Nový priateľ, ísť do vzťahu ak predošlú partnerku nútil ísť na potrat?

23. nov 2019

Pisem Vam sem lebo potrebujem pocut Vas nazor prip. poradit. Na zaklade Vasich poslednych rad som sa s mojim partnerom rozisla ako ste mi radili a zacala si hladat ineho skor kamarata. Zoznamila som sa cez jednu aplikaciu s jednym muzom. Ma 34 rokov je slobodny a pracuje ako manazer v jednej firme. Zacali sme chodit spolu na vylety do kina. Vela sme sa nasmiali. Zacalo sa to kinom no teraz neviem co dalej pretoze mi o sebe povedal veci ktore ma zaskocili a moc sa mi nepacia.
Ide o to,ze mal dve baby predomnou. S prvou chodil dva roky no nemiloval ju no nechtiac jej spravil dieta (neviem ako sa da spravit dieta nechtiac). Ona bola nadsena ale,ze on nechcel dieta zo zenou ktoru nemiluje takze ju donutil na potrat tak,ze pokial pohde na potrat zostanu spolu ale nakoniec ju nechal.Potom si nasiel druhu s ktorou bol rok ale ani tu vraj nemiloval a tej tiez jeho chybou spravil dieta ale,ze ako on povedal citujem: ,,nastastie" potratila. No a teraz sa priateli somnou. Nastastie zamilovany nie je. A popravde neviem ako sa mam k tomu postavit. Dost ma to zaskocilo a zranilo aj za tie zeny a on to hovoril akoby vypraval o niecom prirodzenom. Preto aj ked sa chcel intimne zblizit som ho stopla.
Aky mate na to nazor vy? Mne povedal,ze este nikdy nebol zamilovany

malebiele
23. nov 2019

Nato ze ma 34 rokov a mal pred tebou len dve baby, tak tomu sa mi nechce verit.. keby islo o dlhodobe vztahy 5 a viac rokov ok, ale nie dva roky a rok, na tom mi proste nieco nesedi.. a podla toho co pises, ako sa zachoval, tak takeho chlapa by som ja teda nechcela..ked chces vazny vztah, hladaj si takeho chlapa, ktory chce nejaku buducnost s tebou, aj rodinu a netesi sa z toho ze zeny potratia alebo ich posiela na potrat, potom nech si dava bud pozor aby k tomu nedoslo alebo nema sex vobec

liz_lemon
23. nov 2019

ved si precitaj, co si teraz napisala, hadam nechces s takym niekym pokracovat

sorciera24
23. nov 2019

myslim, že je uplne jasne kam to smeruje....chlapik ta nebude milovať, ani nemiluje, ani zaidna zamilovanost.....a daj si pozor, radsej s nim nespi, lebo ti "nechtiac" urobi dieta a potom zduchne..... staci si po sebe precitať, co si napisala a bude hned jasne, akym smerom sa uberať...

natycaga
23. nov 2019

Je to debil. Ani by som sa nim nezaoberala. Zabijes s nim dva roky, mozno ta prinuti na potrat a bude ešte o tebe rozprávať, ze ta nelubil. Skôr by som to tomu manazerkovi natrela ja aj za tie baby, zeby sa namotal, a tak by som ho odkopla, ze aj tak som ho nelubila. Snad mu niektora konecne zrazi ego.

autor
23. nov 2019

Chcela som pocuut Vas nazor. Ako vravim chcel sa intimne zblizit ale ked mi toto povedal hned som cuvla a vyhovorila sa,ze potrebujem po rozchode cas,ze ja hladam skor kamosa ale popravde mat kamosa ktory toto dokaze spravit neviem. Som dost tolerantna ale toto sa mi zda silna kava aj pre mna a zvlast ked sama si chcem zalozit rodinu

nikpa
23. nov 2019

Najprv nech sa naučí sexovať bez toho aby sa pri každej rozmnožoval keď nechce deti. A nie ženy posielať na potrat alebo sa tešiť keď potratia, pochopil on vôbec že nerobí malé kocence ale deti? Prosím ťa dohovor mu a utekaj od neho.

tinkatinus
23. nov 2019

Tu prvú ako donutil? keby si to dieťa chcela silou mocou nechať, tak sa môže chalan aj na hlavu postaviť a nešla by na potrat a zase pokiaľ ani jednu nemiloval, tak aspoň sa nezobrali a nerozviedli, proste tie ženy si možno našli partnera, ktorý ich miluje a majú uz spolu rodinu. Nehovorím, že je správne, keď si nedával pozor, ale aj tie ženy si mali davat pozor. Ale pochybujem, že by im naschvál robil deti a potom ich nútil ísť na potrat. Ja si myslím, že keď nejaku ženu bude naozaj milovať , tak to dieťa, keď sa rozhodnú mať, bude naozaj ľúbiť a nebude vymýšľať blbosti a nebude s ním žiadny problém.

tinkatinus
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tinatitti
23. nov 2019

To je co za sebeckého debila? Prosím, s takýto človekom nestrácaj čas ani ako s kamošom.

nenne9
23. nov 2019

Chces sa zamotat do vzťahu so zlym clovekom?zda sa ze chlapik je extrémne necitlivy a nema uctu k ničomu.zbav sa ho.citova mraznička

liz_lemon
23. nov 2019

ale na druhej strane treba ocenit jeho uprimnost, lebo by to mohol aj zatajit, a mohla by si byt jeho treti omyl

ivca88
23. nov 2019

Aj keby len ostal kamošom, tak by som si hľadala takých s chrbticou kosťou.
Toť môj názor.
Má 34 rokov, tam by som už čakala iné uvažovanie. Poprípade aspoň prejaviť ľútosť nad konaním z minulosti.
Ak chces časom rodinu, tak určite nie s nikým kto je takýto.

