Nový internet banking Otp

jajush7778
3. feb 2014

Ahojte, od včera večera sa pokúšam jednej maminke poslať peniaze za tovar no nie a nie. si poradiť chcem sa teda opýtať čo presne mám zadať do kolonky IBAN a BIC? mám Otp banku a obe položky sú povinné viete niektorá poradiť? veĺmi pekne ďakujem už som s toho fakt magor čo zas porobili...

macamac
3. feb 2014

@jajush7778 no neviem, ale ja, keď som zadala číslo účtu, tak ten IBAN mi vypísalo automaticky
a nezmenilo sa ti číslo účtu?
lebo napr. už aj t mobile poslal nové čísla účtu,kde hradiť faktúry, teraz je to des, je strašne dlhé

luba28
3. feb 2014

@jajush7778 to BIC je kod banky,kde posielas ak na neho kliknes da ti ponuku,....a iban automaticky nabehne pri zadani c.uctu

jajush7778
autor
3. feb 2014

takže stači naťukať číslo účtu a samo sa to urobí ? a to predčislie tuším 6 čislic netreba zadať?

luba28
3. feb 2014

@jajush7778 nie,len c.uctu a klik,..ono samo vyhodi iban a potom klik na bic a tam ti da ponuku bank a ty si vyberies a klik,... 🙂 🙂 🙂

jajush7778
autor
3. feb 2014

ďakujem Lubi, idem to kuk dufam že bide v poriadku aj bez predčislia - mamina mi poslala aj to a účet je vedený v mBank asi tak idem skúsiť dakujem este raz: )

luba28
3. feb 2014

@jajush7778 skus ak by chcelo predcislie tak ho dopis,ale ja som este nikdy nedavala,..

jajush7778
autor
3. feb 2014

uz som poslala tak uvidime či bude všetko ok dúfam že ano, fakt mi to urobilo automaticky: ) čo som sa bála že neurobi:D ďakujem velmi pekne za rady naozaj ste mi pomohli nejak nemám tada zmeny hm asi som typucký baran/baranica: DDD