je tu niekto z tejto oblasti???
rada by som tu nasla niekoho tak daleko od domova na pokec ,na kavu a kamaratsky vstah 🙂
dufam ,ze sa tu niekto najde lebo ja som tu taka sama ☹
emjee-- aj ty hladas niekoho ??
a kde sa medeay nachadza?pri akom meste alebo k akemu mesto to mas blizko ja by som sa rada spoznala s niekym
nie nie, ja som len admin - to pisala uzivatelka marorlinko
Ahoooj... Aj ja som z Kentu, tiez z Medway 🙂
ja mozem napisat marorlinko ona tam byva a je super baba 🙂
a ty si odkial z Kentu? 🙂
ja byvam v tonbridge to je v okoli maidstone,tumbridge wells,sevenoaks,....
ak ti je nieco pobliz\ tak mozme sa stretnut na pokec 😉
Poznam, ja som byvala 4 roky v 7oaks... Zboznujem to mesto 😵 😵 😵 Do Tonbridge som chodila do skoly 🙂 Potom sme byvali v Paddock Woode a teraz sme v Chathame, co je kusok od Maidstone 🙂
a preco ste sa odstahovali?mala si tam aj znamych?
no ak bysi chcela v maidstone by sme sa mohli stretnut ja to nemam ddaleko autobusom... 🙂
ja tu nemam vobec znamych lebo co tu boli odisli na slovensko a uz sa nechcu vratit spat ☹((
Odstahovali sme sa, lebo drahemu sa prestahovala firma sem. Tak sme isli aj my. Mala som tam veeela znamych, ale vela je uz spat na SK. Inak mam aj kamosku v Hildenborough, ma asi 2.5 rocnu dcerku. Ale teraz je momentalne niekde na cestach 🙂
a ona ma kolko rokov/? hildenborough je velmi blizko pri nas .. ona je slovenka? a na ako dlho chodi na cesty ? to nevies? ona by sa nechcela zoznamit? no to je ten problem ,ze aj mne vsetci znamy odisli spat domov a teraz som tu sama ☹
Neviem presne, nieco po 30-tke. Ona teraz dovolenkuje niekde v Konkgongu ci kde, ale neviem na ako dlho isli. Ona je slovenka, muza ma anglicana 🙂 Ked sa vrati, dam jej vediet.
no super dakujem... si zlata 😵
ty si ako dlho v gb? tvoj muz alebo partner je anglican?
kde si ty rodila? tu ci na slovensku?
My sme tu 7-my rok, mo drahy je slovak. Rodila som tu, vo Farnborough Hospital a bola som veeelmi spokojna. Ty budes kde rodit?
ja budem rodit v Pembury to mam najblizsie a vraj tam je to v pohode...
preto som sa pytala lebo kazdy inak hovori a hlavne na slovensku ma strasili ake to tu je ,ale zatial tu pocuvam pozitiva...
ty si si tu ako hladala kamosky ? ja nemam stastie na nikoho ,ale ja zase ani tak moc vela von momentalne nechodim a ked som tu mala zname tak som ani neako nevyhladavala znamosti,no ,ale teraz by sa mi ktosi hodil ako sol...
Ja som mala na vyber Pembury a Farnborough, ale ja som bola rozhodnuta pre Farnborough uz pred tym, ako som otehotnela 🙂 2 kamosky mi tam rodili a boli veeelmi spokojne 🙂
Kamosky som si nasla v praci a potom tak cez ine kamosky... Ani neviem... Ale stale mam v 7oaks vela znamych, aj poliakov.
Tu tiez nikoho nepoznam, lebo ked sme sa sem nastahovali, ja som hned mesiac na to nastupila do prace a uz som nemala vela moznosti. Ale snad sa to casom zmeni 🙂
teraz chodis do prace?a co si pred tym robila?
ja nemam sancu najst znamych v praci lebo ja len 3 hodiny upratujem urady a tam so mnou robi iba jeden chalan ☹
ja len dufam ,ze ked budem mat malu nebudem sa citit tak sama...
niekedy aj lutujem ,ze som tu zostala ked vsetci isli domov
A ty mas muza slovaka alebo anglicana?
Ja robim v office, hlavne invoicing. Tiez robim len part-time, 5.5 hodiny denne a je to super, o 3-tej som doma a este mam dost casu aj na Zarku 🙂
Inak kazdu prvu sobotu v mesiaci byva pri Brackneli stratnutie slovakov s detmi. Skus sa tam ist niekedy pozriet. My sme tam boli uz 2 krat a je to celkom fajn. Je to trosku dalej, ale zase je super stretnut ine mamicky aj s detmi. Chodia tam aj tehulky, sa mi zda ze som tam minule nejake videla 🙂
ja mam partnera anglicana...
a mala ti chodi do jasiel?
no isla by som ak budem mat s kym teda ak moj bude chcet a kde tam? a o kolkej to byva ?
a co to vlastne je alebo co tam robia?
Mala chodi do nursery, jej sa tam velmi paci. Ona je hrozne aktivna, tak sa tam aspon trosku vyblazni 🙂
Byva to od 2-hej do stvrtej, deti sa hraju, mamicky piju caj alebo kavu a kecaju 🙂 Ak budes chciet, poslem ti potom adresu 🙂
ja som sa mojho pytala a povedal mi ,ze to je od nas velmi daleko ☹
takze asi tam nepojdeme... 😖
ale diky za info aj tak...
to je dobre ,ze je mala rada v jaslach a ona rozprava aj po anglicky aj po slovensky?
Ona zatial velmi nerozprava, ale rozumie ked jej poviem po slovensky. Po anglicky na nu nehovorim, ale v skolke rozumie. 🙂
Od nas je to 112km, od vas by to malo byt o nieco blizsie. Je to dost daleko, ale zase na anglicke vzdialenosti tak normalne 🙂 Nam tam trva cesta nieco cez hodinku, ale vzdy to stoji za to. Hlavne kvoli Zarke, lebo ona sa tam vyhra a vyblazni a zase aj pre nu je dobre sa stretavat s inymi slovensky hovoriacimi detickami. Aspon vidi, ze to je jazyk, s ktorym sa da normalne dohodnuit. Lebo pre nu sa to casom zacne zdat zbytocne (aspon tak som pocula a citala), kedze jej hlavny jazyk bude anglictina.
Inak mate krasne meno vybrate pre bambulku. Hlavne to Love sa mi ako middle name paci 😵
jaj no tak to ano ked koli malej tam chodite,ale ked vy na nu doma iba po slovensky hovorite nemusis sa bat lebo mojho priatela znamy ma zenu francuzku a deti hovoria oboma jazykmi bez problemov...
dakujem za pochvalenie mena 🙂
Ahojte...Je tu niaka tehulka v Sevenoakse?
🙂 Bry den,najde sa niekto,kto by vedel pomoct,alebo poradit s byvanim v Maidstone?Jedna sa o prenajom mensieho domu flatu pre dvoch pracujucich ludi.Prosim pomozte,vopred dakujem a zelam pekny den...
🙂
marorlinko • 1d • Včera o 14:45
rada by som spoznala novich lidi z kentu, nemam konkretnu cast kde, kent je velky,ja zijem v casti medway,keby sa nasli dake mamky,tak napiste...