Som zvedavá, či sa niekto zapojí. Zaujíma ma, aké máte sny a túžby. A teraz myslím obyčajné, praktické a sebecké sny a túžby. Lebo väčšina z nás podvedome túži po zdraví v rodine, o láske v živote či šťastí v práci. Ale keďže som si ja vytvorila nový sebecký sen a už pár dní nad ním premýšľam, ako si ho splniť, tak mi napadlo, že možno by bolo fajn sa o svoje sny podeliť. A začnem ja. Chcela by som sa naučiť po kórejsky a vidieť naživo koncert mojej obľúbenej skupiny. Už sa mi raz podobný sen podarilo splniť, aj keď ten bol podstatne jednoduchší a možno sa mi o pár dní splní ďalší "minisen", tak budem dúfať, že aj tento si raz splním. Len prísť na to, ako ti dosiahnuť.
ach , to moje je nepublikovateľné...😝
Vratit sa este aspon raz na Novy Zeland.
@deti95060810 Teda, tak to ma zaujima😉
Ísť žiť na Island,vlastniť papagája Ara a aspoň jedno prave umelecké dielo ( Picasso,Van Gogh,atď)
@neznamaznama nikdy v živote som nebola pri mori a posledné 2 r už nad tým rozmýšľam ze je na čase si to splniť. Mojim cieľom je ostrov Rügen v DE
Mam veľa cestovatelskych snov, ktore si postupne plnim ☺️ A potom mam sny napriklad zabehnut polmaraton, aspon raz letet v prvej triede, naucit sa hrat na ukulele, videt polarnu ziaru, najest sa v michelinskej restauracii,...
Môj sen sa splni budúci rok..pobyt v USA, pre niekoho nič zaujímavé, pre mňa sen
Ja už nič fyzické nechcem, len zážitky..
Cestovateľske sny si plním postupne...
Ja si vážim to co mam v prvom rade 😊 A túžim po dovolenke ale takej ze by sme išli samé ženy, taka babska jazda . A ešte túžim po tom ze keď mi deti vyrastú odídem do zahraničia pracovať a žiť.
aby syn doštudoval, aby som pochodila krížom - krážom Island a presťahovala sa do malého domčeka mimo mesta
@neznamaznama ja túžim ísť lyžovať do Álp 😍 len žiaľ, nemám s kým. 😔 Muža to nebaví, že mám ísť s kamarátkami. No ani jedna nelyzuje. Ale 5 ročná dcérka tiež miluje lyzovanie, tak už mi asi len ostáva počať rok dva a pôjdem s ňou 😊
Ja som stastna osoba, ale mam aj nejake materialne sny - dokoncit chodniky okolo domu, oplotenie, terasu a mat auto, ktore nie je kazdu chvilu u opravara... A splatit uver. Tolko k mojim materialnym, resp. praktickym snom. Mam ich uz dlhe roky 😀 Ale mame strechu nad hlavou, vdaka Bohu, aj teplo, aj svetlo, aj vodu a mame sa radi. Tak tie najdolezitejsie sny mam splnene 🙂
Zrat a nepribrat. A este najst konecne silu, pobalit deti, seba a odstahovat sa do Bulharska
@neznamaznama moj najvacsi materialny sen je ist do New Yorku. Zit tam aspon mesiac a mat tu moznost prebrazdit Ameriku krizom krazom. Dalsi moj sen je navstivit skandinavske krajiny.
Môj sen je si rozumieť z ľuďmi v dnešnej dobre je to pre mňa veľmi ťažky boj pochopiť ľudí...a chcela by som žiť v dobe bez internetu,modernej doby,elektroniky,zlej životosprávy bez plastov a chemikálií a ešte je toho veľa...je jedno kde sa nachádzame keď v srdci nie sme šťastný
Cuba- plavanie s delfínmi.
Aby to,co teraz prezivam bol len zly zly sen a moja mamka by nezomrela...
Je to len par dni,co ju nemam a vsetko to,co ma trapilo ci po com som tuzila uz je tak malicherne... Tuzim uz len,aby moja uplna rodina bola zas uplna.. a nesplni sa mi to...
Chcel by som Roland MT-32 a pred rokmi som sa skusil ucit cinstinu tak by som sa chcel k tomu vratit aspon kusocek :D
@bublinka1426 to by bolo veru super. Ideálne na blízku maximálne len srnky. 🤣
@katuskamala1 ❤️
no prave to zdravie-zdrave deti, co chodia do skoly kazdy den, taky normslny zivot pre mna je moj sen :( materialne veci neriesim, cestujem rada, ale nic nie je o com by som vyslovene snivala. mam “bucket list”, no sen mi pride ako nieco dost nerealne, co sa moze naplnit len ak mi to osud dopraje
@deti95060810 no a teraz vidieť moje myšlienky.... Ach. Som zvedavá, čo máš na mysli. Či niečo podobné ako ako teraz. 🤪🤭
@dskjhfdlkdjhl verím, že si ho splníš.
Cisto sebecky-mat stastne a zdrave vacsie deti, s ktorymi mozem zazivat dobrodruzstva, s manzelom super vztah, solnit si dalsie cestovatelske sny(patagonia a novy zeland), vratit sa k jazde na koni, pripadne zacat podnikat v agroturistike je moj najviac uleteny sen😄
@doriiis no, papagája by ešte išlo, aj žiť na ten Island, ale ten Picasso, to by mohol byť problém. 🤷😅
zit v RD dakde na okraji lesa. a mat svaty pokoj od mesta a panelaku. uzivat ticho dna.