0silvia0
23. nov 2019

necitlivy neempaticky egoista bez duse, tak ho vidim ja a s takym by som ani do kina neisla....

srandujete
23. nov 2019

neviem, preco si myslis, ze dopadnes inak ako tie baby pred Tebou .. ako ta prva, druha a ktovie kolko v skutocnosti . .🙄 ked muz dokaze donutit zenu ist na potrat 😲 ( nechal ju nakoniec aj tak ) alebo povie, ze nastastie potratila 😲 nemoze mat dobre srdce 😠 nechaj ho cim skor, kym aj Tebe ,,nechtiac,, nespravi dieta . . hlavne ked pises, ze sa uz chcel intimne zblizovat. . predpokladam, ze tiez ,,nechtiac,, 😂 a ak Ti tvrdil, ze este nikdy nebol zamilovany, hovori Ti pravdu- nebol, nie je a asi ani nikdy nebude 😕

lucyluv
23. nov 2019

To je debo, typicky zoznamkovy ..... A my zeny este naletime na to, ze och, aky je uprimny!!

judar
23. nov 2019

To máš tak nízku inteligenciu že na takéto niečo potrebuješ názor?....bolo by dosť možné že do "tretice" by nemilovano natrtkal aj teba 😂...si dosť zúfalo na tom keď ešte sním si ...

naloxon
23. nov 2019

Vykašlať sa na neho...je to egoista

autor
23. nov 2019

Baby niektore Vase komenty su ozaj hnusne a vidiet,ze necitate co som dalej pisala. Neplanujem sa s nim zblizovat a odvtedy co mi to povedal som s nim viac nebola. On mi zacal vypisovat ci nezajdeme zas do kina.
@judar ja som s nim ani nechodila brala som ho skor ako doprovod

calendula321
23. nov 2019

Nájdi si normálneho chalana, ktorý ťa bude ľúbiť. S týmto len strácaš čas a on sa zabáva.

srandujete
23. nov 2019

to, ze Ti povedal o Tvojich predchodkyniach, nebola z jeho strany uprimnost - len Ta chcel pripravit na to, co caka aj Teba ☹ Bola by len otazka casu, kedy by zistil, ze sa nezalubil ani do Teba. 😒 Ja na jeho mieste, ak by som Ta naozaj miloval, a zalezalo by mi na Tebe, by som sa naopak modlil 🙏 , aby si sa nikdy naozaj nikdy nedozvedela, aky som bol hajzel k mojim predchadzajucim partnerkam ohladne tych potratov. Kedze sa Ti tym ,,pochvalil,, domysli si, ako velmi mu na Tebe zalezi . . .

brita7777
23. nov 2019

Manazerske pozicie su velmi casto obsadzovane prave sociopatmi-psychopatmi..cez aplikaciu by som sa po zlej skusenosti uz nezoznamovala...daj si cas, vsetko pride.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarinka89
23. nov 2019

Celé zle! Nedaj si urobiť aj ty nechtiac dieťa. Ruky od neho preč....

katkami123
23. nov 2019

Práve pred týždňom som pomahala sa psychicky aspoň trošku pozbierať kamarátke, ktorá potratila, babo veľmi chcela. Povedať “naštastie” potratila môže iba bezcitné hovädo. Ale na druhej strane, bohužiaľ, takéto povahové vlastnosti by mal mat manažér, tlačiť na ľudí, bez empatie,... aby ľudia podávali maximálny vykon. Ale žiť s takým človekom, to musí byť slzave údolie. A never tomu, ze 35 ročný mal iba 2 zeny 😀

zuzi0911
23. nov 2019

Jasne ti dal najavo co je zač. Zalubenost nečakaj, keď bude mať chuť príde. Ak sa niečo pritrafí nezáujem odkopne ta. Ale je fajn, že to povedal hneď na začiatku.

katkami123
23. nov 2019

To, že ti ten príbeh povedal, ktovie, koľko si v poradí, ktorej to povedal... to je len výberové kolo na zenu, ktorá si vypočuje aký je, ale pristúpi na jeho podmienky a to sú- ze nečakaj od neho lásku (nikdy nebol zaľúbený) i keď si myslím, ze klame. Nechce dieťa, čiže ti len nepriamo dal jasne najavo ako by sa vás vzťah uberal. A nie, 34-ročného starého capa neprerobíš, to mala formovať jeho mama a otec, keď bol ešte decko, aké hodnoty mu odovzdali, také vyznáva.

daniela2707
25. nov 2019

Buď rada, že ti to o sebe povedal. Je to na tebe, či sa dáš zlákať aj ty... Podľa mňa máš na lepšieho. Ja tieto zoznamky nemusím, no chápem, že sa nie je veľa možností zoznamovať..