Nudím sa. Čo mám robiť?

15. jún 2024

Ahojte, bývam v malom mestečku a strašne sa nudím. Všetky povinnosti mám spravené, šport sa mi nejako nechce, už som čítala, upratovala, varila, išla som sa prejsť. Filmy ktoré ma bavia mám všetky napozerané. Už neviem čo robiť poraďte

sisa_s
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
15. jún 2024

Umy okna😉

letfenixa
15. jún 2024

@dskjhfdlkdjhl aj u nás.

evcagabi
15. jún 2024

Pridi mi umyt okna 😊

patus_2
15. jún 2024

Uč sa cudzí jazyk, hrať na hudobný nástroj, programovať... Choď vyvenčiť psov do útulku, pomôcť na charitu, zapíš sa na zumbu, latino, nauč sa vyrábať keramiku, čokoľvek čo máš v blízkosti. Choď do prírody pozoruj zvieratá, vtáky, rastliny, nauč sa miešať drinky ... Možností je milión, škoda, že času je málo.

jana_eyre_2
15. jún 2024

Taká téma tu už raz bola, zaujímalo by ma či ide o rovnakú autorku..

tenerifka
15. jún 2024

Chod do roboty, a ak uz jednu mas, tak skus charitu

juliacenc
15. jún 2024

Tik tok ani nevies ako a prejde den 😂

jaja20
15. jún 2024

Ak máš v okolí útulok pre zvieratká, choď tam pomôcť, prípadne ho psíka vyvenčiť. Urobíš užitočnú vec a uvidíš, ako ťa to naplní.

jaja20
15. jún 2024

*nejakého tam malo byť 🙂

marca12
15. jún 2024

A nemozes sa nudit? Co je na tom? Ved to vzacne v dnesnej dobe,ze sa niekto nudi. Ja sa napr.rada nudim. Ked nic nemusim a nic sa mi nechce. Stava sa to malokedy,ale vychutnavam si to. Nemusime sa stale len za niecim hnat a nieco robit.

ma77
15. jún 2024

Lusti si krížovky,čítaj knihy,alebo len tak surfuj po nete veľa sa dozviem,pozri nejaké dokumenty,čo ja by som dala za to sa nudiť 😁

hederamonstera
15. jún 2024

Boze takto mrhat volnym casom, kludne sa nud ale kludne zacni nieco nove

bavlnka92
15. jún 2024

začni štrikovať 😂

ivanakal
15. jún 2024

Ja by som povedala, ze totalne mrhanie zivotom. Chod na vylety, do prirody, na piknik, do parku citat knihu, na nejake kurzy. Najdi si brigadu alebo co ja viem co.

marianarem
15. jún 2024

Mozes sa nejaky cas aj nudit. Ja hovorim mojmu malemu, ked nevie, co robit, nech sa nudi, ze na konci nudy vzdy pride nejaky napad 🙂 A naozaj, nudi sa vzdy len nejaky cas a potom sa do niecoho pusti.

victoriab
15. jún 2024

Tvojbuddy.sk - nejake dieta z detskeho domova tvoj cas skutocne oceni

sovica
15. jún 2024

@victoriab Tak toto je super👍 Vôbec som nevedela, že na Slovensku niečo také funguje❤

margotka17
16. jún 2024

Mohla si prísť, u nás na dedine je práce dosť. Dali by sme ti kosačku a môžeš kosiť, popri kosení sa aj krásne opalis. Ako odmena 🍺a grilovaná klobáska.

anouschka5
16. jún 2024

Sadni na vlak ( bus, bicykel, korčule, kolobehnu,. ) a urob fotoreportáž z cesty - uverejní na fb, instáči ap.

sisska96
16. jún 2024

Nájdi si chalana

mimi3008
17. jún 2024

Takyto pocit som nezazila uz minimalne dobrych 15 rokov, takze netusim, co sa robi v takom pripade

liv1
17. jún 2024

@mimi3008 ja som to este nezazila v zivote 😂