Ahojte. Mate uz pobehane obchody s detskymi vecami kde predavaju kociky a podobne veci . Kde su ake ceny a tak. Ja napriklad som bola v Babymarket no zdalo sa mi ze je to drahy obchod a malo veci ma tam ohurilo. Sa chystam do babyland teraz.
súhlas so @sam2 - Brendon je super obchod! kúpili sme tam kombinovanú postieľku, matrac, veci do pôrodnice, veci pre bábo... majú tam veci od výmyslu sveta a za rôzne ceny (aj lacnejšie aj drahšie). mávajú aj rôzne akcie (možno len pre držiteľov karty, to neviem isto). ja tam hodlám ešte veľakrát nakupovať. e-verziu som neskúšala, keďže som z BA.
@sam2 ja tam dovlečiem vždy manžela, nech to pekne odvezie. 😀 ...ale postieľku nám doviezli - boli sme spokojní (netrvalo to dlho). mne sa páči, že okrem rozmanitosti ponuky (aj cien) vedia fakt dobre poradiť tie baby, čo tam robia. možno nie všetky rovnako, ale mne ako prvorodičke fakt super poradili pri výbere. nevnucovali sa nám, ale keď bolo treba, vždy poradili.
@librarian presne, ja teda nemam rada ked sa mi predavacka vtiera, ale tam som pomoc tej pani velmi uvitala. Vsetko poradila, vysvetlila, velmi uprimne, nie za kazdu cenu predat.. aj autosedacku po vajicku sme sa vybrali kupit tam. Povedali sme svoje predstavy a poziadavky, chlapik ukazal, poradil. Maly si ju vyskusal. A kedze mali posledny kus z tej co sme si vybrali a bol vystaveny, zlavu nam sice nevedeli dat ale dali mi tusim 250 bodpv na kartu ☺️😊
Vidno ze majitel nie je slovak (su to tusim madari)
Brendon je skutocne vsetstranny obchod s pestrou ponukou s roznymi cenovymi urovnami, takze si vyberie kazdy. Detske oblecenie ako dupacky a pod. som lubila nakupovat v Tescu alebo H&M.
alebo skús pozrieť interneové obchody... www.bambino.sk , www.bocianbaby.sk alebo www.babytrend.sk a tam mas vsetko pokope 🙂 a nájdeš tam sem tam aj zľavu na poštovné zadarmo http://www.kuponyzdarma.sk/bambino-sk/ 🙂
Ak si z ba odporucam Brendon v Raci. Ale maju aj e-shop