Mam tam vyhliadnuté šatky pre dcérku, ale nemam založený paypal učet, chystám sa na registráciu. Len sa chcem ubezpečiť, či je to 100% bezpečné a ako potom prebieha nákup. Vhodim si niečo do košika a potom už nevyplňujem žiadne údaje ohľadom karty a pod.?? len potvrdím platbu a už len čakám na tovar? Viem si zásielku nejako sledovať? Ak je tam pri platení uvedené Slovakia free delivery, tak to skutočne bude free delivery???
Pekne prosím o pomoc.
ďakujem
Kočky, čo objednávate cez aliexpress, veci, ktoré sú na balíky po 5 kusov je jedna veľkosť?
Ja som odtial objednala par kozenych kabatov a kozusinu,z 8 objednavok mi 6 prislo bez problemu , velmi dobra kvalita(neboli to lacne veci)v jednom pripade mi peniaze vratili lebo predavajuci tovar nemal na sklade a s jednym predavajucim sa taham uz vyse mesiaca,oklamal ma,ze mi tovar poslal,dal mi neexistujuce tracking cislo,nic mi neprislo tovar nim nebol nikdy odoslany ,mne na spravy neodpoveda tak som ho zazalovala vedeniu aliexpresu ,ti sa dodnes nevyjadrili,tak cakam co bude,ci mi nakoniec peniaze vratia.Na jeho stranke sa uz zhromazduju odkazy inych podvedenych kupujucich.Predtym som myslela ze este odtial objednam ale po tomto som sa rozhodla,ze uz nie.Prilis vela ludi tam diskutuje o tom ako boli podvedeni predajcami.
No takze je to podla dodavatela ja cakam na peniaze vyse 5 mesiacov je to 80eur o ktore som uz ako keby prisla a uz neuvidim bola som aj v banke ale sa to neda niako ziadat,mam ist na policiu ale myslim ze je to zbytocne lebo neverim ze ich neako dostanem,tak len tolko ze som sa sklamala a velmi,vypisujem im ale hraju mrtveho chrobaka
ahojte baby,cim vasu diskusiu a mam aj ja otazocku,kedze pisete ze zavse tovar nepride mate nejakeho spolahliveho predajcu?dufam ze moja objednavka dojde v poriadku.dakujem 😒
Ahojte. ja by som vas chcela poprosit ci mi neviete poradit s tymi velkostami pre deti ked tam pisu v mesiacoch tak to viem ale ked tam pisu len cisla ako 3,4,5, alebo 3T,4T, TAK Z TOHO NEVIEM VYJST NEVIETE MI S TYM PORADIT? dakujem
Chcela by som sa opytat,co mam robit,ak mi neprisla objenavka. Tovar ma aj tracking cislo,ale uz vyse mesiaca nieje ani na poste podana. Neviem ako sa otvara ten spor,ani neviem komu mam napisat. dakujem za kazdu radu
ja tiež objednávam s ebayu
to evagenoveva
Ak prebehlo 45 dní od zaplatenia paypalom spor ani otvarat nemusis lebo paypal umožnuje iba do 45dni
ak je to do 45 dni daj open case tj otvorit spor ... alebo ešte skus napísat predajcovi
ja som si objednala asi 20 veci.este mi nic neprislo. tak stale cakam. dam vediet ako som dopadla. este mi tam pise ze ma 28dni na dorucenie.
ahojte ja sa chcem opýtať, ak som si už objednala a už mi písali predajcovia, že to poslali, prečo mi niekde pri niektorých veciach píše "open dispute" a niekde nie?
ženy, má niekto skúsenosť? platila som cez zuno, peniaze z účtu fuč, niečo mi tam naskočilo že -
Status:
Transaction Closed
Reminder:
Your order has been cancelled for security reasons. The fund for this order hasn't been deducted by AliExpress. However, some banks may hold this payment, and the bank will reverse the payment for up to 7-10 working days before releasing back to the card holder. To avoid order cancellation in the future, please submit a claim for payment verification.
dnes mi prišiel aj mail, že to mám uhradiť, lebo inak ukončia objednávku... pritom písala som do banky, tá tvrdí že platba je zrealizovaná..tak nechápem... má niekto podobnú skúsenosť?
