O koľko narastie bruško posledný mesiac?

20. apr 2020

Dobre ranko , chcela by som sa opýtať o koľko vám narastlo bruško posledný mesiac? Som 35tt každý ma straší ,že ešte mi narastie o taku veľkosť ako je teraz, ale celé tehotenstvo ho mam malé, neviem myslim si ze aj na to ze som 8. Mesiac je dosť malé tak čo čakať? Ozaj sa až tak zväčší alebo nemusí mať každý take obrovské?

kiki68
20. apr 2020

Podla mna nie, na jogu som chodila s babami co boli 35tt a videla som ich do 39tt , bolo to minimum ta zmena. A to ich bolo asi 5 tam takych. Ako ked mas mensie tak tazko narastie na mega brusko za 4 tyzdne.

ruzasipova
20. apr 2020

No mne v 9 narastlo este kus. :D

lula313
20. apr 2020

Mne za posledné 2 mesiace pri druhom narástlo o 8cm, ale nemala som veľké brucho, dokonca veľa ľudí si ani nevšimlo, že som tehotna😀

merien259
20. apr 2020

Ahoj ja som teraz 25tt a mam možno o trosku menšie bruško ako ty... Myslím ze to dosť záleží aj od génov tebe už veľmi ne narastie. Možno máš malé viac v zadu tým pádom ho máš také..... Poznám par žien z okolia ktoré išli rodiť a mali bruško úplne malé a ne narástlo už do pôrodu vôbec...

deti95060810
20. apr 2020

na obrázku blbo stojíš - si dopredu prehnutá... ak sa chceš odfotiť a chceš aby sme to videli a zhodnotili aj my tak sa postav rovno. 😉
jasné že posledný mesiac narastie ešte o dosť, pri každom tehu je to veľmi rozdielne. Ja som mala pri synovi obrovské brucho a pri dievčatkách lem také malililinké brušká, ktoré si väčšinou všimol len málokto....

ruzasipova
20. apr 2020

@deti95060810 ja som pri synovi mala cele brusko v predu a to teda nebolo brusko ale brusisko :D