Dobrý večer mamičky. Prosím vás objednáva niekto z internetoveho obchodu Next? Aké sú tam veci? Dôjdu za týždeň ako je písané. A tiež by som sa chcela opýtať či si to bez problémov sama objednám. Ďakujem veľmi pekne vopred za odpovede.
@lusy26 ja objednavam zatial babatkovske - a je to ako base hm podla mna sirsie a vacsie tak o cislo 🙂))
neviem ako vacsie velkosti. ale nemyslim ze by si mala brat vacsie.
Ja mám zo všetkých obchodov úplne najradšej vecičky, ktoré objednám z nextu 🙂 ohľadom veľkosti, vždy objednavam o cislo vacsie radšej. Ale snažím sa aj ozaj pozerať na tie strihy, že ako by jej to sadlo, napríklad moja je stihla, tam určite nekupujem nič typu oversize.
@travelllerka ďakujem pekne. Aj vyzerajú tie veci, že sú kvalitné. Len neviem ci brať veľkosti 104-110, alebo 110-116, nakoľko nosí veľkosť 110 a výnimočne 116. Ale tak možno pár vecí asi musím vyskúšať aby som vedela, že ako objednávať. Ale ďakujem za rady 😉
veci su kvalitne, next je riadny obchod/eshop, rokmi overeny aj u nas v SR, objednavala som tam este veci v 2012-2013, ziadny z tych novopecenych aliexpress/cinskych atd obchodov. Veci chodia nacas, casto sa stava ze niektore veci su vypredane,a le to uz pri robeni obj. pisu. A teda tie veci nesmrtelne, ja si pamatam, ze po dcere som vsetko rpedavala ako nove... neznicitelne... saty letne nadherne maju, tie sety pyzam/legin/triciek som kupovala, tielka napr. tiez. Veci sa mi zdali dost velke, ale ja som vzdy kupovala o cislo vacsie, lebo tak tieto trickove/pyzamove/leginove veci nevadia ked su vacsie, saty mi takto aj dve sezony ponosila, aj viac...a potom rifle a pod podla strihu. Vela nohavic maju uzkych, takze moja je spageta dlha, jej to bolo dobre, kamoske som to uiz pre dceru nevedela posunut... ja by som radsej aj teraz kupila vacsie. AK nosite 110, tak urcite nie 104-110 (mojej na sirku by to bolo ok, ale hned by to bolo kratke, vrchy topy by tiez boli ok, ale nohavice urcite kratke)
@lusy26 zobrala by som 110-116.
@travelllerka ďakujem krásne za radu 😉
@simca06022011 super. Ďakujem veľmi pekne za radu. Tak to tiež radšej objednám väčšie a oblečie neskôr ako by to malo byť malé. Ešte som nikdy neobjednávala odtiaľ ani nejak v okolí mi nemal kto poradiť ohľadom kvality. Ale keď píšete, že sú také super a nezničia sa tak to je super. Teším sa. Vyskúšam prvú objednávku a potom si myslím, že už to pôjde 😁
@travelllerka prosím vás, keď sa môžem ešte opýtať teraz som objednávala veci z Next. Dala som zaplatiť kartou, vypísalo mi toto, ale z účtu mi stiahlo peniaze a dala som novu platbu a neviem či mi nestiahlo opäť 😭😭🙈. Čo teraz robiť?
@lusy26 toto sa mi ešte nestalo, skúste túto pohľadať, prípadne nájsť kontakt, komu napísať
https://www.nextdirect.com/sk/sk/faqs
@travelllerka už som to riešila priamo s internetovým obchodom. Chvalabohu všetko dopadlo dobre. Ale ďakujem 😉
@lusy26 objednavam pravidelne.. nie je to nic komplikovane.. ak su skladom, pridu rychlo 🤷♀️😊