Ahojte, bývam v malom mestečku a strašne sa nudím. Všetky povinnosti mám spravené, šport sa mi nejako nechce, už som čítala, upratovala, varila, išla som sa prejsť. Filmy ktoré ma bavia mám všetky napozerané. Už neviem čo robiť poraďte
Umy okna😉
@dskjhfdlkdjhl aj u nás.
Pridi mi umyt okna 😊
Uč sa cudzí jazyk, hrať na hudobný nástroj, programovať... Choď vyvenčiť psov do útulku, pomôcť na charitu, zapíš sa na zumbu, latino, nauč sa vyrábať keramiku, čokoľvek čo máš v blízkosti. Choď do prírody pozoruj zvieratá, vtáky, rastliny, nauč sa miešať drinky ... Možností je milión, škoda, že času je málo.
Taká téma tu už raz bola, zaujímalo by ma či ide o rovnakú autorku..
Chod do roboty, a ak uz jednu mas, tak skus charitu
Tik tok ani nevies ako a prejde den 😂
Ak máš v okolí útulok pre zvieratká, choď tam pomôcť, prípadne ho psíka vyvenčiť. Urobíš užitočnú vec a uvidíš, ako ťa to naplní.
*nejakého tam malo byť 🙂
A nemozes sa nudit? Co je na tom? Ved to vzacne v dnesnej dobe,ze sa niekto nudi. Ja sa napr.rada nudim. Ked nic nemusim a nic sa mi nechce. Stava sa to malokedy,ale vychutnavam si to. Nemusime sa stale len za niecim hnat a nieco robit.
Lusti si krížovky,čítaj knihy,alebo len tak surfuj po nete veľa sa dozviem,pozri nejaké dokumenty,čo ja by som dala za to sa nudiť 😁
Boze takto mrhat volnym casom, kludne sa nud ale kludne zacni nieco nove
začni štrikovať 😂
Ja by som povedala, ze totalne mrhanie zivotom. Chod na vylety, do prirody, na piknik, do parku citat knihu, na nejake kurzy. Najdi si brigadu alebo co ja viem co.
Mozes sa nejaky cas aj nudit. Ja hovorim mojmu malemu, ked nevie, co robit, nech sa nudi, ze na konci nudy vzdy pride nejaky napad 🙂 A naozaj, nudi sa vzdy len nejaky cas a potom sa do niecoho pusti.
Tvojbuddy.sk - nejake dieta z detskeho domova tvoj cas skutocne oceni
Mohla si prísť, u nás na dedine je práce dosť. Dali by sme ti kosačku a môžeš kosiť, popri kosení sa aj krásne opalis. Ako odmena 🍺a grilovaná klobáska.
Sadni na vlak ( bus, bicykel, korčule, kolobehnu,. ) a urob fotoreportáž z cesty - uverejní na fb, instáči ap.
Nájdi si chalana
Takyto pocit som nezazila uz minimalne dobrych 15 rokov, takze netusim, co sa robi v takom pripade