Suseda mi niekedy vravela, že objednáva balíky oblečenia ( napr. seconhandové, ktoré sú vo veľkom balené a predávané na kilá ) a potom ich predáva tu na MK. Je to možné, oplatí sa to alebo ste to skúšali ? Ako rýchlo sa vám predajú veci
skús sa nad tým zamyslieť
Tak toto by sa mi teda nechcelo. Predstav si ze domov prinesies velky balik handier, musis ich vyprat, nafotit, a potom sa s niekym dohadovat na merani, posielani, trepat sa na postu. Mozno sa ti nieco nepreda a ostane ti to doma... Za mna vela energie a malo penazi.
@elizabet173 a to je dalsia vec. Robit si biznis z oblecenia, ktore bolo darovane/vykupene sekacom, ktore si kupuju ludia za fajn cenu lebo sa snazia byt setrni alebo nemaju lepsiu moznost? To veru nie.
Neblázni. Ja som nebola ochotna tu predávať nič po dcére čo mala pár krát oblečené.. radšej som to rozdala zadarmo.. pozri sa koľko je tu inzerátov...
Myslím si, že teda riadne preháňa. Už si tu niekedy inzerovala a predávala oblečenie? Mne osobne sa viac osvedčil bazoš ako modrý koník, keď už, ale ani tam to teda zďaleka neboli "rýchle prachy" 😄. Ale snažím sa vecí fakt zbaviť, nie robiť si z toho biznis. 🙂
Pochybujem, že zrovna toto je nápad na super výnosný biznis. Vecí je už toľko všade. Ani zadarmo ich veľakrát už nikto nechce.
Ja som nepredala 80% veci ktore som inzerovala. Predvat baliky oblecenia - to islo kedysi ked nebolo vsetko ultra lacne. Teraz su ludia zavaleni vecami. Ona najskor musi zarobit na tie baliky ktore kupila a az potom ked ich z predaja zaplati, tak zaraba nieco. Si zober, kolko toho musi predat kym zarobi sprostych 100e.
mozno 20 rokov dozadu, vtedy toto slapalo, teraz bieda, ked sa mi podari predat kvalitnu vec, ktora stala 50 e za 2 e tak vela...hocikde
Moja kamoska ma z toho poriadny biznis, uz ma aj vlastny priestor kde to vybaluje, perie, zehli, foti, doma sa uz nedalo. Ja by som to ale nerobila, za par eur, dookola fotit, neprevezmu baliky, kupia u nej za 5 eur, predaju za 20. Je fakt ze je to jej praca a ma jedno dieta. Ale bol to uz aj klinec do rakvy pre jej manzelstvo, lebo ona tomu obetuje vsetko.
Ved sa opýtaj jej 🙂