Ahojte baby. Chcem sa spitat, či ste niektorá objednávala svadobné šaty cez wish.Dakujem
@maminuska33 ahoj, ja som si objednavala z aliexpresu. Mala som svadbu len ja a mamzel na palzi na dovolenke a nechcelo sa mi davat vela penazi za saty a potom ich znicit v kufri cestovanim a v piesku pri foteni. Objednala som si pre istotu dvoje, kukala som realne fotky a recenzie aby tam boli. Obe stali cca 50€. Jedny boli pekne, ale na moju postavu vobec nesadli, predala som ich cez bazos raz dva skoro za plnu sumu. A druhe sadli uplne dokonale a boli presne podla mojho vkusu, vobec nikto netipoval ze su z ali.
Ja presne tak isto ako @lucilaines tiež sme mali svadbu na pláži len my dvaja tak som to riskla objedná z Ali za 50€ a boli super na tú príležitosť 😊 ale tak na takú klasickú Slovensku svadbu by som si ich asi nedala
@maminuska33 ja som objednavala z Ali, na klasicku svadbu, stali 150 €. Nebol to az taky risk, na Ali uz boli nejake real foto, tak som vedela, do coho idem. Plus som musela poslat komplet miery, takze boli site priamo na mna