Ahojte máte niekto program Radosť od o2? Rozmýšľam nad ním ale zaujíma ma najmä data . Sú neobmedzene ale aj fungujú rýchlo? Nedočítala som sa aký prenos dat v akom objeme obsahujú.
Áno mám a som maximálne spokojná
@matullienka ktorý balíček máte? Najvyšší je myslím ten za 20?
@levi767 super😃 ja skôr mimo domu soc. Siete taký Instagram načítanie fotiek videí mi vždy veľa zožerie, takze keď to zvládne hry toto bude hádam malina
Áno ten všetko bez problémov
@matullienka a ešte ma zaujíma keď mi niekto zavola tak oznámi to že voláte na radosť alebo o2?😃
ano oznami ti to. ja mam zrovna neobmedzene data za 20€ mesacne a su ozaj neobmedzene,zda sa. bola som v nemocke tak som vela presurfovala, inac mavam malu radost za 5€
@lija22 ďakujem a pozerám teraz že prenos čísla trvá 4 dni. Ako mám tomu rozumiet, keďže mám iného operatora a keď príde radost, aktivujem ju a počas tých 4 dni budem teda používať aké číslo? 😊
Nám to prenieslo hneď:D len čakáš na simku alebo si ju kúp v stánku za 1€. Myslím ze sa da pozrieť dostupnosť kde sú 🙂
Radosť... Neobmedzené data-100GB čerpá v plnej rýchlosti, po prečerpani sa rýchlosť spomalí na 2 MB/s
Úplne v pohode s priateľom hráme COD bez sekania. Priateľ je na nich furt 100% času a bez problémov