Neviete či je možné dať si objemovú trvalú na krátke vlasy? Dlhé ich mám pod uši. Nemujú žiadny objem a nemam čas si ich stále fúkať.
ja by som to skúsila, len nájsť dobrú kaderníčku....
dávam si trvalú aj tri krát do roka pretože mám vlasy veľmi jemné a nemám problém. Dnes sú už trvalé šetriace a ak je dobrá kaderníčka, tak sa niet čo báť. Len nájsť takú kaderníčku, žiadna mladá to nechce robiť - je to moc pracné /dozvedela som sa/
Hej ja mám kamarátku kaderníčku a tiež mi hovorila, že teraz trvalú urobí málo kaderníčiek, vraj je s tým veľa roboty a veľmi to ničí vlasy aj keď sú už oveľa šetrnejšie ako kedysi. Ak by si našla nejakú dobrú tak si myslím, že by to mohlo byť v pohode 🙂
Ďakujem dievčatá. Pôjdem ku kaderníčke. Je celkom šikovná a ochotná. Hlavne aby mi to urobilo trochu objem aby som si mohla vlasy len umyť a vysušiť a mala účes hotový 😀
@bianca1212 no len či to tak aj bude a splní to tvoje očakávania. Nemám skúsenosti s trvalou. Ale že by to bolo tak že len umyješ a vysušíš? To chcem potom aj ja😂
Ju
Tak pokiaľ ti to spraví dobrá kaderníčka tak by to nemuselo byť až také zlé ale treba dávať pozor na to aby ti tie vlasy "neskočili" moc vysoko keď ich máš také kratučké. A treba si uvedomiť aj to, že trvalá strašne ničí vlasy..