Ahoj! Chcel by som začať blogovať. O čom by ste si prečítali blog?
Ďakujem za odpovede.
o Bohu, nádeji,pozitívnych veciach,exotických krajinách, o tom ako ľudia vedia rásť a nevzdávať sa......nečítala by som o zdrav. problémoch,bedákaní ,nadávaní na niečo namiesto ponuky možného riešenia...
nakup tehotenske testy a kazde rano jeden vyskusaj...opis cely proces, svoje pocity, no proste podel sa s nami o tom. Obrazovy material bude v tomto blogu nutnostou. Nazov blogu napr. "Ocikam ta"
P.S. ak na tom zarobis co len jedno euro, najdem si ta a budem chciet podiel 😀
Život a ľudia okolo by ti mali byt inšpiráciou. Ale ak nevieš o com máš písať blogy, tak este asi neprišiel tvoj cas blogera, mozno o pár rokov
@prego81 ešte lepšie je siahodlhoooo a farbisto opisovať ako som rodila 😉 však každá tehotná napokon akosi porodila a netreba "strašiť" tie,čo to majú pred sebou...moja babka rodila v maštali aj na poli,tak toto by bolo zaujímavé...akurát to nerozoberala,pôrod patrí k životu ako soľ...
@5tomas5 ak vobec nevies o com chces blogovat, tak to ani nerob...mam pocit, ze to chces robit len preto, ze je to teraz moderne....ak chcem uz o niecom pisat tak musim byt do toho skutocne zazraty a musi ma to bavit....toto je otazka typu ako ked sa ludia na nete pytaju...ake si mam dat tetovanie ci nafarbit vlasy...ved predsa kazdy clovek je nejaka osobnost, kazdy sme iny a predsa su iste veci, ktore ta vystihuju a prave do takychto sukromnych veci by sa to malo premietat....
@5tomas5 blog musí zaujať ináč je to akokeby ste si so sestrou písali denník pretože nik do neho nevidí a nezaujímavý blog tiež nikto nevidí lebo nik naň nechodí..slováci moc blogy nečítajú a ak áno tak je to o cestovaní ...ľudia robia hlavne blogy o cestovaní pretože sa chcú pochváliť svojim životom a ľudí fotky z krajín kam by chceli zaujímajú lenže ty tipujem na cestovanie nemáš € a ani nežiješ v cudzej krajine aby si mohol z nej dávať fotky ...ináč tiež robia blogy hlavne pre návštevnosť ak máš napr 1000+ kliknutí na blog denne tak sa tým môžeš živiť pretože ak tam povolíš reklamy tak budeš dostávať € ...ešte sú obľúbené blogy o pc hrrách ale to už vlastne nie sú ani blogy ale normálne stránky
@5tomas5 hlavne blog ti zaberie čas...ešte viac času skysneš pri pc ...blogy o cestovaní majú zmysel lebo sa podelíš o svoje fotky dáš info slovákom čo a jak je v danej krajine alebo v inej kultúre informuješ ich o práci v tej krajine o konfliktoch v tej krajine .... pri písaní o pc hrách akurát zabiješ čas a budeš onú hru propagovať a ty sám z toho nič mať nebudeš ....väčšina ľudí prekliká len základné stránky ako azet, facebook, modrykonik, forum nejaké a nejaké stránky a novinkach ako dolezite.sk sme.sk atd...ak dáš napr blog o varení tak koľko ľudí myslíš že denne (slovákov) napíše do googlu slovo varenie, ochutnávky jedál ?...a koľko z tých ľudí vôbec nájde tvoj blog?...ak budeš mať napr o varení a niekto to napíše do googlu tak tvoj blog bude niekde na 99 stránke google vyhľadavača ...a ak to budeš ten blog robiť cez nejakú stránku čo je zdarma kde v linku bude aj názov stránky cez ktoru ten blog vytvaraš tak ľudia sa ti na to už uplne vykašlu..................dnes ľudia robia eshopy a snažia sa platia za to aby ich eshopy boli viditeľné v popretí vyhľadávania a bijú sa o tie miesta a ked spravíš nejaký amatérsky blog tak bude rád ak tam budeš mať denne 5+ kliknutí ....ale nechcem ťa odrádzať od niečoho čo ťa baví len ti chcem povedať že je to ako biznis prerazí len málokto len ten najschopnejší
hmm.. asi radšej s tým počkám, kým nazbieram nápady a peniaze nech zaplatím vlastnú doménu .sk
o tenise