Ahojte, prosím, poradíte, o čom sa rozprávať napr. v spoločnosti nových ľudí alebo známych na oslave?Ani keď sa stretám s blízkymi príbuznými napr. súrodencami, tak neviem.Je taká kniha, kde bysom sito mohlaprečíta5? Ďakuem.
pytat sa na zvieracich milacikov (tam ked sa najdu rovnake temy, neda sa prestat) na cestovanie, na dovolenky..kde sa chystate na dovolenku?... na program vecer: citas knihy alebo radsej chodis von? o praci? mas dobreho sefa? kolegov? s cim nie si spokojny?
Ja žasnem nad niektorými témami. 🙉
hlavne nezacat o politike, o kovide alebo o vojne..... to sa clovek potom dozvie veci....
na detskej oslave som sa prihovorila jednemu oteckovi, aby rec nestala..... okrem vsetkych manzelskych problemoch som sa dozvedela, ze biden je dvojnik, covid bol vymysleny preto aby mohla byt vojna....
a este su dalsie temy tabu podla mna ako kedy planujete deti, starsich zien sa pytat na vek, parov na svadbu... chorlavych sa neodporucam pytat na zdravie, ak nemas hodinu casu🙂
o skole, o praci, o detoch, o dovolenke, celkovo co ma kto nove, co planuje ....
s cudzimi o pocasi a temach, co mate spolocne😉