Objednával niekto cez aliexpress topánky??? Pačia sa mi jedné Vibramy no mám obavy že mi ich zhábú colníci...raz sa mi to už stalo ale boli to Salomony tak neviem či sa o to pokúsiť opať...
@evagenoveva spor by si mala otvorit vtedy ked uplynie 60 dni až potom môžes ziadat peniaze spet 🙂
z toho co pise uz zrejme spor otvorila
Dievcata chcela by som sa opytat. Objednala som si z Ali vertrovku v hodnote asi 43 eur. zadrzali mi ju na colnici,neviete aky je postup? Na posta.sk mi pise,ze ma budu informovat. Neviete kolko by mi mohli dat zaplatit clo? mate niekto skusenost? Dakujem za kazdu info...
@evagenoveva sesternica platila 5 eur,objednavala si t topanky,
Ahoj k tej colnici,budeš platiť len Dph z ceny a musiš tam poslať faktúru kolko si platila za tovar.Mal som tiež taký problém pri dovoze tovaru z Hong Kongu.
na alibabe som nasla stokke za 300dol., verite ze je to ok? nechcem objednat len som sa pozastavila nad tou cenou, lebo stokac sa mi paci, ale prist tak rychlo o 300dol.
@simcatko11 skúšala si Ebay?Už som odtial bral haldu vecí a všetko v poho.
@simcatko11 a ešťe k tej otázke 300 je ok všetko sú väčšinou priamo výrobcovia.
@dmc jasne tam som ako doma 🙂 ale tam pouzity kupim za 500-600dol. a novy za 900, tak preto, ze ci to nebude len daky lacny fake
@simcatko11 nuž tažko povedať 😖
@alenakv Dakujem. za info 🙂 ja som platila 8 eur DPH a este aj postovne z colnice :( ale nevadi, oplatilo sa 🙂
@evagenoveva nie je za čo rád som pomohol.Aj si posielala doklad o zaplatení?
@dmc ano,ale stacilo poslat len tem vypis,ktory mi chodi mailom,ked mam nejaky pohyb.
Ahojte, prosim vás chcem sa poradit? Ako mam vytvoriť spor na tejto stránke?
ahojte
kedy mám potvrdiť "confirm order received" ? vtedy ak mi pride uz tovar domov alebo vtedy ak je este len odoslany so svojim tracking číslom? Dakujem
poznám tieto stránky, ale priznám sa že nikde som nevidela možnosť platby cez paypal. V obchodných podmienkach majú tieto obchody uvedené, že zákazník musí počítať s poplatkami týkajúcimi sa úhrady cla a iných poplatkov. Ak niečo vložíš do košíka a prejdeš ku platbe, tak sa tam ukáže nejaká čínska banka či čo to je. Neverím týmto obchodom a naviac je tam podmienka kúpiť hneď veľké množstvo tovaru, t.j. z toho čo vyberáš je minimálny odber napr. 100 ks. Ja nakupujem pre malú iba v zahraničí, ale cez obchody, kde sa dá platiť cez paypal. Veľmi krásne vecičky majú napr.: www.childrensalon.co.uk, www.panachekids.co.uk, www.alexandalexa.co.uk., www.kidscavern.co.uk, www.villagekids.co.uk, www.disneystore.co.uk. Cez všetky som už objednávala a sú skutočne na vysokej úrovni. Majú tam krásne veci, ktoré u nás nie sú dostupné. Vo výpredaji sa dá nakúpiť lacno a dobre. Ak si stály zákazník, tak sa dostaneš aj k super zľavám, ktoré si uplatňuješ cez zľavové kupóny. Dnes som napríklad objednávala pre deti zimné súpravy spyder a poivre blanc cez www.snowandrock.co.uk a platila som 596 libier a hneď mi dali zľavu 30%. Neviem či ti to pomohlo, ale ak budeš mať nejakú otázke rada ti pomôžem.