O čom by ste si prečítali blog?

5tomas5
8. júl 2015

Ahoj! Chcel by som začať blogovať. O čom by ste si prečítali blog?
Ďakujem za odpovede.

traffic
8. júl 2015

o tenise

janinah
8. júl 2015

o Bohu, nádeji,pozitívnych veciach,exotických krajinách, o tom ako ľudia vedia rásť a nevzdávať sa......nečítala by som o zdrav. problémoch,bedákaní ,nadávaní na niečo namiesto ponuky možného riešenia...

naoi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
prego81
8. júl 2015

nakup tehotenske testy a kazde rano jeden vyskusaj...opis cely proces, svoje pocity, no proste podel sa s nami o tom. Obrazovy material bude v tomto blogu nutnostou. Nazov blogu napr. "Ocikam ta"
P.S. ak na tom zarobis co len jedno euro, najdem si ta a budem chciet podiel 😀

pribinak
8. júl 2015

Život a ľudia okolo by ti mali byt inšpiráciou. Ale ak nevieš o com máš písať blogy, tak este asi neprišiel tvoj cas blogera, mozno o pár rokov

janinah
8. júl 2015

@prego81 ešte lepšie je siahodlhoooo a farbisto opisovať ako som rodila 😉 však každá tehotná napokon akosi porodila a netreba "strašiť" tie,čo to majú pred sebou...moja babka rodila v maštali aj na poli,tak toto by bolo zaujímavé...akurát to nerozoberala,pôrod patrí k životu ako soľ...

naoi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janinah
8. júl 2015

@naoi to kde sme???? čo tu robí 13 r. dieťa?

jeennyv
8. júl 2015

@5tomas5 ak vobec nevies o com chces blogovat, tak to ani nerob...mam pocit, ze to chces robit len preto, ze je to teraz moderne....ak chcem uz o niecom pisat tak musim byt do toho skutocne zazraty a musi ma to bavit....toto je otazka typu ako ked sa ludia na nete pytaju...ake si mam dat tetovanie ci nafarbit vlasy...ved predsa kazdy clovek je nejaka osobnost, kazdy sme iny a predsa su iste veci, ktore ta vystihuju a prave do takychto sukromnych veci by sa to malo premietat....

naoi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zita19
8. júl 2015

@5tomas5 Pisat len preto aby som pisal je podla mna blbost. Radsej nepis nic, ked ti ziadna tema, ktora by ti bola vlastna nenapada. Nepoznam vela horsich veci ako ked v citam blog a po par vetach zistim, ze toto je len prejav "publikacneho prujmu" autora. 😝

5tomas5
autor
8. júl 2015

@zita19 tak už sme prišli na to... sestra bude robiť rôzne jedlá a ja budem ich ochutnávať... bute to blog o receptoch, ochutnávaní a recenzii potravín 🙂

prego81
8. júl 2015

@zita19
tak uz na to prisli...nakoniec to mozno bude ozajstny "průjem" 😝

zita19
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
peter445
9. júl 2015

@5tomas5 blog musí zaujať ináč je to akokeby ste si so sestrou písali denník pretože nik do neho nevidí a nezaujímavý blog tiež nikto nevidí lebo nik naň nechodí..slováci moc blogy nečítajú a ak áno tak je to o cestovaní ...ľudia robia hlavne blogy o cestovaní pretože sa chcú pochváliť svojim životom a ľudí fotky z krajín kam by chceli zaujímajú lenže ty tipujem na cestovanie nemáš € a ani nežiješ v cudzej krajine aby si mohol z nej dávať fotky ...ináč tiež robia blogy hlavne pre návštevnosť ak máš napr 1000+ kliknutí na blog denne tak sa tým môžeš živiť pretože ak tam povolíš reklamy tak budeš dostávať € ...ešte sú obľúbené blogy o pc hrrách ale to už vlastne nie sú ani blogy ale normálne stránky

5tomas5
autor
9. júl 2015

@peter445 Ďakujem za normálnu radu 🙂 Keď náhodou nevýjde ten blog čo budeme mať asi teraz skúsim jeden z tvojich/vašich nápadov.
Veľmi pekne Ďakujem 🙂

peter445
10. júl 2015

@5tomas5 hlavne blog ti zaberie čas...ešte viac času skysneš pri pc ...blogy o cestovaní majú zmysel lebo sa podelíš o svoje fotky dáš info slovákom čo a jak je v danej krajine alebo v inej kultúre informuješ ich o práci v tej krajine o konfliktoch v tej krajine .... pri písaní o pc hrách akurát zabiješ čas a budeš onú hru propagovať a ty sám z toho nič mať nebudeš ....väčšina ľudí prekliká len základné stránky ako azet, facebook, modrykonik, forum nejaké a nejaké stránky a novinkach ako dolezite.sk sme.sk atd...ak dáš napr blog o varení tak koľko ľudí myslíš že denne (slovákov) napíše do googlu slovo varenie, ochutnávky jedál ?...a koľko z tých ľudí vôbec nájde tvoj blog?...ak budeš mať napr o varení a niekto to napíše do googlu tak tvoj blog bude niekde na 99 stránke google vyhľadavača ...a ak to budeš ten blog robiť cez nejakú stránku čo je zdarma kde v linku bude aj názov stránky cez ktoru ten blog vytvaraš tak ľudia sa ti na to už uplne vykašlu..................dnes ľudia robia eshopy a snažia sa platia za to aby ich eshopy boli viditeľné v popretí vyhľadávania a bijú sa o tie miesta a ked spravíš nejaký amatérsky blog tak bude rád ak tam budeš mať denne 5+ kliknutí ....ale nechcem ťa odrádzať od niečoho čo ťa baví len ti chcem povedať že je to ako biznis prerazí len málokto len ten najschopnejší

5tomas5
autor
11. júl 2015

hmm.. asi radšej s tým počkám, kým nazbieram nápady a peniaze nech zaplatím vlastnú doménu .sk

terka533
18. sep 2019

@janinah skúsila by som aj niečo také ja totiž tiež rada blogujem len niekedy nemám nápadov. Dobre že som našla túto tému 🙂