Objednávanie zo Spordirectu - Žilina

vendy77
6. apr 2013

Ahojte,
mali by ste záujem o vecičky zo sportdirectu?Chcela by som objednávať z tejto stránky,ale lepšie sa to oplatí,keď objednávajú viacerí...Rozdelili by sme si medzi seba poštovné a keď budete zo Žiliny, môžte si po vecičky prísť osobne...čiže nebudú ďalšie výdavky na poštovné...

kikus79
6. apr 2013

ahoj, hoci som z RK, povodne zo ZA, rada sa pridam🙂 s odberom by som poverila rodinu v ZA🙂 alebo si urobim vylet🙂

mixi27
7. apr 2013

@vendy77 aj ja sa pridam ak mozem,aj ked som Mimo.ako sa dohodnem??za

vendy77
autor
7. apr 2013

@mixi27 a odkial? ak nevadi,ze sa bude musiet este platit postovne na slovensku...

vendy77
autor
7. apr 2013

@kikus79 pockame ci sa k nam este niekto prida...aby sa nam to oplatilo 🙂

zuzulina265
7. apr 2013

ja by som sa tiez pridala ale som az z MI.dalo by sa ze mi to posles potom dobierkou alebo prevodom ten tovar ?

vendy77
autor
7. apr 2013

predstavujem si to tak...mi poslete co by ste chceli..dame si nejaky termin...ja to nahodim..ukaze mi to postovne..rozpocitam to...kedze to budem musiet zaplatit..budem potrebovat peniazky aj od vas...hned ako to pride..dorucim...nechcela som to mimo zilinu riesit kvoli dalsiemu postovnemu a balnemu...ale keby ste velmi chceli...
🙂

vendy77
autor
8. apr 2013

tak ak mate zaujem..spravila by som objednavku...ak suhlasite s tym,ako si to predstavujem 🙂 do stvrtka mi prosim poslite linky s farbou oblecenia a velkostou spravou...

vendy77
autor
19. apr 2013

@zuzulina265
@mixi27
@kikus79
budete mat zaujem o objednavku?

kikus79
20. apr 2013

ahoj, prepac, asi z toho nic nebude, lebo mi to uz ponukol svagor, tak budem objednavat cez neho... dakujem

zuzulina265
20. apr 2013

@vendy77 momentalne este nie vdaka

selecta22
20. apr 2013

@vendy77 ahoj vedny som za objednavku aj okamzite! Na jednu playboy botasky si robim dlho zalusk 🙂 byvam v ziline samozrejme takze no problema