Objednala som si tovar cez internet a nechcem ho prevziať

verronicka
18. jan 2014

maminky prosim o radu, ktora uz mate skusenosti 🙂 objednala som si cez internet tovar, no uz nemam on zaujem. Pokusala som sa ho aj hned stornovat,no tovar uz mam na poste (zahadne superrychlostou 🙂 staci ho proste len neprevziat ?? neplatila som nic,platit sa ma az po prevzati na poste... dakujem

labelo
18. jan 2014

ano stačí ho len neprevzať

verronicka
autor
18. jan 2014

@labelo a uz mas taku skusenost? 🙂 nebudem platit nejaku pokutu? 🙂

sissy27
18. jan 2014

@verronicka pozri si všeobecné obchodné podmienky tej spoločnosti, od ktorej si objednávala - niektoré majú, že ak neprevezmeš tovar na dobierku, môžu od teba vymáhať náklady s tým spojené, aby si neostala prekvapená, keď ti o rok príde domov nejaký papier od exekútora, že už od teba žiada nejakú šialenú sumu (náklady plus penále z omeškania a odmenou pre exekútora)...neviem, do akej miery je to reálne, ale pamätám si, že som o tom kdesi čítala, tak radšej na to pozri 🙂

ifkael
18. jan 2014

Ked tak im zaplat postovne...ale nemyslim, zeby to mali v podmienkach

maria1989
18. jan 2014

@verronicka presne ako píše @sissy27. pozri podmienky. určite je slušné zaplatiť im to poštovné. 😉

verronicka
autor
18. jan 2014

dakujem baby, ale uz sa mi podarilo kenecne spojit s nimi telefonicky, tak to je ok 🙂 lebo som to stornovala a nereagovali mi mail, ale nakoniec povedali,ze staci ak to nepreberiem. Tak dufam,ze to bude uz Ok 🙂 a dakujem za rady.
@maria1989 @ifkael @sissy27 @labelo