O2 s bonusom a materská/rodičovská

pink_lady
27. dec 2014

Ahojte, chcem sa spytat, ci mate niekto skusenost s tymi o2 bonusmi na telefon/tablet, atd. Je sanca, ze to daju aj zene na materskej? ono to je vraj prefinancovavane Quatrom - Consumer Finance Holding. A ak je zena uz klientom Consumer /ale nie priamo quatra/ a splatky pravidelne plati?

skuste1983
27. dec 2014

Máme skúsenosť, že sa na nič nepýtajú. Dali len podpísať (elektronicky) a vytlačené strčili do tašky. Až doma človek zistí, čo vlastne podpísal.... ☹

liz_lemon
27. dec 2014

@pink_lady ja som si tak teraz nedavno kupila telefon, a v tom case som bola na RD, vyplnila som vsetko na nete, nebol s tym ziadny problem, ale nikde som neuvadzala, ze som na RD, uviedla som tam svojho zamestnavatela

pink_lady
autor
28. dec 2014

@liz_lemon dakujem za skusenost, ja som chcela internet s bonusom,. kedze uz mi konci od orangu. No uvidim, asi som mala tiez uviest zamestnavatela. Ale aj tak je to cele odzub - ze nepreplatite sa a tak, ono ked sa clovek pozrie na ceny ze "cez eshop" tak je presne o tolko ten telefon/tablet lacnejsi oproti tejto kupe s bonusom, aby to vyslo tak, ze sa clovek quatru preplati o tu 1 splatku.
@skuste1983 a si si brala telefon alebo nieco?

liz_lemon
28. dec 2014

@pink_lady jasne, ze sa to preplati, ja som vsak nutne potrebovala novy telefon, a takto na splatky sa to da zvladnut

skuste1983
29. dec 2014

@pink_lady MM bral telefón aj s paušálom. Uvidíme časom.......