Ahojte, v polke februara som si objednavala topanky z tejto stranky http://www.swellshoesmall.com/index.php?main_pa... ,
zaplatila som ich hned cez Pay Pal. Nakoniec som objednavku chcela zrusit, nik mi neodpoveda uz 2 tyzdne,
vycitala som zahranicne recenzie na ich stranku a nebolo tam nic dobre..Ludia pisali, ze cakaju 2 mesiace na tovar a nic,
nik neodpoveda, teraz si nadavam, ze som si mala toto precitat prv, nez som to platila, ale ani ma to nenapadlo,
objednavala som viackrat aj z europskych krajin, z Ciny aj Ameriky, tovar bol do tyzdna u mna /okrem Ciny/ odvsadial,
komunikovali dodavatelia...Mam strach, ze som prisla o 50 Eur.
Mate takuto skusenost s podobnym niecim? Ako sa to da riesit? 😠 😠 😠 😠
Ahojte, bohuzial dnes som zistila ze som tiez naletela tymto podvodnikom! Koncom avgusta som si objednala tensiky zaplatila paypalom a od vtedy sa nedeje apsolutne nic. Na maily samozrejme nereaguju a bolo mi to podozrive tak som zacala guglit a vidim ze je vela ludi z celeho sveta co im naletelo. Stanka stale funguje a zaujima ma gde by sa dala nahlasit? Objednavam casto z netu a nic podobne sa mi zatial nestalo. Teraz skusam cez paypal vratit aspon tych 68 dolarov co tie tenisky stali. Hrozne.
@marcela91 Ahoj, stala sa mi podobna vec, napisala som na tomto forume. Ako to nakoniec u teba dopadlo? Dostala si peniaze? Lebo ak mi sem nahodou nieco i poslali, tak podla vsetkeho to nebude to co som si objednala, respektive nechem ziadnu napodobeninu. Skor ma zaraza fakt ze stranka stale funguje aj ked sa ludom ako si ty toto stalo este pred pol rokom! Nahlasila som vcera tuto stranku ako podvodnicku tak snad ju stiahnu. Dik za otpoved.
@jurle prepac, este v septembri si sa pytala...Ano z pay pal mi poslali peniaze spat dost rychlo, tamti podvodnici sa neozvali...Inak nechapem, ako mozu take stranky fungovat, ked je na nete na nich 1000 negativnych recenzii, preco im to ihned nezablokuju. Uz som sa poucila, treba najprv citat recenzie na dany internetovy obchod a potom objednat, clovek sa vyhne "papierovackam" z pay palakmi. 🙂
teraz som si precitala vsetky recenzie, minuly rok zakaznikom obuv aj prisla, ale vraj su to podvodnici a na krabiciach s topankami su cinske napisy, jedna sa o napodobneniny, pritom som si neobjednavala ziadnu drahu znacku... Sidlo firmy som nakoniec vypatrala Luxemburg, aj ked mali ceny v dolaroch uvedene, myslela som si , ze to bude v USA, skusala som napisat do PayPal servisu, neviem, ci nieco vybavim. Takto sa dat oklamat 😖 Aspon varujem ine zakaznicky.