Nemozem zaspat a tak vselijak rozmyslam, spominam a tak ma napadlo, ktoru cast zivota by ste chceli zazit znova ak by sa dalo?
U mna vyhrava zaciatok vztahu s manzelom, take to otukavanie, motyliky v bruchu, nekonecne cakanie na to kym napise..💘
Co vy?
Najradšej spomínam keď som bola ešte malé dieťa, vždy keď bola jeseň a padali tie krásne oranžové listy v mojom vnútri to spôsobovalo ako keby som v rozprávke, teraz keď je jeseň si dávam pozor aby som si od lístia nezašpinila obuv :D
A celkovo ma štve že v dospelosti si ako keby všímam menej každodennej krásny, čiže určite by som vrátila detské prežívanie ak by som mohla.
ja by som chcela zažiť tú časť,keď som sa spoznala s mojím ex...aby som sa tomu vyhla.
Ked boli deti este babatka🥹
@leuska0910 Detstvo so starými rodičmi. Nikto ma v živote nenaučil viac.
@i_vu_li_cek to je pravda👍,zboznoval som babku,dedov som zial nepoznal,uz neboli...
puberta...neskutocna nostalgia
Strednú školu. To bolo tak perfektne obdobie. S kamoškami každý víkend vonku, diskotéky, zábava žiadne starosti. Cez víkend som mohla dospat prezurovane noci. Škola ma tiež bavila. To boli roky srandy, smiechu a pohody.
u mna ten cas ked som isla na vysku, pracovala popri tom, byvala v hlavnom meste...pre mna to bola super vec... hoci sme s kamoskou brazdili mesto s prazdnou penazenkou, vzdy bolo super, nic nam nechybalo.... konecne som bola daleko od domu a od mojich rodicov (ti ma zial drzali vzdy na kratko).
Tiež tie začiatky s manželom. Vtedy som mala 17. 😍 alebo ešte prvé tehotenstvo a následne obdobie, keď som sa stala mamou.
Obdobie po skole pred detmi, to bola krasa
Ked som robila v Anglicku.. velmi rada na to spominam. A obdobie ked synovia boli babatka a ked som bola na materskej...
Aby môj otec tu ešte bol.
@rozculena Dobrá odpoveď.Mám to ako ty
@leuska0910 noc ma svoju moc.Zajtra budes rozbita,ja tiez🥴.Mne sa pacilo obdobie po skole,prva vyplata,ziadne starosti👍😁.