Pri minulej zasielke mi poslali katalog a na konci su zlavove kupony, ktore by som chcela pouzit, ale netusim ako. Kde mam zadat ten voucher code, neviete niekto? Dakujem vopred za pomoc.
vtipne 😀 nie je za co
Február 2013 - 10 % zľava na oblečenie: CTS530VQ87IW
Aj sa vam už niekedy podarilo použit ten zlavovy kod?mne to neberie,vraj neplatny 😖
Neviete či sú na marec aj iné zlavove kody ako na lyžiarske oblecenie?
Holky neviete ci nie je nejaka zlava kupion do Sports directu ako bolo minuly mesiac ???
Dakujem
Objednavala som 1.x zo sportdirectu a strhlo mi o 30€ viac posty ako bolo pisane. Neviete poradit preco? Vratia mi nieco nazad?
Vcera vecer som objednavala cez spordirect do dnesneho dna mi neoprisiel meil a pozastavilo mi v banke o 30€ viac ako bola objednavka s postou je to mozne?Astale sa pise ,ze objednavka sa spracovava.
@zuzin78 Ahoj praveze mi nic neprislo ani ziadny meil a este mi ani nestrhlo z uctu len pozastavilo ,kedze objednavala som prvy krat tak som stoho jelen.Ani neviem ci som mala prepnuty kurz ale ked prepnem na eura je to to iste co libra takze ak aj nebol prepnuty myslym ze by to malo byt rovnake ,alebo je kurz nejaky iny?Dakujem za odpoved
@lila0212 ano ked das kurz na eura ,tak by sa ti mala zmenit cena, my vzdy objednavama v eurach ale v anglickej verzii. a ked dokoncime objednavku, tak nam hned strhne z uctu peniaze a aj dva dni trva, kym oni spracuju objednavku a poslu kurierovi. .... ak by ti to trvalo dlhsie, skus im napisat po anglicky, ci maju tam tvoju objednavku.
mne sa tie vouchery nepodarilo pouzit. neviem, ci to nie je len priamo do predajne.