Objednávali ste si už potraviny cez dopo.sk?

ivana2222
24. aug 2014

Ahojte mamičkyChcela by som sa Vás spýtať, či ste si niekedy objednávali potraviny cez nejakú donášku v Košiciach. Veľmi by mi to bodlo, keďže s malou to nestíham. Našla som si 3 košické donášky a najlepšia sa mi pozdávala dopo.sk ... Momentálne majú akciu a donesú potraviny za 1 euro, ceny som pozrela sú ako v obchode a dá sa tam zohnať všetko. Majú dovoz potravín dokonca 3x denne. Ostatné donášky ponúkajú dovoz za vyššiu cenu a dokonca najbližší voľný termín majú na ďalší deň ☹ Preto sa pýtam, lebo táto donáška dopo.sk by mi vyhovovala najviac. Pekný deň

adeala
24. aug 2014

Nevyzerá to ako reklama, vobec to nevyzerá ako reklama 😉

meluela
24. aug 2014

@ivana2222 vsak vyskusaj a uvidis 🙂
ale znie to fajn, hlavne sa mi paci ze donesu uz ten isty den, to su potom lepsi nez tesco. este by ma zaujiamalo ci maju ceny rovnake ako bezne v supermarketoch, alebo vyssie, lebo potom sa to dost predrazi.
no ale kosice mam dost daleko, takze nic ... v ba by bolo super kebyze mi niekto donesie potraviny z hoferu ...

ivana2222
autor
25. aug 2014

@adeala aká reklama? Preto že sa pýtam na donášku?
@meluela Dnes sme vyskúšali. Radi si pospíme do 12 a nikomu sa nechcelo ísť k PC, tak sme si objednali poobede. Chceli sme si z Tesca, ale najbližší voľný termín doručenia bol na ďalší deň ☹ Našťastie dopo.sk má dovoz 3x denne a doniesli nám nákup niekedy o tretej. Dovoz bol len za 1 euro, keďže sme využili akciu. Snáď to budú mať dlhšie. Ceny sú skoro rovnaké ako v obchode a dokonca majú aj suprové akcie, využili sme to keďže sme všetci štyria maškrtníci :D Ale ako som sa dočítala dovážaju len v Košiciach a ešte nejaké okolité dedinky, tak asi do BA to nedovezú :D