 40€ za tričko je totiž veľmi máličko, pokial to nie je v zľave vo výpredaji. To už stojí tričko v hocijakom fast fashion obchode. Za kvalitu si treba priplatiť, ak sú na to prostriedky.
@dencagee ja práve premýšľam nad platenkami Pepe jeans alebo Ralph Lauren, ktora značka je lepšia? Cenovo vyjdú rovnako
@marcellka32 no tak toto nemám vyskúšané, takže neviem poradiť. Ja si takéto topánky nekupujem, čiže reálnu skúsenosť nemám. Treba skúsiť a podľa pocitu. Myslím, že ani jedny nie sú zlá voľba a oboje sú za dobrú cenu.
Bohuzial teraz je to tak šité...predajcovia potrebujú aby zákazník kupoval často, nie aby mu to vydržalo...tiež mám na to nervy....ja kupujem značku Tommy Hilfiger, je to niečo lepšie ako kupovať v gate, či HM...ale tiež treba vyberať. Neznášam keď sa trička zmolkuju, krútia sviky, tričko presvitá .. ale ta cena je dosť vysoká...ešte Mark and Spencer je fajn značka, ma celkom kvalitné veci