Obchod Primark

9. dec 2023

Ahojte nechcem vyvolať žiadne hádky, som len zvedavá na vás názor. Pred pár dňami som ten ospevovany obchod navštívila a bola som sklamaná. Nekvalitné rarohy ako v čínskom obchode, ani nie nejak extra lacné. Plno ludi a kupovali to ako keby chanel spravil výpredaj 20 za kus. Nechápala som. V Kik, pepco, takko, action sa dajú nájsť aj kvalitnejšie ci krajšie veci (v porovnaní s väčšinou sortimentu) ale v primark nič také nebolo. Mala som len smolu a tie lepšie veci boli vypredané alebo je to obchod plný škaredých plastovych lacne vyzerajúcich raroh?

jasminka22
9. dec 2023

Su to take lacne veci ale daju sa tam mozno za mna skor kupit take somarinky, oblecenie je podla mna tiez nekvalitne.

michaltat
9. dec 2023

@jasminka22 pancuchy a ponozky su dobra kvalita

chvostik1
9. dec 2023

@michaltat action. má veľa tovaru totožného s primarkom. Osobne si tiež myslím, že kvalitou sa to vyrovná tým našim známym "lacnejším" ako je pepco a action, len v primarku to máte vo väčšom a ešte drahšie. V porovnaní s inými krajinami (rakúsky, nemecký či anglický primark), mám pocit, že ten náš vychádza drahšie alebo je v ňom podstatne menej výpredajov a zliav.

mima1608
9. dec 2023

Rakúsky Primark treba navštíviť, keď už. Ten v BA je o ničom. Dcéra má z rakúskeho kopu veci a ani nežmolkujú, nestrácajú tvar, ani farbu.

petronellla87
9. dec 2023

Este davno davno sme chodili do AT do Primarku tak dvakrat do roka. Par rokov dozadu sa mi zdalo ze sli velmi dolu aj s kvalitou a ze dvihli ceny. Odvtedy som tam nebola😁

syslik81
9. dec 2023

v primarku som kupovala vzdy pyzama a ponozky ..ale uz ani to nie... niesom na sk .. ale ani v uk kvalita ziadna slava .. a ceny rovnake ak nie vyssie ako inde .. este ked dcera bola babo kupovala som tam gate lebo mali uzke no uz ani ona tam nehce chodit

zmrzlinka2021
9. dec 2023

Primárk je výslovne odpad plný chémie, tzv fastfashion. Odporúčam podcasty Natalie Pažickéj. Toto všetko devastuje životné prostredie a ľudské zdravie. Ak máš malo peňazí, smer bazáre a sekace a vyberať si značky. Ja poznám tento obchod najmä z Berlína a tam chodí výslovne nakupovať najnižšia trieda, pristshovalci

lubina
9. dec 2023

Tento obchod je z NL a je to jeden z najlacnejsich obchodov na oblecenie, co mu samozrejme zodpoveda aj ta kvalita resp. nekvalita. Je to oblecenie na jednu sezonu, zial...

slavomira236
9. dec 2023

@michaltat tiez som kupovala v londyne hlavne ponozky fajne hrube bavlnene za zimu nosim ich uz 9rokov..celej rodine som kupovala pyzama fie take flisove fsjne na zimu..mala som odtial super shoperku ajame som kupila tiez vydrzala par rokov

bessie12
9. dec 2023

Z primarku mám sveter a mikinu do práce, pyžamo a papuče na doma. Ja osobne som spokojná. Nakupovala som v NL.

rebrambora
9. dec 2023

Staci sa pozriet v akych podmienkach je oblecenie vyrabane a nebudes sa cudovat, ba prejde ta aj chut tam co i len vkrocit, nedajboze nakupovat. SNAD

hortenziaj
9. dec 2023

Ďalší fast fashion obchod z pochynou kvalitou veci, ktoré boli vyrábané v zlých podmienkach niekde v Ázii. Ako toto niekto môže podporovať nechápem. Úprimne by som radšej investovala do lepších kúskov niekde inde, co vydržia dlhšie

muchotrafka298
9. dec 2023

Ja tam malokedy idem pozriet, kupila som tam naposledy kryt na mobil za euro a este vianocne servitky pre kamosku, ona ich zbiera a tam mali take pekne v tvare stromceka. Ale inac nic, spusta plastu, gycoveho vacsinou, oblecenie pochybnej kvality, resp. kvalita zodpoveda cena. kedysi mali kvalitativne lepsie veci, teraz nic moc. Obdivujem kazdeho za odvahu, kto si tam kupi kozmetiku na tvar, lebo to by som ja osobne neriskovala. Je to lacny obchod, takze tam asi nikto necaka nejaku velku kvalitu. Porovnatelne podla mna s Pepco alebo Sinsay co sa tyka oblecenia a obuvi.

cindy22
9. dec 2023

Asi záleží o čo konkrétne ide, napríklad čo sa týka podprseniek bola som spokojná, ale vo všeobecnosti máte pravdu - rarohy a nekvalitné veci, otrasný materiál, za tu kvalitu je cena niekedy strasne prestrelena. Ja sa riadim tým, že radšej kúpiť niečo kvalitné čo mi aj dlho vydrží a viem, že to budeme nosiť a ako desať veci ktoré o rok vyradim.

ma77
10. dec 2023

Ja som šla 2krat okolo Primarku v Prahe ale ani raz som satam nedostala tolko ludi som ešte nevidela v žiadnom obchode typu handry ako dostala som sa dnu ale nekupila som nič kedže na kabinky čakacia doba hodina min.... a na pokladne dalšia hodina tak ma to rychlo prešlo🙂

lindus_esterka
10. dec 2023

Oplatí sa tam kupit drobnosti typu kryt na telefon, zabky na kupalisko.. - proste veci ktore uz kupuješ s tym, ze ich využiješ 3-4mesiace