Ahojte...mamičky predškolákov,tiež ste si našli v škôlke oznam,že je potrebné zaplatiť napr u nás 25€ za stravu a z tejto sumy budú stahovat,keď neodhlasime dieťa včas z obeda?
@arasidka123 vsimla som si oznam, ze treba platit za stravu. Bola som z toho trosku mimo, kedze to ma byt zdarma
@jaris84 veď to..a to ešte keď som sa vedúcej pýtala že či to stačí akože na polrok alebo treba každý mesiac tak že som ju normálne zaskočila...
@arasidka123 ale keď z toho nič nestiahnu, tak vám to normálne vrátia, nie?
@teosebastian vraj hej...tak uvidíme či si to nerozmyslia 😃
@arasidka123 Tak to je rozumné a mali by to zaviesť plošne aj na školách... Takto ľudí nebude zaujímať odhlasovanie, veď je to zadarmo
@arasidka123 u nas v skolke je oznam, ze sa za obed neplati nic, ale v pripade nepritomnosti dietata treba stravu odhlasit. Kto neodhlasi, ten obed zaplati v plnej vyske. Povazujem to za rozumne riesenie. Ja s tym suhlasim, ved to by bolo velmi velke plytvanie jedlom.
My sme dostali oznam, ze poplatok za jedlo je 1,57€, dotacia statu je 1,20€, takze my platime stale akurat mensiu sumu...
Ja som čítala, že tie obedy zadarmo majú byť od septembr,od nového školského roka. Tak ja teraz neviem. Lebo seky sme dostali. A ja som vždy odhlasovala deti, načo by som platila, keď boli doma choré. Potom som vždy o to menej platila ďalší mesiac. Aj teraz v škole, mám to cez net aplikáciu, ikelp jedáleň, vidím platby aj jedálny lístok. A viem od hlasovať deti.
@tinkag to platí pre základné školy...ale predškoláci teraz od januára majú zadarmo
@arasidka123 toto je výborný napad, aspoň čiastočne sa tak zabráni plytvaniu jedlom, keď už odsúhlasili obedy zadarmo.