Objednávanie z aliexpressu...

flowerbomb
15. máj 2020

Ahojte,
chcem sa opytat ci uz ste zacali objednavat z aliexpressu a ak ano tak Vam to uz aj prislo alebo len cakate?
Dakujem...

jaass
15. máj 2020

@flowerbomb áno, ja som objednávala aj pred mesiacom, všetko chodí ako má 🙂

hettinka
15. máj 2020

@flowerbomb prišlo v pohode. Aj dnes balíček. Len ich dávam na 2-3 dni do karantény po dodaní a obal vydezinfikujem.

janett_332
15. máj 2020

Mne ešte stále neprišiel balíček z wishu, no pekne dúfam, že čím skôr príde. Už to trvá vyše mesiaca.

nelca84
15. máj 2020

@flowerbomb ja som ani neprestala, nieco dost meskalo, ale s tym vzdy pocitam

akinom0077
15. máj 2020

@flowerbomb / ci uz sme zacali? Nikdy sme nerpestali!!!!!! Ked zacal coronavirus mala som poobjednavanych par veci, ktore mi aj dosli par dni po tom ako to na SVK zacalo- ziadny problem, a ked by aj bolo to kupene predtym nedalo sa mi to nejak ovplyvnit uz. Pocas toho obdobia som si normalne ako vzdy objednavala ked sa mi nieco pacilo a na moje prekvapenie mi o za tyzden max dva doslo co som bola prekvapena. Teraz moja posledna objednavka z 30.4. nejak nechodi....

lucia851
15. máj 2020

Nám akosi odtiaľ všetko mešká

dadamelllie
15. máj 2020

@flowerbomb no ja som objednavala v marci, dve veci prisli pred mesiacom, dalsie dve sa stale nedostavili, vraj ani neodisli z ciny, tak neviem kde je chyba🤷‍♀️

miskooo1987
15. máj 2020

Zo začiatku (marec) chodilo všetko v pohode, možno aj skôr.... teraz mám pocit že spomalili, a mierne to mešká nejaký týždeň.

flowerbomb
autor
15. máj 2020

No ja sa pytam lebo uz som dlhsie neobjednavala. Mam totiz dvojmesacne babatko a ked to cele prepuklo tak som sa bala a moj muz nechcel ani pocut o cinskych balickoch. Ale tak uz mi treba nejake veci tak rozmyslam,ze zacnem.

flowerbomb
autor
15. máj 2020

A este takto...Teraz som pozerala nejake veci,ale skoro vsade je vysoke postovne. To sa zmenilo teraz? Lebo ja ked som posledne objednavala v decembri tak to bolo vsetko po starom...

majkast
15. máj 2020

Ahojte chcem sa spytat ked moj chlapcek nosi velkost triciek 98 a 104 mam mu objednat podla cislovania z aliexpresu 3T ? poradte mamicky co mate deticky co nosia tieto cisla ci velkost 3T vam sedela. Dakujem.

christina_petrikova
15. máj 2020

ja som tiez davno neobjednavala, ale chcem si objednat difuzer, tak som rada, ze to chodi, idem hned na to 🙂