Ahojte, mám už nejaký ten deň vyhliadnuté pekné veci na stránke candytm.sk, len sa trochu bojím ako je to v prípade vrátenia tovaru. Viem, že je to poľská značka/e-shop, len neviem ako je to s vrátením tovaru a peňazí. Máte skúsenosti?
@anizia ahoj, no tiež som v tej istej situácii. Tovar som vrátila a kým mi stihli poslať peniaze e-shop ani iná stránka nefunguje. Neviem koho a ako kontaktovať 😔
@anizia @marionnasam ja som odtiaľ objednavala este niekedy v júli a tiez som tovar vrátila, peniaze mi poslali naspäť, len im to dlhsie trvalo a ani ma neinformovali, ze mi vratili peniaze. Ta komunikácia s nimi je slaba, uz vtedy som sa im nevedela dovolat. Ale dobre to dopadlo, len ako hovorím, dlhsie som cakala. Držím palce a verím ze aj vam to dobre dopadne.
@danz ďakujeme, problém však je, že ich e-shop nefunguje a FB stránka od septembra je neaktívna. Niet koho ani ako kontaktovať. Keby viem, ani tovar späť nepošlem 😔 takto nemám ani peniaze a ani tovar
@marionnasam maju este Facebook stranku, original poľskú, skuste mozno tam
tak píšem im už dva týždne a stále výhovorky, že tovar nedostali. Najprv som písala na CANDY TM,potom ma nasmerovali,že mám písať na zamowienia@candytm.pl.Volala som aj na postu aj som podala reklamáciu.Tovar prevzali 01.10.2021 a 04.10.2021 ešte fungovali,tak tomu nerozumiem.
@anizia
@marionnasam dievčatá, prosim vas, uz ste s nimi nieco vybavili. Ja som tiež vratila tovar za vyše 70 € a nikto neodpovedá. 😞
Nie,zatiaľ nič,vraj tovar späť nedostali. Čakám na reklamáciu čo som dala na pošte,potom sa ozvem.
@anizia
@marionnasam ďakujem krásne
Podací lístok z pošty som im posielala aj ja a nič,tiež som rozmýšlala o tej obchodnej inšpekcii aj som im to napísala .
Dnes mi vrátili peniaze z Candytm......konečne,tak asi sa niečo pohlo.🙂
Pridávam sa do klubu 🥳 peniaze sú späť na účte
Ahoj,mám zlé skúsenosti,vrátila som tovar a peniaze mi nevrátili,obchod na SK zrušili.Riešim to už mesiac.