vedel by mi niekto poradit ako zacat? hladala som nieco na internete, ale velmi sa do toho nerozumiem. oplati sa to vobec? vopred vsetkym dakujem za kazde info. 🙂
@lucka1987
ok, dik za odpoved, tak mi prosim pomoz: ako mam zacat obchodovat s komoditami?
@pasteleria 😨 no .. ono to bezi tak.. tieto informacie vzdy nieco stoja.. ak chces obchodovat s kaciami, viem, ze by si musela mat licenciu, inak sa na burzu nedstanes.. alebo musis mat svojho maklera. a co sa tyka komodit.. na nete je milion informacii o tom.. najskor si nastuduj co su to tie komodity a co investovanie do nich obnasa a ako to chodi.. niekto ti neda len tak v jednom prispevku radu co a ako sa obchoduje a ako sa ti to vyplati, ci nevyplati.
osobne som do komodit este neinvestovala, aj ked nas to s mm velmi lakalo. teraz mame ine vydavky.. ale povodne sme chceli tak 3-4 tis € niekam supnut....
skus pguglit a potom sa opyta priamo v bankach, tam ti s tym pomozu iste, najma ked ukazes, ze mas velmi bohate konto..
no čo viem, tak nejaku literaturu a kurty ma spoločnost FXstreet.cz
pridám sa aj ja, sama som u nich absolvovala par kurzov a musim sa priznat, že s kvalitou a informaciami som bola velmi spokojná. Doporučujem
ako sa da zistit kde a aky kurz zrovna maju, ako sa tam prihlasit?
počula som o nich práve v suvislosti s tymi kurzami a seminarmi nielen ohladom tradingu, ale i burzy a obchodovaniu. Velmi si ich chvalia
Pozerat diskusne fora o investovani, napr.toto,
https://peniazesucas.sk/co-ak-krach-akciovych-t...
ale je to dlhodoba zalezitost studovat vsetky mozne informacie
V suvislosti s temou ma hned napadol tento citat:
Špekulovanie je najnebezpečnejšie vtedy, keď vyzerá, že je to tá najľahšia vec na svete. 🙂
... ako ked si ludia zacnu mysliet, ze na akciach zbohatnu a staci im na to jeden kurz ... 🙂
Ahojte, mam na predaj viacero knih o investovani/ obchodovani na burze v anglickom jazyku.
Cena za tieto knihy podla Amazon (Hardcover new) je aktualne cca 570 Eur. Som ochotny predat vsetky za 100 Eur.
Preferoval by som osobny odber v Bratislave a idealne vsetkych knih naraz. (v ramci BA priveziem). V krajnom pripade je aj moznost zaslat na dobierku.
Zoznam:
1) The Handbook of Portfolio Mathematics: Formulas for Optimal Allocation & Leverage (Wiley Trading 401)
2) How I Made One Million...Last Year...Trading Commodities
3) The Mathematics of Money Management: Risk Analysis Techniques for Traders
4) The Commitments of Traders Bible: How To
Profit from Insider Market Intelligence
5) Getting Started in Technical Analysis
6) Encyclopedia of Chart Patterns (Wiley Trading) 2nd (second) edition
7) Trading Classic Chart Patterns
8) The Definitive Guide to Futures Trading (Volume II)
9) Trade Your Way to Financial Freedom
10) How Technical Analysis Works
11) Getting Started in Chart Patterns
12) A Beginner's Guide to Short Term Trading
13) The New Money Management: A Framework for Asset Allocation
@pasteleria no ked sa tomu nerozumies, tak by bolo vhodne tuto vec prenechat na niekoho, kto sa tomu rozumie, inak mzes prist aj o to, co nemas . obrazne povedane.. skus zacat obchdovat s komoditami , tam je to jednoduchsie