Nudím sa

leuska0910
22. sep 2024

Nemozem zaspat a tak vselijak rozmyslam, spominam a tak ma napadlo, ktoru cast zivota by ste chceli zazit znova ak by sa dalo?
U mna vyhrava zaciatok vztahu s manzelom, take to otukavanie, motyliky v bruchu, nekonecne cakanie na to kym napise..💘
Co vy?

tundra
22. sep 2024

@leuska0910 noc ma svoju moc.Zajtra budes rozbita,ja tiez🥴.Mne sa pacilo obdobie po skole,prva vyplata,ziadne starosti👍😁.

raztovsetkozmizne
22. sep 2024

Najradšej spomínam keď som bola ešte malé dieťa, vždy keď bola jeseň a padali tie krásne oranžové listy v mojom vnútri to spôsobovalo ako keby som v rozprávke, teraz keď je jeseň si dávam pozor aby som si od lístia nezašpinila obuv :D

raztovsetkozmizne
22. sep 2024

A celkovo ma štve že v dospelosti si ako keby všímam menej každodennej krásny, čiže určite by som vrátila detské prežívanie ak by som mohla.

rozculena
23. sep 2024

ja by som chcela zažiť tú časť,keď som sa spoznala s mojím ex...aby som sa tomu vyhla.

mimi3008
23. sep 2024

Ked boli deti este babatka🥹

i_vu_li_cek
23. sep 2024

@leuska0910 Detstvo so starými rodičmi. Nikto ma v živote nenaučil viac.

tundra
23. sep 2024

@i_vu_li_cek to je pravda👍,zboznoval som babku,dedov som zial nepoznal,uz neboli...

blueberry17
23. sep 2024

puberta...neskutocna nostalgia

mimikarol
23. sep 2024

Strednú školu. To bolo tak perfektne obdobie. S kamoškami každý víkend vonku, diskotéky, zábava žiadne starosti. Cez víkend som mohla dospat prezurovane noci. Škola ma tiež bavila. To boli roky srandy, smiechu a pohody.

katkaseiner
23. sep 2024

u mna ten cas ked som isla na vysku, pracovala popri tom, byvala v hlavnom meste...pre mna to bola super vec... hoci sme s kamoskou brazdili mesto s prazdnou penazenkou, vzdy bolo super, nic nam nechybalo.... konecne som bola daleko od domu a od mojich rodicov (ti ma zial drzali vzdy na kratko).

kvadrinkaaa
23. sep 2024

Tiež tie začiatky s manželom. Vtedy som mala 17. 😍 alebo ešte prvé tehotenstvo a následne obdobie, keď som sa stala mamou.

hederamonstera
23. sep 2024

Obdobie po skole pred detmi, to bola krasa

ivanakal
23. sep 2024

Ked som robila v Anglicku.. velmi rada na to spominam. A obdobie ked synovia boli babatka a ked som bola na materskej...

simka17161
24. sep 2024

Aby môj otec tu ešte bol.

nadchovnik
1. okt 2024

@rozculena Dobrá odpoveď.Mám to ako ty