Obchodovanie s kryptomenami

2. aug 2024

Ahojte. Známa obchoduje s týmto a dosť ma na to prehovára. Jedná sa o nejaké virtuálne obchodovanie kde musím sledovať burzu a vsadzat na to. Ona tvrdí že sa dá na tom pekne zarobiť. Že neprerobila ešte atď. Je to dobrá známa. Ale mne sa to proste nezdá. Ja do toho ist nechcem. Nezarábam veľa a ešte mám dávať niekde peniaze čo radšej deťom môžem niečo kúpiť. Nemyslím si že je to na privirobenie ktovie čo za to má že tam spraví svoj vlastný tím ľudí. 🤔 Neviete náhodou čo to je zase za odrb?

tiezjedna
2. aug 2024

poraď jej, nech predáva Herbalife, pretože s týmto "marketingom" na viac nemá😉

rozculena
2. aug 2024

dobrú známu presuň do kategórie zlá známa

enmery
2. aug 2024

Musí Ti stačiť, že je to odrb. Že vysádzať na burze🤣🤣🤣Tá sa tomu rozumie ako Trošková poradenstve štátu.

ssimusska
2. aug 2024

Kamarát si kúpil nejakú kryptomenu asi 8 rokov dozadu a pracuje s tým. Z toho čo zarobil si postavil dom, kúpil nové auto a chodí pravidelne na 8000€ a vyššie dovolenky. Do svojej starej práce chodlí len preto, lebo ho baví.

autor
2. aug 2024

@ssimusska hej ale zase som počula aj opačné prípady , kde ľudia "spálili" celý svoj majetok 🤷🏼‍♀️

ssimusska
2. aug 2024

Počula som aj ja veľa, len hovorím o realnej skusenosti.

oli18
2. aug 2024

No urcite, lebo len tak vie laik obchodovat s kryptomenami 😂

martinmmartin
2. aug 2024

pozri sa na to tou najednoduchsou matematikou. Tie prachy co ona vie zarobit odkial prisli??? Od takych ako ty.

Obchodovanie je sutaz schopnejsich co tomu fakt rozumeju a laikov co snivaju . A vyrataj si ako to dopadne. Este raz- tie prachy co niekto zarobi nepadnu z neba ale ich tam niekto pride poslusne nastrngat. Tak si vyrataj aku historicku ulohu v tomto kolotoci pridelia tebe

autor
2. aug 2024

@martinmmartin no presne ako som si aj myslela. Ja tam budem nalievať peniaze, budú má oblbovat rečami, ako strašne zbohatnem. Kým ma úplne nezblbnú. Aby si nepovedalo par šupiek mi hodia aby ma namotivovali. Aby som tam aj ja dotlačila ďalších ľudí. A nakoniec nás pekne ošklbu. Samozrejme sú šikovní ľudia, ktorí sú machri na to, nehovorím. Ale ako píšu vyššie ja a aj moja známa je len laik. Kto by nás uz len učil nezištne zarobiť veľké prachy 🤣

k47
2. aug 2024

Nemusí to byť odrb a známa to s tebou môže myslieť dobre, ale stále do toho nechoď, ak tomu nerozumieš.

autor
2. aug 2024

@k47 vôbec tomu nerozumiem, áno. A hlavne tomu neverím 🤷🏼‍♀️

maranco
2. aug 2024

Na akej burze obchoduje?
Má sa tam platiť vstupný poplatok za "školenie"?
Buď sa tomu rozumie, ale vtedy prizná aj straty ktoré utrpela, alebo "obchoduje" na pochybnej stránke cez sprostredkovateľa a buď reálne nič nezarobila, iba vidí fiktívny zisk ktorý prakticky nedokáže celý vybrať, alebo má zisk z provízií za nových ktorých do "obchodu" dovedie.
Investuj len vtedy, ak tomu riadne rozumieš a len takú sumu o ktorú si môžeš dovoliť prísť.

autor
2. aug 2024

@maranco áno platila aj vstupný poplatok a tiež aj mesačne platí po 90€. Nepriznala žiadne straty, len o ziskoch hovorí. Aj že si ich previedla na účet, mne sa to ale nezdá a mám podozrenie na to, čo píšeš ty. Že si to reálne nemoze celé vybrať a zisk bude mať len z nových ľudí, ktorým privedie.

lalenka33
2. aug 2024

Keď sa tomu nerozumieš, tak kašli nato. Nato, aby si si kupila kryptomenu nepotrebuješ žiadnu kamošku. Jednoducho si vyberieš kryptoburzu, stiahneš apku, registruješ sa a nakupuješ, predávaš. My kupujeme cez kryptomat,binance.
Máme kamošov, ktory kupili bitcoin este ked bol par drobnych, otocili na nom desiatky tisic eur, postavili dom, kupili auto..., ale zaroven na dogecoine jednym zlym predajom stratili desattisice.
My investujeme len peniaze, ktore nam nebude luto,ked one prideme.

gabika0825
3. aug 2024

Je to odrb, určite do toho nechod, zrejme ju niekto ovplyvnil peknými rečami ako bude milionárka a väčšina týchto “obchodníkov” sú odrbavaci, ktorí len z teba zoberú peniaze a zarábajú na tebe, keď robíš pod nimi. To je niečo ako MLM. Keď ste dobre kamarátky skôr jej dohovor aby s tým skoncila a davala si pozor, lebo je strašne veľa podvodníkov, stačí si pozrieť Instagram, tam je aj profil ktorý sa nimi zaoberá.

zuzana0409
3. sep 2024

Ja som v tej firme vyše pol roka.. A kto nehovorí o stratách klame.. Jasne ze sú aj mínusy. Ako v každom biznise. Ale treba sa pozerať na týždňové a mesačne zisky. Dodržiavať to čo sa má. Ja som spokojná. Toľko vlastná skúsenosť 🤗