Objednávky potravín domov - obchody

divokvietok
19. okt 2024

Dobry den prajem, prosim, dajte mi tipy na obchody, ktore dorucuju potraviny domov. Debnicky zeleniny a ovocia, ale aj ostatne potraviny.

Preferujeme zdrave, organicke a bezobalove potraviny, ale budem rada za akykolvek tip. Rada by som nakupovala len cez net, aby mi nakup dorucili domov.

Vdaka!

mimi3008
19. okt 2024
biba_18
19. okt 2024

zdravé, organické bývajú lokálne - teda nejaké mesto by sa zišlo o ktoré máš záujem…

vkatush
19. okt 2024

Ja objednávam Lunys, Tesco alebo Fresh.
Asi najmenej obalovo bude Lunys.

A inak len sa pozrieť po lokálnych farmách, sadoch zelovocu v tvojom okolí (podľa mesta). Niektorí robia donášky.

biba_18
19. okt 2024

rozvoz robí aj klas, ale ja som nebola spokojná s kvalitou…

benimnadir
20. okt 2024
henka123123
20. okt 2024

Niekolko rokov objednavam z tesca..nechodim do obchodu vobec

sonicka96
20. okt 2024

Ja som bola veľmi spokojná s Lunys 🙂

janai1
20. okt 2024

Edelia

karolinakr
20. okt 2024

v Jame levovej bola jedna časť, kde jedna mala stranku s tymito drobnymi pestovateĺmi, nejaky market ..to by si bolo dobre pozrieť, tam ich bolo veĺa, len nie vsetci robili donašku

kittyjuliette
21. okt 2024

Ovozel a ryby objednávam od farmove,bravčové,hovädzie mäso+mäsové výrobky a vajíčka od Agrofarma Brvnište,kurčatá od Topfarma Topoľnica.Morku celú kupujem cca 3x do roka domácu od súkromníka.
A z Tesca mi vozia raz za týždeň nákup -tam mám zväčša trvanlivé výrobky, mrazené,mliečne a keď tak ešte nejaký ten ovozel,lebo bednicky mi vozia len raz/dvakrát za mesiac.
Niečo beriem aj cez Dmshop,ale to len keď potrebujem aj drogériu,tak nahadzem aj niečo z potravín