Ahojte,
chcem sa opytat ci uz ste zacali objednavat z aliexpressu a ak ano tak Vam to uz aj prislo alebo len cakate?
Dakujem...
@flowerbomb prišlo v pohode. Aj dnes balíček. Len ich dávam na 2-3 dni do karantény po dodaní a obal vydezinfikujem.
Mne ešte stále neprišiel balíček z wishu, no pekne dúfam, že čím skôr príde. Už to trvá vyše mesiaca.
@flowerbomb ja som ani neprestala, nieco dost meskalo, ale s tym vzdy pocitam
@flowerbomb / ci uz sme zacali? Nikdy sme nerpestali!!!!!! Ked zacal coronavirus mala som poobjednavanych par veci, ktore mi aj dosli par dni po tom ako to na SVK zacalo- ziadny problem, a ked by aj bolo to kupene predtym nedalo sa mi to nejak ovplyvnit uz. Pocas toho obdobia som si normalne ako vzdy objednavala ked sa mi nieco pacilo a na moje prekvapenie mi o za tyzden max dva doslo co som bola prekvapena. Teraz moja posledna objednavka z 30.4. nejak nechodi....
Nám akosi odtiaľ všetko mešká
@flowerbomb no ja som objednavala v marci, dve veci prisli pred mesiacom, dalsie dve sa stale nedostavili, vraj ani neodisli z ciny, tak neviem kde je chyba🤷♀️
Zo začiatku (marec) chodilo všetko v pohode, možno aj skôr.... teraz mám pocit že spomalili, a mierne to mešká nejaký týždeň.
No ja sa pytam lebo uz som dlhsie neobjednavala. Mam totiz dvojmesacne babatko a ked to cele prepuklo tak som sa bala a moj muz nechcel ani pocut o cinskych balickoch. Ale tak uz mi treba nejake veci tak rozmyslam,ze zacnem.
A este takto...Teraz som pozerala nejake veci,ale skoro vsade je vysoke postovne. To sa zmenilo teraz? Lebo ja ked som posledne objednavala v decembri tak to bolo vsetko po starom...
Ahojte chcem sa spytat ked moj chlapcek nosi velkost triciek 98 a 104 mam mu objednat podla cislovania z aliexpresu 3T ? poradte mamicky co mate deticky co nosia tieto cisla ci velkost 3T vam sedela. Dakujem.
ja som tiez davno neobjednavala, ale chcem si objednat difuzer, tak som rada, ze to chodi, idem hned na to 🙂
@flowerbomb áno, ja som objednávala aj pred mesiacom, všetko chodí ako má 🙂