Obchodovanie s deťmi - dotazník

lawstudent
15. jan 2018

Ahojte,

som študentkou práva v Trnave a píšem diplomovku na tému Obchodovanie s ľuďmi, kde sa zameriavam na deti ako obete tohto trestného činu. Nie som síce mamička a ani nečakám dieťatko, ale v budúcnosti určite chcem mať deti. Je to téma, ktorej sa venuje veľmi málo pozornosti, pretože si väčšina myslí, že na Slovensku sa niečo také nemôže stať, ale deje sa to. Práve preto si myslím, že by sa o tejto téme malo viac hovoriť aj medzi rodičmi, ale aj medzi deťmi, aby si uvedomili, že niečo také exituje a aby si vedeli dať pozor.

Súčasťou mojej práce je online dotazník, ktorého cieľom je zmapovať informovanosť detí do 18 rokov o tejto problematike a výskyt obchodovania. Preto by som vás, mamičky a ockov, týmto chcela poprosiť, či by ste nemohli dať vyplniť dotazník svojím deťom, ktorí majú aspoň 7 rokov ale ešte nedovŕšili 18 rok svojho veku. Prípadne to vyplnili za nich, akoby to vypĺňali oni. A ak poznáte ďalších rodičov, deti, príbuzných ktorí by to mohli vyplniť, či by ste im to poslali, prípadne odkázali sem na fórum. Vopred Vám veľmi pekne ďakujem.🙂 --->

odkaz na dotazník: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdzoA1...

janinah
15. jan 2018

máš od 12r.chalana /lebo tiež som bola zvedavá,čo napíše😉

namornicka
15. jan 2018

Máš od 14 ročnej ....

lawstudent
autor
16. jan 2018

@janinah ďakujem veľmi pekne 😊

lawstudent
autor